Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    26. Ožujak 2022. 23:29

kokii2219

Drage moje da sam ja svaki put ostala trudna kad sam sanjala da sam trudna do sad bi nosila petorke, najmanjeee.. Da sam makaaaarrr😂ne kazem da zene nemaju taj predosjecaj ako su trudne ili im bog salje neke signale, ali kod mene bar to nije bio slucaj. Mozda to jednostavno potice od te zelje silnee, ali valjda nekad se taj sanic ostvari 😊
    Deic ja obozavam pesiceee, salji nam neku sliku male loptice cupave da ga vidiiimo. Inace sam veliki ljubitelj zivotinjaa, bas bas ih volim, osim insekata i zmija😂.
    Keysi kako sam ja neka lijeeepa capljicaaa😍😍😍 ohhh slatka sam kao lutkica😍🤗.
    Danas sam ganjala i pripitomljavala mace po dvoristu kod svekrve, i cukicu od komsije koji je CUPAV KAO MALO JANJEEE I MAJUSAN oduševila sam se.. a sto se svekrve tice, odreci ce me se ako nastavim 😂😂

Slažem se, ja snove o trudnoći kao i samom porodu i da držim dijete u naručju, imam čestooooo tako da bih sada već oko sebe imala desetero djece minimalno 🤣
    Očito kod nas to ne pali 🙄

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Mareeeee3112
    27. Ožujak 2022. 00:37

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure citam vas kasnije evo samo slicica testica ipak tamni, smao cise nema sanse da radim sa prvim jutarnjim urinom, samo se istraumiram. To sam skontala i sa LH trakicama vecernji urin zakon.
    https://ibb.co/VYxkgNL
    Tesko ufotkati kad fotkam n frku a svjetlo u kupatilu zeznuto🤞🍀💕💗 nadam se da bude plusica novih kad ulovim vremenda procitam sta ste pisale

Oprostite curke ali prvo moram ovo komentirati a onda se čujemo ujutro za ostatak.... 
    Ajmeeeeeee jesam li ti rekla 😘😘😘🥰🤰🤰🤰🤰super se vidi.... 
    Baš sam sretna aaaaa.🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Deic17
    27. Ožujak 2022. 06:45

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure citam vas kasnije evo samo slicica testica ipak tamni, smao cise nema sanse da radim sa prvim jutarnjim urinom, samo se istraumiram. To sam skontala i sa LH trakicama vecernji urin zakon.
    Tesko ufotkati kad fotkam n frku a svjetlo u kupatilu zeznuto🤞🍀💕💗 nadam se da bude plusica novih kad ulovim vremenda procitam sta ste pisale

Keksy, vidiiiii se itekakoooo! Cestitam ❤❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    27. Ožujak 2022. 06:48

https://ibb.co/LNJCkDR

Ovo Vam je moje bice, predobroo i velika mazaaa ❤ znam da je izvan teme, ali to je bas nevjerovatno kako ta bica djeluju na mene, prirodni antidepresivi ❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Deic17
    27. Ožujak 2022. 06:54

baarbaraa34

Deic17

Ali pretpostavljam zasto sanjam takve snove, zbog toga sto uskoro idem u svoju rodnu Slavoniju, tocnije u Sl. Brod, a stvarno sam ga jako zeljna, morala sam ga ostaviti kod mame, jer kod mene nema uvjete za zivot kakve ima tamoo…a i mama je jadna sama, pa sam zato tako i izregulirala to sve…ma da vi vidite njega cure, pa to je takva slatkoca, to nema nigdje ❤

Pozdravi mi moj Brod, moj rodni grad!❤

Taj grad mi bas falii, ali sto ces, covjek mora ici tamo gdje moze napredovatiii...gdje si zivjela u Brodu? Ja sam odrasla na Mikricu 😁😁😁 curkeee, zelim Vam dobrooo jutrooo, malo me zdrmalo ovo pomicanje sata, jos malo pa na posaooo 😭😭😭😭...kako mi je drago znog svih plusica, eto i Kejsy je uspjelaaa...ma ovi mjeseci su nasiii cureee ❤❤❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

baarbaraa34
    27. Ožujak 2022. 08:59

Kejsy bas odlicno napredujte🤰🏻😊 Kad ides sutra vadit betu? Cim otvore?🙂
    Deic17 ti si gradsko dijete, ja sam seljancica😁
    Moji su u selu kojeg vecina ne zna😄 a 7km od grada je. Iza Podvinja.
    Uvijek je lijepo vratit se😍

• Bimbi
    27. Ožujak 2022. 09:44

Kejsy osjećaju mačke itekako, ja kada sam operirala cistu na jajniku došla sam doma iz bolnice, legla se i odma je došla mačka kod mene i gledala kako da mi legne na trbuh i sve onako capom ide jel bi stala ili nebi i kako sam ju ja maknula da mi ne legne na trbuh ona se legla pored mene i tako ležala svaki dan!
    A i psi osjećaju puno, inače u Zagrebu imam psa, koji je naučen da ujutro ide van oko 7, 7:15 kada se mama probudi i nikad neće doći buditi nekoga da ga pusti van nego se uvijek strpi. Jutro kad je u Zagrebu bio potres, je ušao mami u sobu i njuškom ju guro i kaže ona ja pogledam na sat, ono 6:15, kaže daj Medo makni se haha, kaže ona al on uporan i gura i gura i nakon 10-ak minuta se dogodio potres.. ali on nije izašao iz sobe, nego je legao pored mame, a tako kako je legao je mama pala na njega sto od toliko drmanja od potresa, a koliko i od šoka što se događa (bez brige Medo je pas od 60 kg, nije mu bilo ništa 😂)

Missy87
    27. Ožujak 2022. 09:48

Kejsy  ❄️ ☃️

Ooooo ovo se super vidi! 😊😊😊

❤️🙏🏻

Missy87
    27. Ožujak 2022. 09:53

Ja vam imam dva psa i jednu macu, nema vece ljubavi od zivotinje..kada sam imala operaciju na mozgu ona nije ni jela ni pila, sjedila je kod ograde i gledala prema Zagrebu, a kad sam dosla doma nije se odvajala od mene.. Posebna su to bica.
    A moja macka Minana, kada nam je u 12mj. uginuo drugi macak Kiki dosla je kod mene i mazila se, spavala pokraj mene, a inace je voljela samo mog muza i kod njega je dolazila tu i tamo jer se nije voljela maziti.. Ja jako volim zivotinje i uvijek ih moram imati u zivotu, kada te ujutro ne zele probuditi, da spavas jos, pa leze i cekaju iako im se mozda piski.. Moja samojedica Tara jako puno voli pricati tako da s njom nikada nije dosadno a mopsek Ares on je zajebant.. 😂

❤️🙏🏻

• Kokili
    27. Ožujak 2022. 10:03

kokii2219

Drage moje da sam ja svaki put ostala trudna kad sam sanjala da sam trudna do sad bi nosila petorke, najmanjeee.. Da sam makaaaarrr😂ne kazem da zene nemaju taj predosjecaj ako su trudne ili im bog salje neke signale, ali kod mene bar to nije bio slucaj. Mozda to jednostavno potice od te zelje silnee, ali valjda nekad se taj sanic ostvari 😊
    Deic ja obozavam pesiceee, salji nam neku sliku male loptice cupave da ga vidiiimo. Inace sam veliki ljubitelj zivotinjaa, bas bas ih volim, osim insekata i zmija😂.
    Keysi kako sam ja neka lijeeepa capljicaaa😍😍😍 ohhh slatka sam kao lutkica😍🤗.
    Danas sam ganjala i pripitomljavala mace po dvoristu kod svekrve, i cukicu od komsije koji je CUPAV KAO MALO JANJEEE I MAJUSAN oduševila sam se.. a sto se svekrve tice, odreci ce me se ako nastavim 😂😂

Ista stvar, toliko puta sanjala trudnocu pa nista.
    Aliiii... 2 dana prije nego sam tribala dobit sad u 2.mjesecu sestra mi govori da je sanjala da san trudna, ja se nasmijala i rekla da joj se javin za dva dana kad mi triba doc.. nije dosla 😂 ocito te netko drugi mora sanjati jer je nama to stalno u podsvijesti pa izade kroz snove na vidjelo

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.