Kejsy cestitam od srca ♥️🥳 javi nam obavezno betu sutra.
Ja sam radila test ujutro, ali je nazalost ❄️☃️. Pripremala sam se na to pa nisam previse razocarana, ali je dragi to teze prihvatio od mene. Pomaze svakako vidjeti tudje plusice jer to ulijeva nadu ☺️
A gdje nam je Haleigh 😁😁😁ona sva radosna skakuće negdje okolo 2 dana nista se ne javlja
Haha evo me tu sam 😁 upijam malo sunca... Testic i dalje bljedunjav tako da ne polažem neke nade, ali isto tako ne namjeravam se stresirati previše 💃🏼
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
DaMa_21: zao mi je na negativnom testicu. Koji si dan ciklusa? Drzim fige za sljedeci!💪🏻
A gdje nam je Haleigh 😁😁😁ona sva radosna skakuće negdje okolo 2 dana nista se ne javlja
Haha evo me tu sam 😁 upijam malo sunca… Testic i dalje bljedunjav tako da ne polažem neke nade, ali isto tako ne namjeravam se stresirati previše 💃🏼
Nije bljedunjav ....već si ga radila u krivo vrijeme kao i mi Keysi i ja...nama je tamniji test uvijek bio il navečer ili popodne😂😂😂😂 smjesno ali tak je...ugl ja imam tu I tamo rastezanje maternice ugl...takva je bol traje otprilike 10 sek pa prestane😒
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozz curke, nadam se da uzivate u jos ovo malo od vikenda sto je ostalo. 😊 Ja sam danas 10 DPO. Cicke lagano bolne, nista specijalno, grceve imam kao da su menstrualni. I od jucer nekakav sluzavi prozirni isjecadak.
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Kejsy sutra isčekujem tvoju betu 🥰🥰
Imaš kakve nove simptome?
Nista jedino juce onaj bas haos sa janikom nakon sto sma onaj madrac dizala, tuka.. znam da je normalno da jajnici u pocetku bole, ali ono je bas bilo uzasno bolno da sam iz cucnja pokusala ustati i ostala na pola nisam se mogla ispravit.. Ali nista to je to, neke blage mucnine, nista posebne, malo srce lupa brze ako nesto radim, dahcem kao cuko i ledja bolje, ali mene ledja bole stalno, tako da to mislim da nije simptom.. Neko blago bockanje s vreme na vreme u stomaku, grudi nista, bassss nista, mozda su samo mrvicu teze nego sto su bile. Ali ih ne osjetim uopste. Kod tebe nesto novo?
Pa stalno osjetim neko bockanje u jajnicima, malo lijevo malo desno, leđa me isto bole, ali što ti kažeš bole me i inače pa ne znam jel to neki od simptoma, iako me bole više kad sjedim i ležim nego kad bolim. Od neku večer osjećam mučninu čim nešto pojedem, ali mučnina je nelagoda u trbuhu, ne vuče na povračanje ili tako nešto, a grudi ništa ništa...
Opa to si onda debelo u plodnim danima. Radis LH ili ne ( ne zamjeri ako si vec pisala, sanse nema da sve popamtim,trudim se, ali… )
Kejsy, ja sam u DPO danima, krivo si mozda procitala 🤣
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
https://imgbb.com/upload
Ovo mi je nalaz hormona, dal se netko možda razumije ? 🤣
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Pozdrav svimaa, citam vas vec duuugo vremena ali nisam pisala. Eto sada se ubacujem. Svaka vam cast na pruzanju podrske jedna drugoj, divim vam se evo. I cestitam novopecenim plusicima😊
PiaBuu probaj ponovo poslati sliku jer mislim da nisi dobar link stavila pa da vidimo. Imam iskustva s tim nalazima😂
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Sortiraj odgovore
Najstariji