Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natalie19
    26. Ožujak 2022. 13:59

Dobar dan, čitam vas redovno i baš mi je drago da je prolječe doneslo tolko plusiča. 🥰
    Mare čestitam na predivnoj beti i želim ti mirnu i uspješnu trudnoču. Pričekaj sad da bude beta preko 1000 a onda tek na pregled. ☺️
    Kejsy draga vidi se da je crta jača, sad se strpi do ponedeljka, uživaj u danu, sve bude uredu 🤞🏻❤️
    Tea najvažnije je da si ti dobro i da si znala odreagirati. Auto budete več popravili. 
    Tinchy šaljem pozitivnu energiju da bude s mamom sve uredu i da se čim prije oporavi.❤️
    Di nam je Siri? Očekujemo i neke novosti kod njega 🤞🏻
    Haleigho čestitam još jedamput, to je to 🤞🏻🥰
    Stigli su mi rezultati briseva i počela sam jučer s terapijim doksiciklin 12,5 dana po 2 tablete na dan. I kad završim s njom poslije 3 tjedna idem opet na briseve da vidimo situaciju.

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

BlairWaldorf
    26. Ožujak 2022. 13:59

Haleigh0302

Mare3112

Haleigh0302

Jutro cure!
    Kejsycrte se definitivno vide 😍😍
    Meni je danas dan za ne dobiti, za sada ništa 🤞 trenutno me strah ponoviti test, vjerojatno cu tokom dana ili sutra ili ne znam 🤣

Čekam te 🥰🥰🥰i mene je bilo strah…. ql kako kaže keysi …piski piski…

Eto umocila 😂… Opalila sliku s blicom pa crta izgleda jace nego sto je uzivo, ne znam. Jos je svjetla dosta i dalje nista ne vjerujem, pa cekam jos malo 🙈 😵‍💫😆
    https://ibb.co/syTFss1

Lijepo se vidi crtica. Čestitke ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

lil_me
    26. Ožujak 2022. 14:08

Kejsy  ❄️ ☃️

lil_me

Ja cu poludit od svega, tko got šta kaže joj živcira me strasno …
    Još taj pregled, zakaže se dva mjeseca prije, jer nemaju slobodne termine, ja sam i zaboravila, prosli mjesec sam otkazala IPL tretman jer sam mislila da sam trudna…
    Ovaj mjesec cu izgubiti to rješavanje vena, sto će samo postajati gore, najviše na svijetu se nadam da neću dobiti menstruaciju, pa nek vene riješim za godinu-dvije…. Samo što će menga doći, i ja ću biti u takvom bedu 😭😭😭😭😭

Ali ne mora da znaci, cek ja ne znam nista oko tih procedura oko vena, to s eradi pod opstom anestezijom ili lokanom? Na kraju krajeva ne mora da znaci da ce te pomjeriti, pazi zene ako pocnu da se otvaraju radi se srklaz koji mora da se radi u opstoj anesteziji i ne bude problema zbog toga.

Istina, otići ću sutra reći da radimo na bebi, znam da će me odgoditi, ne zbog anestezije nego pripravaka s kojima se radi, u lokalu se radi, gel se maže.... 
    Ali eto, gledat cu sljedeći ili za dva mjeseca iza mennge se naručiti....

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Missy87
    26. Ožujak 2022. 14:42

Haleigh0302

Mare3112

Haleigh0302

Jutro cure!
    Kejsycrte se definitivno vide 😍😍
    Meni je danas dan za ne dobiti, za sada ništa 🤞 trenutno me strah ponoviti test, vjerojatno cu tokom dana ili sutra ili ne znam 🤣

Čekam te 🥰🥰🥰i mene je bilo strah…. ql kako kaže keysi …piski piski…

Eto umocila 😂… Opalila sliku s blicom pa crta izgleda jace nego sto je uzivo, ne znam. Jos je svjetla dosta i dalje nista ne vjerujem, pa cekam jos malo 🙈 😵‍💫😆
    https://ibb.co/syTFss1

Ma ovo je crta kao kuca! Cestitam i neka je uredna! ❤️
    Tko nam jos ima raditi testove? Bome je ovaj mjesec pun plusica 😁🤞🏻❤️❤️❤️

❤️🙏🏻

Missy87
    26. Ožujak 2022. 14:45

I kod mene vec drugi herpes na usni ovaj mjesec, dva sam imala do neki dan, evo danas i treci krece.. 🤦🏻‍♀️
    Imam neki lagani pritisak dolje, dodje pa ode.. 
    A sad cekamo... 🙈

❤️🙏🏻

Deic17
    26. Ožujak 2022. 14:52

Ajmee, pa ovo je bas pluscinaa i pol! Cestitaaam! A jbt kako je krenulo, ja cu isto biti pozitivnaaa 🤣🤣🤣🤣❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• inesss
    26. Ožujak 2022. 14:53

Kejsy  ❄️ ☃️

Missy87

I kod mene vec drugi herpes na usni ovaj mjesec, dva sam imala do neki dan, evo danas i treci krece.. 🤦🏻‍♀️
    A sad cekamo… 🙈

Samo nemoj da pretjeras sad sa C vitaminom zbog herpesa.. samo polako proci ce i mislim da heplex ili je aciklovir ne treba da koristis.. u svakom slucaju pazi i sretno. 🤞🍀

Samo da udjem i cestitammmm svim curama volim uvijek pogledati ovu temu i vidjeti sto Keysi pise.Jedna predivna osoba koja se svima trudi pomoci,jako ce mi biti drago procitati tvoju veliku betu❤️❤️❤️

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    26. Ožujak 2022. 14:58

Kejsy  ❄️ ☃️

inesss

Kejsy ❄️ ☃️

Missy87

A sad cekamo… 🙈

Samo nemoj da pretjeras sad sa C vitaminom zbog herpesa.. samo polako proci ce i mislim da heplex ili je aciklovir ne treba da koristis.. u svakom slucaju pazi i sretno. 🤞🍀

Samo da udjem i cestitammmm svim curama volim uvijek pogledati ovu temu i vidjeti sto Keysi pise.Jedna predivna osoba koja se svima trudi pomoci,jako ce mi biti drago procitati tvoju veliku betu❤️❤️❤️

Hvala draga ☺️ Nadam se da ce brzo i tvoj plusic i bebica u stomaku 🤞🍀

Uh daj Boze❤️❤️

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

baarbaraa34
    26. Ožujak 2022. 14:59

lil_me

Kejsy ❄️ ☃️

lil_me

Još taj pregled, zakaže se dva mjeseca prije, jer nemaju slobodne termine, ja sam i zaboravila, prosli mjesec sam otkazala IPL tretman jer sam mislila da sam trudna…
    Ovaj mjesec cu izgubiti to rješavanje vena, sto će samo postajati gore, najviše na svijetu se nadam da neću dobiti menstruaciju, pa nek vene riješim za godinu-dvije…. Samo što će menga doći, i ja ću biti u takvom bedu 😭😭😭😭😭

Ali ne mora da znaci, cek ja ne znam nista oko tih procedura oko vena, to s eradi pod opstom anestezijom ili lokanom? Na kraju krajeva ne mora da znaci da ce te pomjeriti, pazi zene ako pocnu da se otvaraju radi se srklaz koji mora da se radi u opstoj anesteziji i ne bude problema zbog toga.

Istina, otići ću sutra reći da radimo na bebi, znam da će me odgoditi, ne zbog anestezije nego pripravaka s kojima se radi, u lokalu se radi, gel se maže….
    Ali eto, gledat cu sljedeći ili za dva mjeseca iza mennge se naručiti….

Na kakav zahvat trebas ici? Ja sam isla na 2 različita zato pitam. I imam neku povijest na tom podrucju. Povukla od tate probleme sa venama.

lil_me
    26. Ožujak 2022. 15:02

baarbaraa34

lil_me

Kejsy ❄️ ☃️

lil_me

Istina, otići ću sutra reći da radimo na bebi, znam da će me odgoditi, ne zbog anestezije nego pripravaka s kojima se radi, u lokalu se radi, gel se maže….
    Ali eto, gledat cu sljedeći ili za dva mjeseca iza mennge se naručiti….

Na kakav zahvat trebas ici? Ja sam isla na 2 različita zato pitam. I imam neku povijest na tom podrucju. Povukla od tate probleme sa venama.

Hej, na UGFS, otkazala sam termin, zvala sam da se raspita. Pa su me spojili s doktorom, nije bezbjedno raditi u trudnoći. Koje si ti radila?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.