Danas prozivjeh sok, jer smo muz, pa sin, pa naravno ja kako se zamaram brzo pa stalno zaostajem, isli biciklima stazom, sve regularno, i neki lik se krene parkirati na rikverc i udari muza, malo se ugruvao srecom nije nista strasno, samo bas me potreslo, pa sam liku odrzala predavanje, jer je u autu imao dvoje male djece, pa ga muz samo kulturno otpilao da nestane i vodi djecu, jer su se i oni isplasili.. ali sve u svemu bas je bilo fujj.. srecom pa nista strasno. Ali jedva sam izdrzala da ne kazem danas, jer njemu nista nije jasno sto gnjecim kad vozim, a mene copili grcevi pre nego cu krenuti od guce, popustili su, ali nekako ja bas troma, najbolje objasnjeno. Jedva sam nekao drzala tempo sa njima, ma da sam zaostajala debelo.. o joj jos koji dan.. Ali bar sto se druzenja tice bilo bas sjano pa smo se na kraju i opustili poslije soka.
E sad nesto drugo, znam da je smjesno, ali ja sam sad skroz izgubljen slucaj.. kako stalno bazalnu mjerim u 8 ujutru, sad kako je sat pomjeren, to kod mene sve ide automatski, ja nista skontala nisam, i nikad ne obracam paznju na to, sve se u kuci automatski prebaci na novo vreme i to je to..
Nego sta sad sa ovom bazalnom ovog jutra, jer je fakticki izmjerena u sat vremena razlike? Ma ok ako bete budu dobe u ponjedeljak i srjedu, necu vise mjeriti bazalnu, jer s eni ne preporucuje, a i progesteron kad krene raditi svoje nece mi ni biti do budjenja zbog bazalne.. Ali nekako vi koji mjerite kako ste jutros mjerili.. ono sad mi to bas zanimljivo..
Neznam šta bi ti rekla ne mjerim vise bazalnu ali i ovako je sat išao unaprijed... nemoj mariti oko toga sutra je bitna beta ...ne bazalna...ja je vise ne mjerim jer se nebi htjela s tim opterećivati.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
PiaBuusvakako ti je sigurno to uzrokom visokih vrijednosti. Meni je prolaktin bio povišen pa je doktor reagirao,al kad sam mu rekla da nisam prije toga mirovala 20min već se penjala 2 kata u bolnicu onda je rekao da ćemo to zanemarit i da je od toga povišeno. Granica je bila 496 a ja sam imala 512 pa je odmahnuo rukom kad sam mu rekla da nisam ni mirovala
Marejedno je začeće i štitnjača,a drugo ono o čemu ja pričam. Nekome štitnjača i prolaktin mogu utjecati na mogućnost začeća,nekome ne,ali se svi doktori slažu u jednome: povišene vrijednosti iznad 3 u trudnoći mogu uzrokovati kod nekih žena spontani jer utječe i na sami imunitet,a onda znamo kako ide redoslijed. Meni se digne kosa na glavi kad kažu za začeće do 2,5…recimo u MPO postupak ne možeš niti ući ako nemaš štitnjaču ispod 2,5 tako da to nikako nije bezazleno. A to za domove zdravlja ne znam pošto ja uvijek vadim u bolnici i to bi se trebalo raditi isključivo u bolnicama po meni jer se ovako samo unosi možda i bezrazložni nemir
Evo po novom je do 4…ugl…javim svakako šta će meni reci ovaj tj…. mislila sam ic vadit betu jos jednom sredinom tjedna prvo ja Vas čekam da piskate i keysinu betu🤗
Ja nikako ne umačem 😂😂😂 ali ova granica do 4 za prirodnu trudnoću je bila i unazad 2,3 godine koliko ja znam 🤨 ali su doktori jako skeptični i ne žele prepuštati slučaju trudnoću s tolikom brojkom,barem znam da moj nije fan toga. Meni je prije godinu dana rekao za štitnjaču da on nikako preko 3 ne bi bio prezadovoljan jer bi to značio konstantni nadzor i obavezna terapija. Interesantno je kako se ne usuglase kod toga,ali kod vrijednosti oko 3-4 nakon spontanog se usuglase da je to mogući razlog. Ne idu mi u glavu nikako. Ali oni valjda znaju svoje 🤷♀️ Ja čekam Kejsynu lijepu brojku sutra 🤞🏻🥳🥳
Ma to stalno svako svoje priča...🤗🤣🤣🤣zašto ne umaces?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bome curke, meni 2dpo, a cicke porasle za 2 broja, inace mi grudi oteknu tjedan dana prije menge, a ovako su otekle i u 1 mj, odmah iza ovulacijee, pojavila su mi se 4 pristica, sto nije prosli mjesec, imam bijeli iscjedak...malo mi sumnjicavo ovooo 🤣😁 Keysi, usporii malooo, dobro Siri kaze, tijelo ti daje znakove da usporis...nadam se sa je suprug dobro
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Bokic djevojke kako ste danas. Ne stignem vas citati, jer sam se danas doslovce (sorry na izrazu) sjeeeebaala.. rastavila sam se na proste faktore. Svekrva sebi renovira kuhinju, stemaju se zidovi, izljevaju ploce, kreci, svi mogući sveci se rade. Od jucer kako smo dosli gore njima kuci smo u trci i frci. Propuh, ja prehladjena, vode nema, danas po zlu struje nestalo. Cisti glancaj peri peglaj zavjese, iznesi donesi pometi,obrisi... Sto je najgore u tom Ljudi koji joj nisu dolazili po godinu-dvije BAS su se svi ali SVI izredali jucer i danas🙄😂.. vala Bogu pa imamo svoj stan da mogu doci odmoriti. Ledja su me uhvatila,Bogu dragom zahvaljujem da sam sutra druga smjena. Nisam uspjela sve procitat, nemam snage definitivno hahah.. nadam se da ste svi kolektivno dobrooo🤞🏻🤞🏻 ima nekih novih testica ili nesto??
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Pozdrav svimaa, citam vas vec duuugo vremena ali nisam pisala. Eto sada se ubacujem. Svaka vam cast na pruzanju podrske jedna drugoj, divim vam se evo. I cestitam novopecenim plusicima😊
PiaBuu probaj ponovo poslati sliku jer mislim da nisi dobar link stavila pa da vidimo. Imam iskustva s tim nalazima😂
Dobro nam dosla i nadam se brzo otisla na trudnicke teme 🤞. Pisi kad (ne) ocekujes menstruaciju, kad nas vec duze pratis, onda steta da nisi sa nama na listi.
Hvala Kejsy😊😊 iskreno ne znam kada ju (ne) ocekujem jer su mi ciklusi katastrofalni... Evo sada je 116 dana kasnjenja...
Imam pitanjce... Ako ima koja da ims iskustva sa pcosom, neredovnim ciklusima i duphastonom. Je li vam pomoglo to na duze vrijeme( ne dok se pije nego nskon prestanka terapije) i jeste li imale ovulacije u tim ciklusima tijekom terapije?
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Pozdrav svimaa, citam vas vec duuugo vremena ali nisam pisala. Eto sada se ubacujem. Svaka vam cast na pruzanju podrske jedna drugoj, divim vam se evo. I cestitam novopecenim plusicima😊
PiaBuu probaj ponovo poslati sliku jer mislim da nisi dobar link stavila pa da vidimo. Imam iskustva s tim nalazima😂
Dobro nam dosla i nadam se brzo otisla na trudnicke teme 🤞. Pisi kad (ne) ocekujes menstruaciju, kad nas vec duze pratis, onda steta da nisi sa nama na listi.
Hvala Kejsy😊😊 iskreno ne znam kada ju (ne) ocekujem jer su mi ciklusi katastrofalni… Evo sada je 116 dana kasnjenja…
Imam pitanjce… Ako ima koja da ims iskustva sa pcosom, neredovnim ciklusima i duphastonom. Je li vam pomoglo to na duze vrijeme( ne dok se pije nego nskon prestanka terapije) i jeste li imale ovulacije u tim ciklusima tijekom terapije?
Niksii, uuf, to je bas dugi ciklus...ja bih ti rado pomogla, ali jedino sto ti mogu zazeljeti je da ti se ciklusi jednoga dana izreguliraju i da i ti ugledas plusic ❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Deic17 a znamda predugo je... Hvala i ja tebi zelim isto, a cvrsto vjerujem da je ova godina dobra i da ce nas barem vecina ugledati plusic. Tako planete kazu, samo treb biti uporan i vjerovati🤞❤️😇
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Niksi pa otkad ti je tako ? Jesi probala s vrkutom ?
Keysj onda te dobro uznemirio 😅
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Helloooo mame i buduce mame.
Sretna sam zbog svih plusica koji se redaju ovaj mjesec 🤲
Nisam se javljala jedan ciklus zbog raznih obaveza, ali evo sad sam tu po meni 6DPO, a po aplikaciji 5 :/ (popraceno trakicama). (Ne)ocekivana M 06.04. Od simptoma prijavljujem jaaaaaako ali bas jako bolne i "vrele" sike... i jos jedan simptom koji nisam sigurna kako opisati. Maricka je to nazvala stipkanjem, a po meni je to kao da te neko iglicom bocne tu negdje oko pupka 2-3cm lijevo ili desno, trajanja 5-6 sec ali u vise navrata i pretezno osjetim kad lezim i kad sam smirena. Ako je neko imao slican simptom a zavrsen trudnocom evo da napise, stipkanje ili bockanje ? I da li je to ipak prerano za 6dpo. Sve na stranu ali sikeee, pa to gori kroz majicu 🤣
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Kejsy znaci drugi dan kad mi krene ciklus?
Ponovit ću tj nalaz za mjesec/ dva
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈