Drage moje da sam ja svaki put ostala trudna kad sam sanjala da sam trudna do sad bi nosila petorke, najmanjeee.. Da sam makaaaarrr😂ne kazem da zene nemaju taj predosjecaj ako su trudne ili im bog salje neke signale, ali kod mene bar to nije bio slucaj. Mozda to jednostavno potice od te zelje silnee, ali valjda nekad se taj sanic ostvari 😊
Deic ja obozavam pesiceee, salji nam neku sliku male loptice cupave da ga vidiiimo. Inace sam veliki ljubitelj zivotinjaa, bas bas ih volim, osim insekata i zmija😂.
Keysi kako sam ja neka lijeeepa capljicaaa😍😍😍 ohhh slatka sam kao lutkica😍🤗.
Danas sam ganjala i pripitomljavala mace po dvoristu kod svekrve, i cukicu od komsije koji je CUPAV KAO MALO JANJEEE I MAJUSAN oduševila sam se.. a sto se svekrve tice, odreci ce me se ako nastavim 😂😂
Ista stvar, toliko puta sanjala trudnocu pa nista.
Aliiii… 2 dana prije nego sam tribala dobit sad u 2.mjesecu sestra mi govori da je sanjala da san trudna, ja se nasmijala i rekla da joj se javin za dva dana kad mi triba doc.. nije dosla 😂 ocito te netko drugi mora sanjati jer je nama to stalno u podsvijesti pa izade kroz snove na vidjelo
Meni se nedavno, zapravo prije 2 mjeseca javila rodica iz Austrije i ko grom iz vedra neba mi pise jesam ja sanjala il si mi ti rekla da si trudna 😂. Ja u fazonu wtf ko ti je sta rekao hahah. I opet nista, al' dobro bit ce kad bude odredjeno🤗
Sto se tice psica, maca, dok smo zivjeli s dedom mojim u kuci imali smo mace, pa smo nabavili cukicu Boni se zvao. Bio inteligentno bice strasno postavim kasnije sliku od ranije jedinu koja mi je ostala. Ali ubili su ga lovci koji su nezakonito ubijali pse za koje su smatrali da su lutalice. Mi preselili u zgradu Boni imao ogrlicu ali nije bio vezan.. i jbga
Keysi veselim se bas tvojoj crtici. Mozda ti tek sad pocne rasti bazalna kad zakasni menga. Drzim fige za sutra za betuuu🤞🏻🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Da Vam se javim...dobro jutro svim curama ..sve poruke sam pročitala pa da Vas ne tagiram posebno hvala Vam od srca na čestitkama nadam se da će sve biti u redu ...sve Vam javljam...😘♥️
Koncert je bio predivan🥰♥️trebalo mi je...
Uglavnom toliko sam sretna jer imamo još puno plusica.... a I vidim da neke još moraju napraviti testice pa se veselim sutrašnjem danu🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure mene sad tek copilo sta se desava.. maloooo malkiceee kasnim
https://ibb.co/n61XCGJ
https://ibb.co/BZ0cZjZ
Ne vidi se na slikama, jer sam fotkala na brzinu, a cim se osuse ovi testici malo crtica izbljedi, ali ovo je stvarno prvi test na kojem se super crtica vidi, ali ono basss .. tako da se bas veselim sutra otici uraditi betu, nekako bas mislim da ce biti ok. A sto se bazalne tice meni je cesto u prvoj fazi ili 36.4 ili 36.2 pa mozda ovo nije lose, ali svakao provjerim progesteron, ma da nije nuzno da je progesteron nizak ako je niza bazalna.. Ali sto je sigirno sigurno je, bolje provjeriti i mirna.. Ajmeeeee rasplakao me ovaj testic..Cure zelim vam svima dvije crtice stooooo prije 🤞🍀
Keysi sve je super...to je to...♥️ isti su bili i meni rekla sam ti to ...ne brini... veselim se beti
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I još nešto ovo je moje preslatko bice ima 5 godina i zove se Koko ... moja maza
https://ibb.co/8z0psy1
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ali pretpostavljam zasto sanjam takve snove, zbog toga sto uskoro idem u svoju rodnu Slavoniju, tocnije u Sl. Brod, a stvarno sam ga jako zeljna, morala sam ga ostaviti kod mame, jer kod mene nema uvjete za zivot kakve ima tamoo…a i mama je jadna sama, pa sam zato tako i izregulirala to sve…ma da vi vidite njega cure, pa to je takva slatkoca, to nema nigdje ❤
Pozdravi mi moj Brod, moj rodni grad!❤
Taj grad mi bas falii, ali sto ces, covjek mora ici tamo gdje moze napredovatiii…gdje si zivjela u Brodu? Ja sam odrasla na Mikricu 😁😁😁 curkeee, zelim Vam dobrooo jutrooo, malo me zdrmalo ovo pomicanje sata, jos malo pa na posaooo 😭😭😭😭…kako mi je drago znog svih plusica, eto i Kejsy je uspjelaaa…ma ovi mjeseci su nasiii cureee ❤❤❤
Deici neznam iz koje si Dubrave no ako si iz Zg iz prave Dubrave ja sam iz Markuševca.😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Keysi bazalna ti je sasvim u redu 0.6 -0.5 razlike je super... pa i meni i je tako ja danas izmjerila imam iznad 37 ... pa zapravo nisam htjela ni izmjeriti do kraja ...ci. sam stavila već je bilo 37😂Al je meni prvi dio ciklusa 36.4 -36.5
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Keysi bazalna ti je sasvim u redu 0.6 -0.5 razlike je super… pa i meni i je tako ja danas izmjerila imam iznad 37 … pa zapravo nisam htjela ni izmjeriti do kraja …ci. sam stavila već je bilo 37😂Al je meni prvi dio ciklusa 36.4 -36.5
Pa to i ja kontam, ali samo da ne pocne padati, jer mi je tako isto bilo u 10 mj i 30 dc je pocela padati.. samo sto je sad razlika sto mi je test pozitivan puno ranije, pa zato mislim da ce sve biti ok 🤞🍀 . Budemo vidjeli sutra i jedva cekam, jer se konacno proobudio neki bas dobar osjecaj
Držim 🤞🍀
Sutra napravi betu i samo ostani tako tako pozitivna! :D
Kokii,cestitam, mirnu i skolsku trudnocu zelim ! :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Bok cure, preko moba mi je bas tesko pratiti forum pa sam vikend manje aktivna. Neda mi uopce citirati vas!
Kejsy ovo je plus samo takav i bas fino tamni! Jedva cekam sutra da beru radis 🥰🥰🥰🥰 kod mene nista osim sto sam ovulirala hahaha. App kaze danas zadnji plodni dan pa cemo se baciti u akciju kad se muzek vrati! Cijeli vikend sama s bebom, iscijedena sam 🤣❤️
Keysi bazalna ti je sasvim u redu 0.6 -0.5 razlike je super… pa i meni i je tako ja danas izmjerila imam iznad 37 … pa zapravo nisam htjela ni izmjeriti do kraja …ci. sam stavila već je bilo 37😂Al je meni prvi dio ciklusa 36.4 -36.5
Pa to i ja kontam, ali samo da ne pocne padati, jer mi je tako isto bilo u 10 mj i 30 dc je pocela padati.. samo sto je sad razlika sto mi je test pozitivan puno ranije, pa zato mislim da ce sve biti ok 🤞🍀 . Budemo vidjeli sutra i jedva cekam, jer se konacno proobudio neki bas dobar osjecaj
Držim🤞🍀
Sutra napravi betu i samo ostani tako tako pozitivna! :D
Kokii,cestitam, mirnu i skolsku trudnocu zelim ! :)
Hvala dragaja se nadam da neko drugi preuzme listu uskoro.. nekako ovo "salji dalje" sa listom izgleda bas donosi srecu 🤞🍀
Ja se veselim da sutra ti i ja odemo na trudnicke teme🥰😂😂😂tj ove dane...ali da naravno virnemo tu I tamo šta se ovdje događa😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A gdje nam je Haleigh 😁😁😁ona sva radosna skakuće negdje okolo 2 dana nista se ne javlja
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji