Curke, evo ja sa posla stiglaa…da, da, Mare, sa zagrebacke Dubravee, pa mi smo onda susjedee, garant si stalni kupac u Gardenu u Intersparu…tamo radim preko studentskog, mene ne mozes fulatii…e curee da Vas pitam za ovulaciju…jel ja racunam dpo odmah nakon sto sam ovulirala ili se ravnam po ovom kalendaru? Jer po bjelanjcina i bolovima u jajnicima, ja sam imala ovulaciju 22.3, a temperatura mi je porasla na 37,2 26.3, to jest jucer, pa ako mi neka dobra dusa moze to reci ❤❤❤
E al koja temperatura? Nadam se da ne pričaš o tjelesnoj preko dana 🙈 dan ovulacije je nulti dan,dakle tek dan iza se kreće s brojanjem ☺️
Znaci, dan iza bjelanjaka i bolova u jajnicima jel?? Ahhahhaha, a ja sam ti malo ovako seljak 🤣🤣🤣 a da, ne izmjerim ju odmah, ali lezim kedno dva sata u krevetu ko foka, ali eto to se ocitoo ne pika
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Ja otisla s mužem na rucak danas ne kuham😁😁😁
Predjelo
https://ibb.co/GvLd89J
Ma jel ti to papas u Verandii??? Tamo sam ja cesto sa svojim dragim 😁😁
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Siri, ne bi me cudilo.. prosle godine sam isla privatniku na ultrazvuk pa mi je sestra rekla da mi je stitnjaca ko- godisnjaku, da se istrosila s obzirom na godine koje imam... onda sam vadila nalaz i naaz je bio uredan ( al sam ga vadila i tada nisam znala da sam trudna par tjedana ) a nije znao ni doktor ..
Po mom misljenju je uzrok tome stitnjaca jer ovako nemam nikakvih problema.. al eto,nadam se da nije i to... samo da obavim sve i krecem i ja :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Mare dobar tek! :)
Nadam se i ja ( al opet, iz obadva puta sam iz prve ostala trudna samo sta je bio spontani i u prvoj i u drugoj ) .. cekam sve nalaze da budu gotovi i idem kod svog privatnika pa cu vidjet u kompletu sve :)
Pogledat cu, kako se ti nosis s time?
A gle kad tad ce se naci uzrok tome, s isto tako rijesenje... Moja teta je 12 godina pokusavala ostati trudna i nije odustajala, i eto je nakon 12 godina ostala trudna i sada ima svog malog zdravog bebaca.
A borba je tu, ovulacije su mi godisnje mozda 2 3 puta. Pokusavam urediti cuklus jos sa tim inofolicom pa cemo vidjeti, ako ne ide onda druge metode probati. Trenutno sam u potrazi za dobrim ginekologom jer imam trenutno uzasnu neku ribu koju zaboli dupe za moje stanje...
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Mare dobar tek! :)
Nadam se i ja ( al opet, iz obadva puta sam iz prve ostala trudna samo sta je bio spontani i u prvoj i u drugoj ) .. cekam sve nalaze da budu gotovi i idem kod svog privatnika pa cu vidjet u kompletu sve :)
Pogledat cu, kako se ti nosis s time?
A gle kad tad ce se naci uzrok tome, s isto tako rijesenje… Moja teta je 12 godina pokusavala ostati trudna i nije odustajala, i eto je nakon 12 godina ostala trudna i sada ima svog malog zdravog bebaca.
A borba je tu, ovulacije su mi godisnje mozda 2 3 puta. Pokusavam urediti cuklus jos sa tim inofolicom pa cemo vidjeti, ako ne ide onda druge metode probati. Trenutno sam u potrazi za dobrim ginekologom jer imam trenutno uzasnu neku ribu koju zaboli dupe za moje stanje…
Jesi kod privatnika ili ? ja sam paraelno. Tezak je put ispred nas koji zelimo djecu, tezak..
iskreno, nisam nikada razmisljala da ce mi se ovo desiti, toliko toga ima da nisam ni znala da se desava, teme o kojim danasnje drustvo i ne prica.
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Ma kod drzavnog sam za sada, tu gdje ja zivim mi je bas tesko naci dobrog privatnika. U svim tu poliklinikama nisu neki doktori... Sada trazim i dalje, mozda naletim na nesto. Muka mi je od tih doktora mjenjala sam ih puno i bas imam losa iskustva s doktorima, zato se trudim sto mogu bez njih rijesavati. Ali na zalost ne mogu sve sama... Zalosno je to da svaka druga treca zena ima toh problema a da neke ni ne znaju dok ne krenu u taj svijet pokusavanja... Ali hvala bogu imamo jedna drugu da se bodrimo i savjetujemo..
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Ja otisla s mužem na rucak danas ne kuham😁😁😁
Predjelo
https://ibb.co/GvLd89J
Ma jel ti to papas u Verandii??? Tamo sam ja cesto sa svojim dragim 😁😁
Ne ne danas smo otišli u Terazzu Mihitu a u Varaždin znamo biti
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ovdje gdje ja zivim nemamo privatno jer je jako mali gradic, al zato idem u Zagreb po preporuci jedne cure. Tesko je naci dobrog ginekologa.. slazem se s tobom, ovo je sve toliko tabu tema,nitko ne zeli pricati o tome a trebalo bi se pricati. Ja bih htjela o tome al stvarno ne znam tko je to prosao ovdje, i stvarno mi fali da s nekim pricam o tome da nije decko ili roditelji
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Ugl ja sam danas off... em imam bolna leda em crijeva me bole...pa iscjedak ko da sam se popisala...i spava mi se....nije moj dan nikako ali sam se barem dobro najela sad🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
PiaBuupripremi se da to okrive za spontani,a lijepo neka ti ginekolog napiše na nalaze da treba mišljenje endokrinologa da ti se uvede neka terapijica i da se to malo dovede u red. Jesi prije vađenja krvi mirovala minimalno 20min do pola sata?
Hvalla ti Siri na iscrpnom odgovoruu, ma kazem ti, seljak sam ti jaa...a morat cu to poceti mjeritii, nema mi drugee...mi smo to sve pokrili, pa ako bude budee, ako nee, ima drugih pokusajaaaa...jaoo ljudii moji, kako ovo proljece pozitivno utjece na meneeee, ajmeeeeeeee, ma divotaaaa ❤❤❤❤😁
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Sortiraj odgovore
Najstariji