Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 18:19

DaMa_21

Cure, meni su od jucer krenuli grcevi kao pred mengu, inace mi tako krenu par dana prije nego dobijem.
    Trebala bi dobiti u utorak, sutra cu ujutro napraviti test pa cu vidjet kakva je situacija.
    Prestale su me boliti cice i bradavice, nemam nikalvih drugih simptoma osim probadanja u jajniku tako da se ne nadam previse 😔

Ja sam imala 24 i 25 dan ciklusa probadanje u jajniku ali i neka čudna bol pisala sam o tome ...ali konstantno nije trajala pa pustala  već je trajala po 2 h.... pa pola h ...pa ujutro isto po 1 h... tako da mogu reći da je evo to bilo drugačije nego inače pred menstruaciju .... inače me zaboli pa popusti ovo je baš bilo konstantno 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• DaMa_21
    26. Ožujak 2022. 18:50

Mare hvala na dijeljenju iskustva, pomaze cuti kako je bilo drugima ☺️
    Meni se bol javlja sad 23. i 24. dc, isto traje ko i tebi, ali je kod mene tako normalno i inace.
    Vidjet cemo sve ujutro 🤞

BlairWaldorf
    26. Ožujak 2022. 18:55

Mare3112

Siri 🐾

Mare3112

Siri 🐾

Bok curke! 👋🏻
    Ja sam danas većinom bila na suncu,od jutra sam popratila koje su napokon pjesme odabrane za ESC jer sam fan toga,nakon toga sam pronašla novo štivo za čitanje,par knjiga sam kupila i dalje čitam i odmaram u vikendu,ali sam došla virnuti što ima kod vas! 🤗
    Crte su vam SAVRŠENE! Marebrojka je prekrasna,želim ti da bude dosadna i bezbrižna trudnoća do kraja 🥰🥰🥰
    Ja sam u iščekivanju M,jučer je bila neka mala nit svjetlo smeđeg iscjetka, imam one tipične grčeve pred dolazak pa ju iščekujem!
    Bazalna na upit je ovakva:

Ti čekaš mengu s ovakvom dobrom bazalnom…? …daj Bože da ti ne dođe…. kada bi kao trebala doc?….

U ponedjeljak ju ne očekujem,najkasnije utorak ako se malo odužila ovulacija 😂😂

Nego reci ti nama jesi li bolje volje danas? Evo ja se baš spremam s mužem i kumovima idemo na parni valjak…😊😊😊 idem se malo opustiti i ne razmisljat o ničemu koliko mogu 😊😊😊🤣

Tko je pjevač ?? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    26. Ožujak 2022. 18:56

Siri drzim fige ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 18:58

BlairWaldorf

Mare3112

Siri 🐾

Mare3112

Siri 🐾

Bok curke! 👋🏻
    Ja sam danas većinom bila na suncu,od jutra sam popratila koje su napokon pjesme odabrane za ESC jer sam fan toga,nakon toga sam pronašla novo štivo za čitanje,par knjiga sam kupila i dalje čitam i odmaram u vikendu,ali sam došla virnuti što ima kod vas! 🤗
    Crte su vam SAVRŠENE! Marebrojka je prekrasna,želim ti da bude dosadna i bezbrižna trudnoća do kraja 🥰🥰🥰
    Ja sam u iščekivanju M,jučer je bila neka mala nit svjetlo smeđeg iscjetka, imam one tipične grčeve pred dolazak pa ju iščekujem!
    Bazalna na upit je ovakva:

Ti čekaš mengu s ovakvom dobrom bazalnom…? …daj Bože da ti ne dođe…. kada bi kao trebala doc?….

Nego reci ti nama jesi li bolje volje danas? Evo ja se baš spremam s mužem i kumovima idemo na parni valjak…😊😊😊 idem se malo opustiti i ne razmisljat o ničemu koliko mogu 😊😊😊🤣

Tko je pjevač ??

S obzirom da se od Akia rastajemo sa ovim koncertom ima više pjevača.... koliko znam biti će Gibonni.. Dino jelusic...možda akijev sin....ugl ima ih više... pogeldqj na internetu... s obzirom da je on bio meni najdraži pjevač i grupa mislim da se ovo ne može propustiti 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Missy87
    26. Ožujak 2022. 19:46

Siri 🐾

E i curke koje vodite borbu s herpesom kao što ja znam, češnjak vam je izvrstan za to! Režanj prerežite na pola i direktno stavite na inficirano mjesto. Peče istina,ali sve izvuče van i brže se povlači pa probajte s time 🤞🏻🤞🏻

Hvala ti. Radila sam to prije ali ne volim kad me pece pa ja to samo ostavim na zraku i kroz tjedan dana prodje.. Nisam ga imala vec godinu dana i sada se pojavi.. 🤦🏻‍♀️🙈😂😂

❤️🙏🏻

buhtlica23
    26. Ožujak 2022. 19:56

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure evo par fotkica jednog divnog bica koje pokusavam ufotkati jako dugo, ali s amobitelom to niej izvodivo, a ni fotkicem koji sam imala do sad, e sad sam konacno uspjela, divna je hmm ili divan nisam bas sigurna, no nema veze fotkice su tu https://ibb.co/album/qFN3Dc
    Ja jutros podignem madrac da popravim plahtu, i zaboli me desni jajnik katastorofa ali basss boli. I popusti me nakon par sati.. muz i ja se mazili sve super, isla kracu voznjicu bicom, ono bas lagano nikakvo forsanje, ma par km samo, nista posebno, sve super, dodjem kuci i nakon sat vremena opet pocne da boli ali ono bas da jedva mogu hodati.. maloo previse boli..Ali ipak se nadam da vjestica nece doci.. 🤞..

Fotke su zakon 😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

baarbaraa34
    26. Ožujak 2022. 20:07

Siri 🐾

Pratimo se😊

buhtlica23
    26. Ožujak 2022. 20:25

E da se nadovezem na cesnjak, on stvarno pomaze no morate bit oprezne s njim jer ako se predugo drzi zna izazvati opekotinu u okolnom podrucju herpesa. Isto tako je bitno da se ponovi postupak par puta ali nikad sa istom polovicom. Znaci trebate odrezati taj dio koji je bio vec na herpesu. Vec sam ih magistrirala. A preko noci ga obevezno namazem kaladontom.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    26. Ožujak 2022. 20:43

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure evo par fotkica jednog divnog bica koje pokusavam ufotkati jako dugo, ali s amobitelom to niej izvodivo, a ni fotkicem koji sam imala do sad, e sad sam konacno uspjela, divna je hmm ili divan nisam bas sigurna, no nema veze fotkice su tu https://ibb.co/album/qFN3Dc
    Ja jutros podignem madrac da popravim plahtu, i zaboli me desni jajnik katastorofa ali basss boli. I popusti me nakon par sati.. muz i ja se mazili sve super, isla kracu voznjicu bicom, ono bas lagano nikakvo forsanje, ma par km samo, nista posebno, sve super, dodjem kuci i nakon sat vremena opet pocne da boli ali ono bas da jedva mogu hodati.. maloo previse boli..Ali ipak se nadam da vjestica nece doci.. 🤞..

Mene isto je jajnik rasturao 2 dana... tako da ne brini ...
    Evo Arena se puni
    https://ibb.co/60RwXvj

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.