Ako opet bides dolazila javi pa da pijemo i kaficu a inzulinska se da rejsiti inozitolom i nije skup jer kutija praha ti moze biti duze od 2 mj a kosta oko 14 eura, a cak je ucinkovitije neke stvari uzimati posebno nego kad su muckalice u pitanju.
Ooo zivis u BL? Trebala bih na ljetoo doci ovisi kakva bude situacija🙏😊
Kad potrosim ovo sta imam of inofolica precait ch se na inozitol. Nadam se da ce to biti to... To se pije cijeli ciklus jelda?
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
mmmm1 bas mi je zao sto to cujem😔 ja dam pila neko vrijeme ulje nocurka i džtada mi je ciklus bio na 60 dana ali isto tako cim prestanem nidts od toga….
Ella..29.. hvala ti😊 nadam se da ces naci uzrok i rjesenje. Ja sam iz Pule .. ako koja je odavdje neka da savjet za ginekologa🙏🙏
Siri vjerovatno inofolic pomaze, nadam se da ce pomoci do kraja. Stojim poprilicno lose s UH i secerom. Pokusavam to smanjiti sto vise mogu, radim na tome da poboljsam prehranu. UH mi nisu toliki problem koliko secer. To je uzas zivi kolika je borba… Mislim manje jedem slatko u odnosu na prije ali bi trebala jos smanjiti
Kod kojeg ginekologa si? Ja sam iz Pule kod dr Modrušan
Pozdrav svimaa, citam vas vec duuugo vremena ali nisam pisala. Eto sada se ubacujem. Svaka vam cast na pruzanju podrske jedna drugoj, divim vam se evo. I cestitam novopecenim plusicima😊
PiaBuu probaj ponovo poslati sliku jer mislim da nisi dobar link stavila pa da vidimo. Imam iskustva s tim nalazima😂
Dobro nam dosla i nadam se brzo otisla na trudnicke teme 🤞. Pisi kad (ne) ocekujes menstruaciju, kad nas vec duze pratis, onda steta da nisi sa nama na listi.
Hvala Kejsy😊😊 iskreno ne znam kada ju (ne) ocekujem jer su mi ciklusi katastrofalni… Evo sada je 116 dana kasnjenja…
Imam pitanjce… Ako ima koja da ims iskustva sa pcosom, neredovnim ciklusima i duphastonom. Je li vam pomoglo to na duze vrijeme( ne dok se pije nego nskon prestanka terapije) i jeste li imale ovulacije u tim ciklusima tijekom terapije?
Pozz, imam slican problem. Isto imam uzasno neredovite cikluse. Prvo sam pila Duphaston cc 3 god onda sam dobila Utrogasten.
Bez tableta ne dobijem M. Inace su mi ciklusi dugo trajali te sam zbog toga dobila tablete. Ono sto ja mislim da mi je gin poremetila jos vise ciklus i ujebala ovulaciju jer nije pratila kad mi je bila O. I ja sam pila tablete od 15. DC ali to vrijedi kod ljudi koji imaju normalne cikluse. Nisam ulovio O jos ni jednom a pokusavamo dosta dugo. Od toga vise od godine pratim trakicama i nikad nisam ulovila pik.
Nadam se da je kod tebe bolja situacija.
😧😧😧 i ja ih pijem od 15 DC, doktorica tako rekla i nije pratila ovulaciju kad je nego samo pij od 15-25 DC, sad ce biti pola godine vec kak ih pijem…
E vidis to me bas ljuti. Ni ja nisam znala da je to problem dok mi cure tu nisu rekle. On je super u slucaju da ti je ovulacija bila sa 14 na 15 DC. A ako nije bila moze ju zeznit. Eto ne znam sto reci.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kejsy nestpljivo iscekujem tvoju betu 🙆♀️🥰
Ja sam sinoc primjetila da me malo boli i da je teza samo desna cica i primjetila neko zadebljanje na dijelu prema pazuhu🙄 malo ću to popratiti ako nedaj Bože dobijem M ako se ne povuce otic vidjet sta je sada to 😬
mmmm1 bas mi je zao sto to cujem😔 ja dam pila neko vrijeme ulje nocurka i džtada mi je ciklus bio na 60 dana ali isto tako cim prestanem nidts od toga….
Ella..29.. hvala ti😊 nadam se da ces naci uzrok i rjesenje. Ja sam iz Pule .. ako koja je odavdje neka da savjet za ginekologa🙏🙏
Siri vjerovatno inofolic pomaze, nadam se da ce pomoci do kraja. Stojim poprilicno lose s UH i secerom. Pokusavam to smanjiti sto vise mogu, radim na tome da poboljsam prehranu. UH mi nisu toliki problem koliko secer. To je uzas zivi kolika je borba… Mislim manje jedem slatko u odnosu na prije ali bi trebala jos smanjiti
Kod kojeg ginekologa si? Ja sam iz Pule kod dr Modrušan
Kod dr Ladavac sam. Probsla sam kod Modrusan ali je prenapunjena, rekla je da jedva nadje termine za svoje pacijentice tako da... Jedi cula sta za dr. Natalija Mihovilic?
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Ako opet bides dolazila javi pa da pijemo i kaficu a inzulinska se da rejsiti inozitolom i nije skup jer kutija praha ti moze biti duze od 2 mj a kosta oko 14 eura, a cak je ucinkovitije neke stvari uzimati posebno nego kad su muckalice u pitanju.
Ooo zivis u BL? Trebala bih na ljetoo doci ovisi kakva bude situacija🙏😊
Kad potrosim ovo sta imam of inofolica precait ch se na inozitol. Nadam se da ce to biti to… To se pije cijeli ciklus jelda?
Da 😊 super kad budes ovamo javi obavezno. I da pije se citav ciklus ja prestala piti nakon sto je bio pozitivan testi, pa sad samo folnu i B12 pijem dok se ne cujem sa doktoricom.. tj dok bete ne uradim obe
Vazii Kejsy. Okej okej, i da znas da sam neku vecer kad si rekla poslije 11 navecer napraviti testic, mislim da je to bila prva vecer s pozitivnim, jedva ostala budna i iscekivala. Kaze mi muz daj idemo spavati ja skocila ma cekaj Kejsy jos nije poslala testic, on me gledao kao da sam prolupala 😂😂drzim fige za betuu🤞🤞🤞
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Keysj, nestrpljivo čekamo tvoju beticuuuuuuu 😄
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Cureee jutroooo!!! Nadam se da ste mi sve dobrooo, evo danas imam slobodan dan, ali zato dosta posla vezano za faks...imam sutra izlaganje samostalnog projekta, ali sam tu itekako sigurna u sebe, jer prstim od kreativnosti u zadnje vrijeme...ajmooo Kejsy, betu na suncee 😁😁😁😁
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Jutro Curke!
Kejsy ja sam u klubu čekanja s njima 😋
Ja sinoć stavila uložak za nedaj Bože,za sad samo smeđi trag pa čekam. Ali nekako se poklopilo da krećem u novi ciklus i stiže mi mail da su na putu moje trakice prva tura od 100 komada 😂😂 još fali samo 200 da je sve kompletno. Taman kad nemam volje za umakat,eto ti ga đavle na iskušenju sam 😂 sve kontam pa kad već dolaze da ih ne iznevjerim 🤷♀️ Al vidit ćemo 🙊
Trudnicekako ste nam vi?
Blairdanas krećeš s lovom na bebušku? 🤞🏻🥰🥰
Hej siri, mozes li mi molim te reci ili linkati tu stranicu sto narucujes trakice ? Jesu to samo za ovulaciju ili i test za trudnocu ? Znam da se moze naruciti valjda tr trakice sa testovima, pa to pokusavam pronaci.
🤗
I ja svoju ne ocekujem sutra, al sve mi se cini da dolazi da i ja ld iduceg krecem u nove pobjede.
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Iz Pule Nataša Runić Petković, meni je bila super dok sam živjela u Puli
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Sortiraj odgovore
Najstariji