Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bimbi
    27. Ožujak 2022. 12:32

Kejsy sutra isčekujem tvoju betu 🥰🥰
    Imaš kakve nove simptome? 

• DaMa_21
    27. Ožujak 2022. 12:38

Kejsy cestitam od srca ♥️🥳 javi nam obavezno betu sutra.
    Ja sam radila test ujutro, ali je nazalost ❄️☃️. Pripremala sam se na to pa nisam previse razocarana, ali je dragi to teze prihvatio od mene. Pomaze svakako vidjeti tudje plusice jer to ulijeva nadu ☺️

Haleigh0302
    27. Ožujak 2022. 12:42

Mare3112

A gdje nam je Haleigh 😁😁😁ona sva radosna skakuće negdje okolo 2 dana nista se ne javlja

Haha evo me tu sam 😁 upijam malo sunca... Testic i dalje bljedunjav tako da ne polažem neke nade, ali isto tako ne namjeravam se stresirati previše 💃🏼

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

Pipin
    27. Ožujak 2022. 12:45

DaMa_21: zao mi je na negativnom testicu. Koji si dan ciklusa? Drzim fige za sljedeci!💪🏻

Mareeeee3112
    27. Ožujak 2022. 12:47

Haleigh0302

Mare3112

A gdje nam je Haleigh 😁😁😁ona sva radosna skakuće negdje okolo 2 dana nista se ne javlja

Haha evo me tu sam 😁 upijam malo sunca… Testic i dalje bljedunjav tako da ne polažem neke nade, ali isto tako ne namjeravam se stresirati previše 💃🏼

Nije bljedunjav ....već si ga radila u krivo vrijeme kao i mi Keysi i ja...nama je tamniji test uvijek bio il navečer ili popodne😂😂😂😂 smjesno ali tak je...ugl ja imam tu I tamo rastezanje maternice ugl...takva je bol traje otprilike 10 sek pa prestane😒

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Matajči
    27. Ožujak 2022. 13:42

Pozz curke, nadam se da uzivate u jos ovo malo od vikenda sto je ostalo. 😊 Ja sam danas 10 DPO. Cicke lagano bolne, nista specijalno, grceve imam kao da su menstrualni. I od jucer nekakav sluzavi prozirni isjecadak. 

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• Bimbi
    27. Ožujak 2022. 14:02

Kejsy  ❄️ ☃️

Bimbi

Kejsy sutra isčekujem tvoju betu 🥰🥰
    Imaš kakve nove simptome?

Nista jedino juce onaj bas haos sa janikom nakon sto sma onaj madrac dizala, tuka.. znam da je normalno da jajnici u pocetku bole, ali ono je bas bilo uzasno bolno da sam iz cucnja pokusala ustati i ostala na pola nisam se mogla ispravit.. Ali nista to je to, neke blage mucnine, nista posebne, malo srce lupa brze ako nesto radim, dahcem kao cuko i ledja bolje, ali mene ledja bole stalno, tako da to mislim da nije simptom.. Neko blago bockanje s vreme na vreme u stomaku, grudi nista, bassss nista, mozda su samo mrvicu teze nego sto su bile. Ali ih ne osjetim uopste. Kod tebe nesto novo?

Pa stalno osjetim neko bockanje u jajnicima, malo lijevo malo desno, leđa me isto bole, ali što ti kažeš bole me i inače pa ne znam jel to neki od simptoma, iako me bole više kad sjedim i ležim nego kad bolim. Od neku večer osjećam mučninu čim nešto pojedem, ali mučnina je nelagoda u trbuhu, ne vuče na povračanje ili tako nešto, a grudi ništa ništa...

Matajči
    27. Ožujak 2022. 14:15

Kejsy  ❄️ ☃️

Opa to si onda debelo u plodnim danima. Radis LH ili ne ( ne zamjeri ako si vec pisala, sanse nema da sve popamtim,trudim se, ali… )

Kejsy, ja sam u DPO danima, krivo si mozda procitala 🤣

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

PiaBuu
    27. Ožujak 2022. 14:22

https://imgbb.com/upload
    Ovo mi je nalaz hormona, dal se netko možda razumije ? 🤣

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Niksii
    27. Ožujak 2022. 14:43

Pozdrav svimaa, citam vas vec duuugo vremena ali nisam pisala. Eto sada se ubacujem. Svaka vam cast na pruzanju podrske jedna drugoj, divim vam se evo. I cestitam novopecenim plusicima😊 
    PiaBuu probaj ponovo poslati sliku jer mislim da nisi dobar link stavila pa da vidimo. Imam iskustva s tim nalazima😂

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.