Cure evo par fotkica jednog divnog bica koje pokusavam ufotkati jako dugo, ali s amobitelom to niej izvodivo, a ni fotkicem koji sam imala do sad, e sad sam konacno uspjela, divna jehmm ili divan nisam bas sigurna, no nema veze fotkice su tu https://ibb.co/album/qFN3Dc
Ja jutros podignem madrac da popravim plahtu, i zaboli me desni jajnik katastorofa ali basss boli. I popusti me nakon par sati.. muz i ja se mazili sve super, isla kracu voznjicu bicom, ono bas lagano nikakvo forsanje, ma par km samo, nista posebno, sve super, dodjem kuci i nakon sat vremena opet pocne da boli ali ono bas da jedva mogu hodati.. maloo previse boli..Ali ipak se nadam da vjestica nece doci.. 🤞..
Mene isto je jajnik rasturao 2 dana… tako da ne brini …
Evo Arena se puni
https://ibb.co/60RwXvj
Dobru zabavu 🥳😍
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja više ne znam ni sama jel si umišljam neke simptome ili su stvarno simptomi, stvarno sam zbunjena.. od sinoć osjećam blagu mučninu, ne tjera me na povraćanje ili nešto tako, nego čudan osjećaj u trbuhu, stalno osjećam nekakvo blago boluckanje u jajnicima, dosta čest sam gost na wcu također haha
Čitala sam također nešto po netu, jer mi je postalo čudno da svaku večer sanjam, inače sanjam cca jednom u mjesecu i to budu noćne more, a sada svaku večer sanjam neke čudne snove koji nisu povezani s ničim, ali je uvijek moj dragi u tim snovima 🤔 uglavnom na netu piše da trudnice sanjaju više, jeli to istina? Mislim i ako je na netu piše da sanjaju trudnoću, dijecu, vodu, ribe itd kod mene to nije slučaj 😂
Bas sam bila danas pored Arene, tocnije u trgovackom centru...inace sam sa Dubrave, ali eto, dragi i ja htjeli malo obici, da vidimo sto ima novogaaa...lijepo se zabavi i pazi se guzvee ❤❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Cureee, samo da se javim, tu sam svakodnevno, ali nemam ništa za pisati 😅
Čestitam svima na plusićima, bome ih baš ima ovaj misec, nadam se da ću i ja bit sritne ruke! 😄
Mare kad sam pročitala da si trudna, baš sam nekako razveselila, ko da si mi prijateljica! Ne znam zašto, al baš me preplavio neki lipi osjećaj 😊 (možda zbog tvog sna 😅).
Baš sam sritna zbog vas svih 🥰🥰🥰
Ja evo u iščekivanju još par dana, prošli misec sam se baš previše ponadala, pa sam sama sebi rekla da ne smim to napravit i ovaj misec. 😬
Samo sam vam se tila javit da ne mislite da ne mislim na vas 🤗
P.S. lil_me u bilo kojoj poliklinici možeš izvaditi betu, imaš Analizu na Trsteniku i Dugopolju, i LabPlus priko puta Firula. Za te znam do su, sigurno ih ima i još. 😊
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Ja više ne znam ni sama jel si umišljam neke simptome ili su stvarno simptomi, stvarno sam zbunjena.. od sinoć osjećam blagu mučninu, ne tjera me na povraćanje ili nešto tako, nego čudan osjećaj u trbuhu, stalno osjećam nekakvo blago boluckanje u jajnicima, dosta čest sam gost na wcu također haha
Čitala sam također nešto po netu, jer mi je postalo čudno da svaku večer sanjam, inače sanjam cca jednom u mjesecu i to budu noćne more, a sada svaku večer sanjam neke čudne snove koji nisu povezani s ničim, ali je uvijek moj dragi u tim snovima 🤔 uglavnom na netu piše da trudnice sanjaju više, jeli to istina? Mislim i ako je na netu piše da sanjaju trudnoću, dijecu, vodu, ribe itd kod mene to nije slučaj 😂
Ja sam bila sanjala da sam trudna i stvarno sam ostala trudna taj mjesec...a sada imam snove vezane za mog prekrasnog psica, koji zavrsavaju tragicno, dva puta sam se budila uplakana preko noci
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Ali pretpostavljam zasto sanjam takve snove, zbog toga sto uskoro idem u svoju rodnu Slavoniju, tocnije u Sl. Brod, a stvarno sam ga jako zeljna, morala sam ga ostaviti kod mame, jer kod mene nema uvjete za zivot kakve ima tamoo...a i mama je jadna sama, pa sam zato tako i izregulirala to sve...ma da vi vidite njega cure, pa to je takva slatkoca, to nema nigdje ❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Ali pretpostavljam zasto sanjam takve snove, zbog toga sto uskoro idem u svoju rodnu Slavoniju, tocnije u Sl. Brod, a stvarno sam ga jako zeljna, morala sam ga ostaviti kod mame, jer kod mene nema uvjete za zivot kakve ima tamoo…a i mama je jadna sama, pa sam zato tako i izregulirala to sve…ma da vi vidite njega cure, pa to je takva slatkoca, to nema nigdje ❤
Pozdravi mi moj Brod, moj rodni grad!❤
Da se javim, opet neki iscjedak, prozirni, malo rastezljiv.. I to je to.
Uzivam u kavici na terasi omiljenog kafica, druzim se i ne razmisljam previse.. 🙈😂
Zabavite se cure! ❤️
❤️🙏🏻
Ja sam bila sanjala da sam trudna i stvarno sam ostala trudna taj mjesec…a sada imam snove vezane za mog prekrasnog psica, koji zavrsavaju tragicno, dva puta sam se budila uplakana preko noci
Da to sam baš čitala da dosta cura to sanja i da su stvarno trudne, ali kažem kod mene to nije slučaj. Mene je sinoć dragi budio jer kaže da sam vikala ne, ne, ne u snu, a sanjala sam da je rekao da voli bivšu 😂🤷🏻♀️
Tvoji snovi vezano za psića su opravdani, ako si ga morala ostaviti kod mame, nedostaje ti ❤️
Drage moje da sam ja svaki put ostala trudna kad sam sanjala da sam trudna do sad bi nosila petorke, najmanjeee.. Da sam makaaaarrr😂ne kazem da zene nemaju taj predosjecaj ako su trudne ili im bog salje neke signale, ali kod mene bar to nije bio slucaj. Mozda to jednostavno potice od te zelje silnee, ali valjda nekad se taj sanic ostvari 😊
Deic ja obozavam pesiceee, salji nam neku sliku male loptice cupave da ga vidiiimo. Inace sam veliki ljubitelj zivotinjaa, bas bas ih volim, osim insekata i zmija😂.
Keysi kako sam ja neka lijeeepa capljicaaa😍😍😍 ohhh slatka sam kao lutkica😍🤗.
Danas sam ganjala i pripitomljavala mace po dvoristu kod svekrve, i cukicu od komsije koji je CUPAV KAO MALO JANJEEE I MAJUSAN oduševila sam se.. a sto se svekrve tice, odreci ce me se ako nastavim 😂😂
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji