Jutro cure!
Kejsycrte se definitivno vide 😍😍
Meni je danas dan za ne dobiti, za sada ništa 🤞 trenutno me strah ponoviti test, vjerojatno cu tokom dana ili sutra ili ne znam 🤣
Čekam te 🥰🥰🥰i mene je bilo strah…. ql kako kaže keysi …piski piski…
Eto umocila 😂… Opalila sliku s blicom pa crta izgleda jace nego sto je uzivo, ne znam. Jos je svjetla dosta i dalje nista ne vjerujem, pa cekam jos malo 🙈 😵💫😆
https://ibb.co/syTFss1
Aaaaaaa cestitaaam tii 😍😍 neka je uredna i školska!! Ovo je crta samo takva 🥳🥳
Kakvo more plusicaa , bas lijep vikend 🥰
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
I kod mene vec drugi herpes na usni ovaj mjesec, dva sam imala do neki dan, evo danas i treci krece.. 🤦🏻♀️
Imam neki lagani pritisak dolje, dodje pa ode..
A sad cekamo… 🙈
Samo nemoj da pretjeras sad sa C vitaminom zbog herpesa.. samo polako proci ce i mislim da heplex ili je aciklovir ne treba da koristis.. u svakom slucaju pazi i sretno. 🤞🍀
Necu nikako pretjerati i ja cak ni ne koristim herplex, ja to ostavim i prirodno prodje...
Hvala ti! ❤️🤞🏻
❤️🙏🏻
Ja se borim sa herpesom od srednje škole, tada sam jedne godine dobila herper na moru koji se od jednog pretvorio u 2 i za 2 dana proširio preko cijele brade, jedino šta mi je pomoglo je bio herplex antibiotik, sve kreme, flasteri sta su mi dali u ljekarni su samo pogoršale stvar i dan danas čim osjetim da će mi izać popije herplex, tako mi je rekla doktorica, sad koliko je to zdravo ili nije ja ne znam... Evo i sad ga imam, ali je već skoro prošao, ne pijem herplex s obzirom da ne znam kakvo je moje stanje 😂
Ali da, ako ga neću moć piti, ako se pojavi morat ću naći neku alternativu, jer kod mene kad krene nije dobro...
Bok curke! 👋🏻
Ja sam danas većinom bila na suncu,od jutra sam popratila koje su napokon pjesme odabrane za ESC jer sam fan toga,nakon toga sam pronašla novo štivo za čitanje,par knjiga sam kupila i dalje čitam i odmaram u vikendu,ali sam došla virnuti što ima kod vas! 🤗
Crte su vam SAVRŠENE! Marebrojka je prekrasna,želim ti da bude dosadna i bezbrižna trudnoća do kraja 🥰🥰🥰
Ja sam u iščekivanju M,jučer je bila neka mala nit svjetlo smeđeg iscjetka, imam one tipične grčeve pred dolazak pa ju iščekujem!
Bazalna na upit je ovakva:
Ti čekaš mengu s ovakvom dobrom bazalnom...? ...daj Bože da ti ne dođe.... kada bi kao trebala doc?....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Tik- tok još tjedan dana 🤸🤸🤸🤸
Jedva čekam umakati, najdraži mi sport 🥰🥰
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Hej, na UGFS, otkazala sam termin, zvala sam da se raspita. Pa su me spojili s doktorom, nije bezbjedno raditi u trudnoći. Koje si ti radila?
To je sklerozacija pjenom. Da to sam i ja isla. Ne sjecam se da su mi spominjali bilo kakave kontradikcije sa potencijalnom trudnocom, a isla privatno, al dobro ako kazu da nije preporučljivo bolje poslusat. Isla sam na to pa jos 7x ponavljala postupak. U jednom minimalno 20 uboda. Na kraju svejedno nisam postigla sto sam htjela. Sad proslo ljeto bila na sklerozaciji laserom. Znači isla bi jos 17 puta na bockanje nego ponovo ovo. Uzas😳 S tim da racunaj da sam prosla porod 😂 I opet jos uvijek nemam rezultata zbog kojeg sam otisla🙈
A kakav ti gel spominjes?
Bok curke! 👋🏻
Ja sam danas većinom bila na suncu,od jutra sam popratila koje su napokon pjesme odabrane za ESC jer sam fan toga,nakon toga sam pronašla novo štivo za čitanje,par knjiga sam kupila i dalje čitam i odmaram u vikendu,ali sam došla virnuti što ima kod vas! 🤗
Crte su vam SAVRŠENE! Marebrojka je prekrasna,želim ti da bude dosadna i bezbrižna trudnoća do kraja 🥰🥰🥰
Ja sam u iščekivanju M,jučer je bila neka mala nit svjetlo smeđeg iscjetka, imam one tipične grčeve pred dolazak pa ju iščekujem!
Bazalna na upit je ovakva:
Ti čekaš mengu s ovakvom dobrom bazalnom…? …daj Bože da ti ne dođe…. kada bi kao trebala doc?….
U ponedjeljak ju ne očekujem,najkasnije utorak ako se malo odužila ovulacija 😂😂
Nego reci ti nama jesi li bolje volje danas? Evo ja se baš spremam s mužem i kumovima idemo na parni valjak...😊😊😊 idem se malo opustiti i ne razmisljat o ničemu koliko mogu 😊😊😊🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Uh Bimbita tvoja borba me podsjeća na moju. Godinama nisam smjela skakati u more niti roniti jer bi mi od soli i ako slučajno more nije užasno čisto tijelo izbacilo herpes u roku odmah i to uvijek na gornjoj usnici koja bi postala dupla do sutradan i onda bi se prenijelo i na donju pa bi tako ja imala herpes i po mjesec dva 😒 ali godinama i kako je valjda ojačao imunitet danas iskače ili na promjenu godišnjeg doba ili kada sam pod jako velikim stresom i ne spavam puno pa opadne imunitet iako čim osjetim svrbuckanje ili neko peckanje tamo gdje mi herpes voli iskočiti,odmah stavljam češnjak na to mjesto pa dosta puta niti ne iskoči nego baš pecka i kroz koji dan se povuče sve
Nisam isprobavala to sa češnjakom nikada, iako sam čula da stvarno pomaže.. te godine kad se meni to sve proširilo nisam smijela uopće ronit, morala sam pazit da mi ne dolazi u doticaj sa morem da se nebi pogoršalo, katastrofa samo kad se sjetim...
Tako i meni sada izbije kada sam pod stresom ili pad imuniteta, a kod mene je prisuto i jedno i drugo u zadnje vrijeme što nije nikako dobro..
Evo upravo citam vasa iskustva sa herpesima. Ja hvala Bogu mogu da se pohvalim tako reci da nikad to sranje nisam imala. Vjerujem da vam je to uzas jedan, moja mama je to recimo znala ponekad imati, a ja nikad. Samo sam Boga molila da mi to ne predje od nje. Uvijek mi je to bilo fascinantno kako ljudi muku i brigu muce oko tog i kako se izbore, ali hvala Bogu ima i lijeka za to.
Keysi i Mare zelim vam da se veceras lijepo provedete, da uzivate naravski za sve nas i mislite na nas. Logika cuvajte se i pamet u glavu😂🤗
Cini mi se Haleigh je ponovi radila testic, pa da i tebi cestitam to je kao kucica😍🤗.
Siri alo nema predavanja dok traje ofanziva😂 crvena jos nije dosla i pssst tamo ima jos nade, cekamo te cekamooo🤗
Moja menga jr bas odlucila na godisnji nakon silnih tableta i vaginaleta🙄😣.. Danas je nema, a grci me stomak haos plus evo opet gripa naravno i alergija idemo woohooo😪😪😪
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Cure, meni su od jucer krenuli grcevi kao pred mengu, inace mi tako krenu par dana prije nego dobijem.
Trebala bi dobiti u utorak, sutra cu ujutro napraviti test pa cu vidjet kakva je situacija.
Prestale su me boliti cice i bradavice, nemam nikalvih drugih simptoma osim probadanja u jajniku tako da se ne nadam previse 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji