Dok ne dodje čuvena o. Svaki dan će te gledati moje trakice 🤣 ja sam preuzbuđena što vidim napokon crticu, jer mi do sad niti jedna nikad nije pokazala bi sjenu. Ova je od maloprije https://ibb.co/tBgTf0y
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Ja se osjećam tako meh, pokrili smo više dana, ali kad mi je pokazao peak, samo taj dan i sutradan i poslije nikako.. Od polovine mjeseca različite dežure, dođe li menga 😤😭
Btw., nakon sto sam čula za TWW gledala po YT, sve u depru baca, upisem na Instagramu i oplačem 🤣, zena radi 15 test taj dan, ulazi muz ona se prepane baci test kao ne radi ništa.... Tako i ja, pokaže mi negativan, i da se uvjerim, radim svaki put kad idem mokriti, bez obzira na odmak dana i razrijeđen urin, i onda zasuskam vrećicu u kanti ahhahahahah 🤣🤣
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Applema aspirin ne može biti uzrokom. On definitivno pripomaže radu jajnika,ubrzava ovulaciju i poboljšava receptivnost endometrija za implantaciju. Ako čekaš termin vjerojatno te čeka i neka terapijica ali rekla bih po svemu da je ona uzrok ako je prije bilo sve uredno. Naravno ako imaš neke gljivice ili bakteriju moguće je da si nešto prenijela pa je i njihovo razmnožavanje naštetilo ciklusu. Zato je moja preporuka ako već moraš dirati,nabavi gel za intimno područje,po mogućnosti ako ima kantarionovo ulje ili čajevac i obavezno s time oprati ruke prije tih radnji,a možda jednostavno to rodnica izbacuje van. Jel imaš kakav iscjedak uz sve to?
Nemam iscjedak, suho je, ono bas suho. Nije bilo "veselo diranje" 😂🙈 cackala toalet papirom da vidim imal sta crveno 🤭 I nema. Najveci strah je bio vanmatericna trudnoca, jer se u prvoj trudnoci doktori nisu usaglasili da li je bila vanmatericna ili biohemijska, ali u svakom slucaju bio je horor 😢
Realno gledajuci, toliko sam bolovala za 35 godina da neko sa 80 nema toliki karton ☹️ a sada opet strahujem da kad dodjem na pregled ne bude nesto novo, neki tumor, jad... Pu pu pu.
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Dok ne dodje čuvena o. Svaki dan će te gledati moje trakice 🤣 ja sam preuzbuđena što vidim napokon crticu, jer mi do sad niti jedna nikad nije pokazala bi sjenu. Ova je od maloprijehttps://ibb.co/tBgTf0y
Koji je DC, nisam uhvatila..
ZM 7.3
Applema aspirin ne može biti uzrokom. On definitivno pripomaže radu jajnika,ubrzava ovulaciju i poboljšava receptivnost endometrija za implantaciju. Ako čekaš termin vjerojatno te čeka i neka terapijica ali rekla bih po svemu da je ona uzrok ako je prije bilo sve uredno. Naravno ako imaš neke gljivice ili bakteriju moguće je da si nešto prenijela pa je i njihovo razmnožavanje naštetilo ciklusu. Zato je moja preporuka ako već moraš dirati,nabavi gel za intimno područje,po mogućnosti ako ima kantarionovo ulje ili čajevac i obavezno s time oprati ruke prije tih radnji,a možda jednostavno to rodnica izbacuje van. Jel imaš kakav iscjedak uz sve to?
Nemam iscjedak, suho je, ono bas suho. Nije bilo "veselo diranje" 😂🙈 cackala toalet papirom da vidim imal sta crveno 🤭 I nema. Najveci strah je bio vanmatericna trudnoca, jer se u prvoj trudnoci doktori nisu usaglasili da li je bila vanmatericna ili biohemijska, ali u svakom slucaju bio je horor 😢
Realno gledajuci, toliko sam bolovala za 35 godina da neko sa 80 nema toliki karton ☹️ a sada opet strahujem da kad dodjem na pregled ne bude nesto novo, neki tumor, jad… Pu pu pu.
Po jednom postu sam mislila da si neurolog, sad vidim da si ekspert iz iskustva..
🤞🤞🤞🤞 Zelim ti sve najbolje ♥️
ZM 7.3
Dok ne dodje čuvena o. Svaki dan će te gledati moje trakice 🤣 ja sam preuzbuđena što vidim napokon crticu, jer mi do sad niti jedna nikad nije pokazala bi sjenu. Ova je od maloprijehttps://ibb.co/tBgTf0y
Koji je DC, nisam uhvatila..
Tek, aplikacija, kaze 11
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Ja sam na duphastonima vec vise od pola godine i isto sam ga pocela piti neovisno o ovulaciji, jer sam imala toliko neredovite cikluse da je doktorica samo rekla da ga pocnem piti od 15-25 dana… medutim koliko vidim i kak mi je doktorica rekla ovulacija nema nikakvih jos za sada🙄 pa se nadam da mi to kak sam pocela piti nije poremetilo nista
I ja se nadam da mi nece poremetiti jos vise ciklus.. ciklusi od 31-37 (dva puta godisnje i do 43)..kakvi su tvoji? Zar bas nikad nemas O?
Ja sam isto razmisljala da napravim kako je rekla Kejsy ali opet nisam 100% sigurna, trebala bi ici kod gin.da mi potvrdi O (iako mjerim bazalnu i radim trakice)…a posto i on i dr.humane reprodukcije rekli da pocnem piti od 16dc (kao ovulacija "nije bitna sada"), tako cu i napraviti…
Najbolje je pitati ginekologa, mozda da ti prati folikule..itd… ne znam koje si pretrage radila do sada..da li si isla kod specijalista..😁
Moji su takvi da po godinu dana nisam dobivala... i jedino mi uz gynositol i duphaston dolazi, cim prestanem uzimati jedno od tog, nema ni menstruacije
Obavila sam sve pretrage i decko takoder, cekam sad 4. mj kad sam narucena na humanoj, pa cu vidjeti sta i kako..
Kejsy mene mozes zapisati za 24.04. 😁
mmmm1 ista stvar kod mene…ni ja nisam ulovila bas pik, nikad do sada.. Sada sam promijenila trakice pa cemo vidjeti… ne mjeris bazalnu? Meni je ona uvijek potvrdila O 😁 vise nego trakice 😂 (koristila sam one roze iz alija…)
Nisam mjerila nikad bazalnu, ali citajuci sta pisete mjeri se ujutro cim se probudis, a ja sam ujutro leteca sva tako da ne znam kak da ubacim uopce mjerenje u ritual🤣🤣🤣
Da li nas je to nàša Keeeysić zaboravilaaa?? Želimo apdeeeejjjtttt ajde ne budi zloooćko
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Da li nas je to nàšaKeeeysićzaboravilaaa?? Želimo apdeeeejjjtttt ajde ne budi zloooćko
I ja čekam 🤣🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji