Kejsy neda mi mobitel citirat, ne znam šta je… Uglavom ja se nadam da je implatancija, jedino što mi je čudno što nema baš iscjetka, nešto malo malo jučer tokom dana.. ne znam više šta da mislim, sad se probudila tjeralo me na wc što se kod mene inače ne dešava 🤔
Ja nemam iscjedak uopste, tu i tamo nesto kremasto se zna pojaviti, ali minimalno. Zavisi od nivoa progesterona i jos ko zna cega. Nema svako iscjedak odmah, isto kao sto nema svako implantacisko krvarenje.
Ja nisam imala ni implantacijsko a iscjedak je bio oskudan....tek sad su mi mokre gacice stalno🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kejsy neda mi mobitel citirat, ne znam šta je… Uglavom ja se nadam da je implatancija, jedino što mi je čudno što nema baš iscjetka, nešto malo malo jučer tokom dana.. ne znam više šta da mislim, sad se probudila tjeralo me na wc što se kod mene inače ne dešava 🤔
Ja nemam iscjedak uopste, tu i tamo nesto kremasto se zna pojaviti, ali minimalno. Zavisi od nivoa progesterona i jos ko zna cega. Nema svako iscjedak odmah, isto kao sto nema svako implantacisko krvarenje.
Ja nisam imala ni implantacijsko a iscjedak je bio oskudan….tek sad su mi mokre gacice stalno🤣
Bimbi, ja nisam imala implatacijsko krvarenje, vec sam osjecala to stipkanje u jajnicima i imala sam u 2 navrata, ko neke napadaje u jajnicima, koji su trajali pola sata, pa me nakon toga popustilii, sto inace nemam, tako da je meni to jedan od dobrih znakova
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Ja nisam imala ni implantacijsko a iscjedak je bio oskudan….tek sad su mi mokre gacice stalno🤣
Bimbi, ja nisam imala implatacijsko krvarenje, vec sam osjecala to stipkanje u jajnicima i imala sam u 2 navrata, ko neke napadaje u jajnicima, koji su trajali pola sata, pa me nakon toga popustilii, sto inace nemam, tako da je meni to jedan od dobrih znakova
E bas tako je i meni to neko stipkanje osjetim, a eto jucer imala te bolove grceve koji su brzo popustili, kazem 2-3 puta po minutu dvije i to je to...
A evo sad sam bila na wcu i kod brisanja sam primjetila par točkica, ali doslovno točkica kao da je netko čačkalicu umočio u blago crvenu boju i tapnuo po papiru znači malo malo...
Ali se ne želim nadat prebrzo vidjet ću kada drugi put odem na wc šta će biti...
Dok ne dodje čuvena o. Svaki dan će te gledati moje trakice 🤣 ja sam preuzbuđena što vidim napokon crticu, jer mi do sad niti jedna nikad nije pokazala bi sjenu. Ova je od maloprijehttps://ibb.co/tBgTf0y
Samo ti umaci i fotkaj 😘 ove trakice su dobre ali skupe, e ako ti one odgovaraju odgovaraju ti i ove zelene sto ja nabavim. Jer te sto radis meni su bile super ali skupe.
vidjela sam da jedna cura prodaje, pa sam naručila i te zelene jer mi je dugo čekati sa ebaya… imala sam one step roze ali mi nikad nisu nista pokazale, sad sam uzela neke zelene pa ću vidjeti. skuplje jesu 5 kom 75 kn ali nisam imala, a sluz je postojana pa sam htjela povjeriti.
tvoja crtica je sve tamnija <3
Bellana od kuda si ja ti mogu svoje pokloniti gdje se nalazis
zagorje
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Jutro curke! Nakon koliko dana poslije O se isplati napravit testic, tj nakon koliko dana bi se moglo nesto vidit 😁
Minimum 11 dana nakon ovulacije. Testiraju zene i od 8 dpo, ali tad koriste FR testove koji su osjetljivosti 6.5 mlU/ml. Kod nas na trzistu su najosjetljiviji testovi oni od 10 mlU/ml. E posto znam sta je nestrpljivsto preporucujem ti gravignost ultra, ili neki tako sa crvenim crtama, ali da je osjetljivosti 10 mlU/ml, jer sve preko nije za rano otkrivanje trudnoce. Ali obavezno zaobidji clearblue testove, ne da nisu pouzdani, negu su uzas.
Hmmm... Vidis vidis, prije nekih 3-4 mjeseca je bilo neko dijeljenje besplatnog čitanja iz karata kada ćeš ostatit trudna, koje simptome ćeš imati, koji će bit spol djeteta, brojevi vezani za trudnoću i tako.. i ja sam poslala cisto iz znatizelje... Kao brojeve sam dobila 28, 29, 13(ti brojevi mogu biti datum ovulacije, pozitivnog testa, nesto vezano sa datumom rodenja bla bla, ima 100 stvari). A meni 11 DPO pada 29.3 🤔
Vrlo zanimljivo 😂
Apple ne znam kako stojiš sa običnim tekućim ili čvrstim jogurtom? Ako to voliš ja bi ti preporučila da se malo toga “natoviš” pogotovo ako voliš tekući to je puno bolje jer moguće da te napadaju gljivice ako nema iscjetka,a imaš te simptome,one također obožavaju slatko i tako se puno brže šire i razmnožavaju,a jogurt sadrži jako puno tih naših dobrih bakterijica koje ubijaju te beštije ako ih je u dovoljnom broju. E i preporučila bi ti da uzmeš gel za tuširanje za intimno područje koji ima kantarionovo ulje. U Hrvatskoj ga do sada nažalost nisam našla,ali zato u Bosni jesam i jako sam zadovoljna njime. Slikat ću ga pa ću ti ovdje staviti sliku. Ali tako kad ti dođe taj simptom svrbeži a nema iscjetka vrlo lako je moguće da te napadaju gljivice i tu bi trebala smanjiti slatko koliko možeš,a pojačati mliječne namirnice pogotovo tekući (obični) jogurt da se namnože te bakterije i pobiju gljivice 🤗
Kejsyčestitam,evo još jedne bebe za 2023 🥳🥳🥳🥳
E volim jogurt, pijem ga bas puno, koliko "normalni ljudi" piju slatko mlijeko, dok slatko mlijeko ne volim uopste ni u kojem obliku. Hvala puno na savjetima ❤️❤️❤️❤️
Ne znam tagovati 🙈 cestitke Kejsy 😚😚😚❤️❤️❤️
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Dok ne dodje čuvena o. Svaki dan će te gledati moje trakice 🤣 ja sam preuzbuđena što vidim napokon crticu, jer mi do sad niti jedna nikad nije pokazala bi sjenu. Ova je od maloprijehttps://ibb.co/tBgTf0y
Samo ti umaci i fotkaj 😘 ove trakice su dobre ali skupe, e ako ti one odgovaraju odgovaraju ti i ove zelene sto ja nabavim. Jer te sto radis meni su bile super ali skupe.
vidjela sam da jedna cura prodaje, pa sam naručila i te zelene jer mi je dugo čekati sa ebaya… imala sam one step roze ali mi nikad nisu nista pokazale, sad sam uzela neke zelene pa ću vidjeti. skuplje jesu 5 kom 75 kn ali nisam imala, a sluz je postojana pa sam htjela povjeriti.
tvoja crtica je sve tamnija <3
Bellana od kuda si ja ti mogu svoje pokloniti gdje se nalazis
zagorje
Imate Tisak u blizini?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure jedva sam uspjela nesto ufotkati tu su u albumu, nadam se da vidite, ali svi imaju crticui bolje se vidi nego sinoc https://ibb.co/album/r2LSyY mislim ja bolje vidim. Uff pisem vam ili kasnije ili ujutru, jedva sam uspjela napraviti testice i fotkati a da muz ne skonta, uff nece biti lako prikriti do bete
Vidi se vidiiii... 😁😁😁❤️❤️❤️❤️
Ajme ovo je najljepše kada se imas cemu veseliti! 😁❤️❤️❤️❤️
Dobar san svima 🌹
Mi smo sinoc svoje pokrili, pa sad kako bude 🤞🏻🤞🏻
Ako kroz par dana budem suha znam da se nije primilo i idemo opet sljedeci mjesec.. 😁
❤️🙏🏻
I dok nisam zaboravila, i maloprije je opet bila cervikalna sluz, manje kolicine,na jedan prst rastezljiva.. Mozda sutra opet pokrijemo ako ne budemo padali od umora 😂😂
Vidim mnoge preporuke za LH trakice, pa cu si i ja naruciti te..
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji