Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    27. Ožujak 2022. 17:53

sushi  do prvog sushija imam 100 km, i upravo si mi dala zelju da predem tih 100 km 
    Na pocetku trudnoce ce ti vjerovatno smetati tj miris ribe, meni je caj od dumbira dosta pripomogao tad :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Mareeeee3112
    27. Ožujak 2022. 18:09

PiaBuu

sushido prvog sushija imam 100 km, i upravo si mi dala zelju da predem tih 100 km
    Na pocetku trudnoce ce ti vjerovatno smetati tj miris ribe, meni je caj od dumbira dosta pripomogao tad :)

Dobro pa puno radim i s dumbirom 🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

tealitas
    27. Ožujak 2022. 18:26

pozdrav svima
    Kejsy ja nisam radila testić ovaj mjesec sam 4 dana nakon O tek imala odnos, nema mi smisla ali iskreno nema mi ni smisla da mi kasni evo danas vec drugi dan

danas sam toliko poživčanila na poslu da sam kutije pobacala po podu i samo se pokupila i otišla na puš pauzu.

lil_me
    27. Ožujak 2022. 18:49

I

tealitas

pozdrav svima Kejsy ja nisam radila testić ovaj mjesec sam 4 dana nakon O tek imala odnos, nema mi smisla ali iskreno nema mi ni smisla da mi kasni evo danas vec drugi dan

danas sam toliko poživčanila na poslu da sam kutije pobacala po podu i samo se pokupila i otišla na puš pauzu.

Tea, pratila si ovulaciju lh trakicama ili?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

tealitas
    27. Ožujak 2022. 18:52

lil_me

I

tealitas

pozdrav svima Kejsy ja nisam radila testić ovaj mjesec sam 4 dana nakon O tek imala odnos, nema mi smisla ali iskreno nema mi ni smisla da mi kasni evo danas vec drugi dan

13.03 sam imala O , imam jake bolove u desnom jajniku kada imam O već godinama. A odnos je bio tek 17.03. Proljeće je očito mi se sve sprčkalo.

• DaMa_21
    27. Ožujak 2022. 19:03

Pipin

DaMa_21: zao mi je na negativnom testicu. Koji si dan ciklusa? Drzim fige za sljedeci!💪🏻

Danas sam 24. dan ciklusa, a ciklusi mi traju 26 dana tako da prekosutra (ne)ocekujem vjesticu

Mareeeee3112
    27. Ožujak 2022. 19:04

DaMa_21

Pipin

DaMa_21: zao mi je na negativnom testicu. Koji si dan ciklusa? Drzim fige za sljedeci!💪🏻

Danas sam 24. dan ciklusa, a ciklusi mi traju 26 dana tako da prekosutra (ne)ocekujem vjesticu

Sretno🤗🤗🤗🤗♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

lil_me
    27. Ožujak 2022. 19:10

tealitas

lil_me

I

tealitas

13.03 sam imala O , imam jake bolove u desnom jajniku kada imam O već godinama. A odnos je bio tek 17.03. Proljeće je očito mi se sve sprčkalo.

Aha, rekoh možda i nije bila na dan kad misliš...
    Vjerojatno i kod mene, imali odnose u predviđenom vremenu 🤣, i evo nista, nikakvih simptoma... 
    Samo glad, je li povezana s proljećem? 😅🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

tealitas
    27. Ožujak 2022. 19:15

lil_me

tealitas

lil_me

I

tealitas

Aha, rekoh možda i nije bila na dan kad misliš…
    Vjerojatno i kod mene, imali odnose u predviđenom vremenu 🤣, i evo nista, nikakvih simptoma…
    Samo glad, je li povezana s proljećem? 😅🤣

Je je i glad je simptom proljeća 
    🤣🤣🤣🤣

Mareeeee3112
    27. Ožujak 2022. 20:15

Siri 🐾

PiaBuusvakako ti je sigurno to uzrokom visokih vrijednosti. Meni je prolaktin bio povišen pa je doktor reagirao,al kad sam mu rekla da nisam prije toga mirovala 20min već se penjala 2 kata u bolnicu onda je rekao da ćemo to zanemarit i da je od toga povišeno. Granica je bila 496 a ja sam imala 512 pa je odmahnuo rukom kad sam mu rekla da nisam ni mirovala
    Marejedno je začeće i štitnjača,a drugo ono o čemu ja pričam. Nekome štitnjača i prolaktin mogu utjecati na mogućnost začeća,nekome ne,ali se svi doktori slažu u jednome: povišene vrijednosti iznad 3 u trudnoći mogu uzrokovati kod nekih žena spontani jer utječe i na sami imunitet,a onda znamo kako ide redoslijed. Meni se digne kosa na glavi kad kažu za začeće do 2,5…recimo u MPO postupak ne možeš niti ući ako nemaš štitnjaču ispod 2,5 tako da to nikako nije bezazleno. A to za domove zdravlja ne znam pošto ja uvijek vadim u bolnici i to bi se trebalo raditi isključivo u bolnicama po meni jer se ovako samo unosi možda i bezrazložni nemir

Evo po novom je do 4...ugl...javim svakako šta će meni reci ovaj tj.... mislila sam ic vadit betu jos jednom sredinom tjedna prvo ja Vas čekam da piskate  i keysinu  betu🤗

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.