Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    27. Ožujak 2022. 16:12

Siri 🐾

PiaBuupripremi se da to okrive za spontani,a lijepo neka ti ginekolog napiše na nalaze da treba mišljenje endokrinologa da ti se uvede neka terapijica i da se to malo dovede u red. Jesi prije vađenja krvi mirovala minimalno 20min do pola sata?

Sta se tice endokrinologa, ici cu privatno. ( ni sama nisam pametna dal da idem sada ili kada se sve to malo smiri ? ) jos mi je cudno, zadnji put kada sam vadila hormone isla sam u razmaku od dva tjedna cini mi se, i mirovala sam da.. ovdje mi nisu nista rekli kada i koji dan trebam sta vaditi.. ( i doslovce sam trcala ujutro jer sam zaspala malo xD )
    vjerovatno cu ponavljati sve te nalaze, nekako idem s time da obavim sve sta imam ( kariogram,trombofilju,papa,brisevi,hormone ) i onda idem i kod privatnog ginekologa i endokrinologa 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Mareeeee3112
    27. Ožujak 2022. 16:37

Siri 🐾

Niksii

PiaBuu

https://ibb.co/cJBzSWq
    evo :D

Koji dan ciklusa si radila? Prolaktin ti je kritican

Ovo i mene zanima uz još dvije stvari: ne znam jesi pisala,jel ti doktor spominjao pcos ikada? Iiiii jel ti prošli ciklus bio ovulatorni jel znaš? Štitnjača ti je malo isto krenula prema previsokim vrijednostima 🤨

Kaj se tiče THs meni je bio 6.14 i endokrinolog je reko da to nije za liječenje...i inao je pravo jer ako radiš ths u domu zdravlja oni imaju drugačiji reagans nego bolnice i u većini slučajeva su veći nego šta zapravo jesu.... ja sam poslije tog nalaza 3 tj poslije ostala trudna... ths se može povećati  i ako se uznemiris i zato se on vadi više puta... ja sad se ponovo javljam kod endokrinologa da izvodimo ponovo da me tek sad stavi ukoliko je potrebno na liječenje...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

PiaBuu
    27. Ožujak 2022. 16:49

,Mare prije toga nisi imala nikakvo ljecenje?
    Siri, ponavljat cu ga ponovno kako god ( da ti budem iskrena, sve me ovo nekako uznemirilo )

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

Mareeeee3112
    27. Ožujak 2022. 16:53

PiaBuu

,Mare prije toga nisi imala nikakvo ljecenje?
    Siri, ponavljat cu ga ponovno kako god ( da ti budem iskrena, sve me ovo nekako uznemirilo )

Nikakvo liječenje...liječenje se ne radi do 10 .... ne uzimat tablete i unosit u sebe bespotrebne stvari...sve treba provjeriti jedino ukoliko ti to baš smeta za začeće... meni nije smetalo i nije me htjela šopat  tabletama a i granica za trudnice se pomaknula  do 4.... ali mi je rekla ukoliko ostanem trudna da se odmah javim i to idem sad ovaj tj

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

PiaBuu
    27. Ožujak 2022. 16:59

Mare, javi kako je proslo

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

Mareeeee3112
    27. Ožujak 2022. 17:09

PiaBuu

Mare, javi kako je proslo

Naravno evo yutra zovem za uputnicu  i bez stresa ... ali sutra idem i radit a s obzirom na bolove u leđima neznam kako cu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

PiaBuu
    27. Ožujak 2022. 17:24

Čime se baviš mare ? :) 
    Ako je nešto fizički, nemoj se samo jako naprezati i podizati teško, sve ostalo možeš normalno raditi :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈

• MihaelaR
    27. Ožujak 2022. 17:46

Pozdrav žene! 

E ovako, imam 23 godine, ja i muz pokusavamo sad 7 mjeseci na bebi ali nikako🤷‍♀️

Imala sam jedan spontani, srceko je prestalo kucati u 10m tjednu🥺

Menstruacija mi je neredovita, trebala sam ju dobiti 20.4.(prije tjedan dana), jos ju nisam dobila, bole me grudi vec tjedan dana, a da napomenem da me nikada nisu toliko dugo boljele, uvijek me bole samo dan prije nego trebam dobiti M, i dan ocekivane menstruacije, ali ovaj put je drugacije

Glava me boli svaki dan, nekad mi je muka(bez povracanja), ne mogu previse jesti jer mi bude muka

[ul]
    [li]Radila sam test danas ujutro na prvom urinu, ali pokazao je negativno
    Imam aplikaciju za menstruaciju na mobitelu i pratim plodne dane, ali nikako da trudnoca dode
    Nadam se da moja prevelika zelja da ostanem trudna nije utjecala na to da odgadam menstruaciju
    I da napomenem, prije 4 mjeseca sam imala unutarnje krvarenje jajnika, i imala sam cistu na lijevom jajniku ali redovno idem ginekologu, na pregledu zadnji put kad sam bila(prije dva mjeseca), jajnici su bili u redu, papa test je u redu i brisevi su u redu
    Ne znam sto da radim i sto da mislim, a toliko zelim bebu😒[/li]
    [/ul]

MihaelaR

Mareeeee3112
    27. Ožujak 2022. 17:49

PiaBuu

Čime se baviš mare ? :)
    Ako je nešto fizički, nemoj se samo jako naprezati i podizati teško, sve ostalo možeš normalno raditi :)

Radin 3 posla ali trenutno sam 2 ostavila malo postrani i mogu ih radit od kuce a inace radim u sushi  kuhinji ... radin samo ujutro i uživam u tome...kao kuhar...inače sam dugo godina radila kao menager  u prodaji ali sam počela napokon radit ono što volim...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    27. Ožujak 2022. 17:50

MihaelaR

Pozdrav žene!
    E ovako, imam 23 godine, ja i muz pokusavamo sad 7 mjeseci na bebi ali nikako🤷‍♀️
    Imala sam jedan spontani, srceko je prestalo kucati u 10m tjednu🥺
    Menstruacija mi je neredovita, trebala sam ju dobiti 20.4.(prije tjedan dana), jos ju nisam dobila, bole me grudi vec tjedan dana, a da napomenem da me nikada nisu toliko dugo boljele, uvijek me bole samo dan prije nego trebam dobiti M, i dan ocekivane menstruacije, ali ovaj put je drugacije
    Glava me boli svaki dan, nekad mi je muka(bez povracanja), ne mogu previse jesti jer mi bude muka

[ul]
    [li]Radila sam test danas ujutro na prvom urinu, ali pokazao je negativno
    Imam aplikaciju za menstruaciju na mobitelu i pratim plodne dane, ali nikako da trudnoca dode
    Nadam se da moja prevelika zelja da ostanem trudna nije utjecala na to da odgadam menstruaciju
    I da napomenem, prije 4 mjeseca sam imala unutarnje krvarenje jajnika, i imala sam cistu na lijevom jajniku ali redovno idem ginekologu, na pregledu zadnji put kad sam bila(prije dva mjeseca), jajnici su bili u redu, papa test je u redu i brisevi su u redu
    Ne znam sto da radim i sto da mislim, a toliko zelim bebu😒[/li]
    [/ul]

Bokic procekaj još koji dan  pa ponovi test i bez stresa...🤗

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.