Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina🥰
    25. Ožujak 2022. 08:30

Poz cure, zene, majke, kraljice 🥰 Unaprijed se izvinjavam na malo duzem postu al ako sam ovdje fulila prebacite me na drugu temu 🤣 Imam neredovne cikluse ali nek bude da traju oko 34 dana (dan, dva gore dole), stitnjaca mi je hipo pijem terapiju od 2020. Zadnji nalaz bio i vise nego dobar a radila ga zato sto radimo na bebici pa da vidim kako stoje stvari, m sam imala 15.1, u feb se nadala da je necu dobiti al je 18.2 prvobitno bilo oskudno, pa dan dva obilno al cista krv. Nakon mog razocarenja 😔 ponovo smo radili na bebici, medjutim neki odnosi su bili bolni, imala sam simptome koje prije nisam i nastavljaju se, grudi su otecene, bradavice izrazene, umor, mucnina, sve to poslije 18.2 medjutim juce se desi oskudno krvarenje, od jutros je malo obilnije al opet cista krv. Ne znam isplati li se raditi test kad ovo prodje, tako imam strah da necu moci zatrudniti 😔😭 

• Bimbi
    25. Ožujak 2022. 08:35

bodulka0408

Jutro curke! Nakon koliko dana poslije O se isplati napravit testic, tj nakon koliko dana bi se moglo nesto vidit 😁

Ovo i mene zanima 🤭🤭

Mareeeee3112
    25. Ožujak 2022. 08:35

bodulka0408

Jutro curke! Nakon koliko dana poslije O se isplati napravit testic, tj nakon koliko dana bi se moglo nesto vidit 😁

Baš sam odgovorila u prethodnom komentaru probaj ga napraviti 3 dana ranije nego trebaš dobit s osjetljivošću 10 mlu😄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• belledejour13
    25. Ožujak 2022. 08:36

Mare3112

belledejour13

Bok, cure! Pratim vas već neko vrijeme iz prikrajka i kao da vas poznajem, veselim se svim vašim plusićima od srca ❤
    Imam 36 god, suprug 43, imamo jedno dijete od 4 godine (potpuno spontana trudnoća, doslovno iz prve), a zadnjih nekoliko mjeseci pokušavamo ponovno. Zadnja 2-3 mjeseca koristim lh trakice, ginekološki pregled obavila 10.3., napravila papu i kontrolne briseve (klamidija, urepl., mycopl., aerobi.), svi nalazi uredni. Posljednja menstruacija 26.2., liječnik je na uzv 10.3. vidio da na desnom jajniku ide ovulacija sljedeći dan, pokrili smo dva dana prije toga i tu noć. Menstruacija mi treba doći 28.3., ciklusi ok, 28-30 dana. Ako sad dođe menga sljedeći koraci su kontrola mojih hormona i suprugov spermiogram. Oprostite što sam se raspisala, ali s obzirom na to da imam neki osjećaj da ovaj put opet nismo uspjeli i da ću uskoro dobiti, htjela sam vas pitati imate li iskustva s ovim trakicamahttps://gravida.hr/proizvod/lh-test-trakice-za-ovulaciju-femometer-lh/ ?
    I je li tko naručivao s njuškala? Ja sam u Zagrebu i vidim da prodaju https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/lh-trakice-ovulaciju-paketi-testovi-trudnocu-dostava-gratis-oglas-32439299
    Gravignost su mi malo skupe već četvrti mjesec zaredom kupovati, a i vidim da je bolje nekoliko puta dnevno kontrolirati pa ih se troši dosta u ciklusu. Puno hvala tko je imao strpljenja pročitati i hvala na svakom savjetu 😊

Ja sam isto iz Zg i kupila yam ti preko plus minus one plus lh trakice i dobila 3 gratis testa za trudnocu za onak 100 kn…pogledaj na stranici puno komada dobiješ…. Gdje god drugo da sam narucivala s dostavom za Zg em sam čekala onak 3 tj ili su za zg bile skuplje…. Sta se tiče testa radi ga neki 3 dana prije nego što trebaš dobiti…. ali s onim osjetljivim od 10 mlu

E to mi treba, brza dostava jer ako dobijem u ponedjeljak moram biti spremna hvatati sljedeći val. Hvala ti puno i još jednom čestitam 🤗

• Bimbi
    25. Ožujak 2022. 08:40

Mare3112

bodulka0408

Baš sam odgovorila u prethodnom komentaru probaj ga napraviti 3 dana ranije nego trebaš dobit s osjetljivošću 10 mlu😄

Mare3112 ako sam dobro pročitala ranije ti si prijavila simptom upalu zubnog mesa? 

Mareeeee3112
    25. Ožujak 2022. 08:45

Bimbi

Mare3112

bodulka0408

Mare3112ako sam dobro pročitala ranije ti si prijavila simptom upalu zubnog mesa?

Jesam na desnima ali je prošlo za 2 dana 😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Bimbi
    25. Ožujak 2022. 08:46

Mare3112

Bimbi

Mare3112

bodulka0408

Mare3112ako sam dobro pročitala ranije ti si prijavila simptom upalu zubnog mesa?

Jesam na desnima ali je prošlo za 2 dana 😁

Meni su jutros pri pranju zuba jako krvarili desni 🤔

mare2805
    25. Ožujak 2022. 08:49

Mare3112

mare2805

Mare3112

belledejour13

Bok, cure! Pratim vas već neko vrijeme iz prikrajka i kao da vas poznajem, veselim se svim vašim plusićima od srca ❤
    Imam 36 god, suprug 43, imamo jedno dijete od 4 godine (potpuno spontana trudnoća, doslovno iz prve), a zadnjih nekoliko mjeseci pokušavamo ponovno. Zadnja 2-3 mjeseca koristim lh trakice, ginekološki pregled obavila 10.3., napravila papu i kontrolne briseve (klamidija, urepl., mycopl., aerobi.), svi nalazi uredni. Posljednja menstruacija 26.2., liječnik je na uzv 10.3. vidio da na desnom jajniku ide ovulacija sljedeći dan, pokrili smo dva dana prije toga i tu noć. Menstruacija mi treba doći 28.3., ciklusi ok, 28-30 dana. Ako sad dođe menga sljedeći koraci su kontrola mojih hormona i suprugov spermiogram. Oprostite što sam se raspisala, ali s obzirom na to da imam neki osjećaj da ovaj put opet nismo uspjeli i da ću uskoro dobiti, htjela sam vas pitati imate li iskustva s ovim trakicamahttps://gravida.hr/proizvod/lh-test-trakice-za-ovulaciju-femometer-lh/ ?
    I je li tko naručivao s njuškala? Ja sam u Zagrebu i vidim da prodaju https://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema-ostalo/lh-trakice-ovulaciju-paketi-testovi-trudnocu-dostava-gratis-oglas-32439299
    Gravignost su mi malo skupe već četvrti mjesec zaredom kupovati, a i vidim da je bolje nekoliko puta dnevno kontrolirati pa ih se troši dosta u ciklusu. Puno hvala tko je imao strpljenja pročitati i hvala na svakom savjetu 😊

Ja sam isto iz Zg i kupila yam ti preko plus minus one plus lh trakice i dobila 3 gratis testa za trudnocu za onak 100 kn…pogledaj na stranici puno komada dobiješ…. Gdje god drugo da sam narucivala s dostavom za Zg em sam čekala onak 3 tj ili su za zg bile skuplje…. Sta se tiče testa radi ga neki 3 dana prije nego što trebaš dobiti…. ali s onim osjetljivim od 10 mlu

Možeš molim te stavit link koje si kupila, jer gledam na njihovoj stranici ima svega i svačega 😂
    Naručila bi si i ja za novi ciklus, jer ove sto uzimam su mi jednostavno preskupe 🙄

https://www.plusiliminus.com/hr/28-20-3
    Bok mare evo imaš kombinacija i imas posebno …ja sam s njima ostala trudna i preporučam ih svima stvarno su mi pokazale točno i s njima sam ostala iz prve trudna

Hvalaa ti punoo 🥰

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Deic17
    25. Ožujak 2022. 08:51

Curke dobro jutroo! Po cevrikalnoj sluzi i bolovima u lijevom jajniku, pretpostavljam da je ovulacija bila 22.3. Naime, jucer nvcr odem na toalet, kada opet ta rastezljiva sluz bas kao i kod ovulacije...odem spavati, dva puta sam se budila i isla piskiti, mjehur je bas bio ko bacva, ne znam sto mi to bii i zedna ko pas...imam akne na dva tri mjesta na licuuu, pa cemo vidjeti sto ce se desavati narednih dana 😁😁😁

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Matajči
    25. Ožujak 2022. 09:26

Danas sam 8 DPO. Od simptoma jucer navecer pocele blago grudi boljeti, nista specijalno. Jucer me 3-4 puta dolje uhvatili grcici i stipkanje, svaki puta po 10ak sekundi, isto nista specijalno. Umorna sam jako, spava mi se i eto to je za sada to. 🤣

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.