Trenutno samo cekam Keysi i njen testic euforijja me pranjga kao da ja trebam radit test😂
Jedva cekaaam. Za to vrijeme moramo se ja i covo pomirit jednim ljubavnim odnosom😂
Me too😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Prvo da čestitam još jednom svim plusićima, mare,Kejsy,haleigh(ako sam krivo napisala oprosti) želim vam dosadne i školske trudnoće da ih provedete u obilju smijeha i mira,a u manjku stresa,nervoze i suza (osim ako su radosnice u pitanju)
Vidim da me Kejsy spomenula za Apple..prvo dobrodošla draga..a ono što mene zanima je kada si saznala za mikrocistične jajnike? Jesu li oduvijek takvi i prije prve trudnoće ili si to tek doznala nedavno? Nadalje,što se tiče hormona,jesi u sklopu njih provjeravala inzulin,šećer i štitnjaču? Kakvo ti je zadnjih par mjeseci u životu? Jesi pod nekim velikim stresom ili je sve kao i inače? Pitam te to jer ako si pod nekim velikim stresom definitivno to može tijelo odraziti na ciklusima tek podosta kasnije jer je naša psiha ponekad čudo. Ako nisi kontrolirala štitnjaču,može i ona utjecati na ovulaciju jer ima direktno utjecaj na hipofizu koja regulira našu nadbubrežnu žlijezdu a ista je zaslužna za otpuštanje svih spolnih hormona i rad spolnih stanica. Ako nisi kontrolirala inzulin i šećer može i to biti skriveni problem. Vidim da te traži dosta šećer. A kako se inače hraniš? Kako stojiš sa konzumacijom UH? Jel ti se zna događat da nešto pojedeš i ubrzo nakon toga osjetiš glad ili jaku potrebu za slatkim? Jel ti se možda događa da imaš osjećaj kao da se treseš jer ti fali neka od namirnica ili bude u paketu sa gladi? Znam puno je pitanja,ali ovo sve može dati možda smjernicu što bi trebalo ispitati ako nije ispitano već
Hvala puno na javljanju ❤️ znala sam da ima eksperata iz oblasti ginekologije 😁 btw. ja sam ekspert iz neurologije ako nekome zatreba. Mikrocisticni jajnici su od prvog ginekoloskog pregleda, dugi niz godina. Stitna je do skoro bila uredna na uz, T3 T4 I TSH. Generalno nalazi uredni. Nisam imala nikakve stresnije situacije u proteklom periodu. Sto se tice secera imam zelju za slatkim kad sam u pms-u a inace mogu nikad nista slatko da ne pojedem 😁 Ne hranim se zdravo, jedem sta stignem 🙈 najcesce pite I meso 🙈 Nisam primjetila drhtavicu, osim onu kad sam izuzetno gladna.
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Cure cure curee 🥰🥰🥰 cestitam ❤❤❤
Ako sam dobro zapamtila, imamo 3 ➕ 🥳🥳🥳 bit ce ih jos, sigurno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
A docekamo mi i tvoj plusicKako si?
Dobro sam, 2DC sam i od 16dc moram poceti piti duphaston, bez obzira bila ovulacija ili ne 🙈 ali, naoruzala sam se, 30 lh trakica (femometer) i jos 70 na putu 😂😂😂… Debelo se nadam da ce i ovulacija uraniti… 🤞🏻 bit ce kako mora biti 😁
Pratiti cu tvoje testice 🥳🥳🥳 oces li piskiti danas ili sutra ujutro? Da znam 😂
Dobar dan gospodo 🥰 i moje trakice na putu i ja na 5dc. Opet smo tu negdje 😋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Btw, Kejsi (ne znam tagirati), pošalješ mi one svoje lh trakice ako i ovaj ciklus bude neuspjeh? Ako uopće ikad dođu 🤣
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Applea ti mikrocistični jajnici..to se poklopila da si bila na uzv-u u prvoj polovici ciklusa ili je uvijek bila druga polovica odnosno nakon ovulacije? E vidiš,ako ti je štitna malo poremetila rad to ti je lako moguće do nje,pogotovo ako ti je uvedena neka terapijica za nju. Jedi bila upućena dalje endokrinologu,jesi možda dobila šta? Ako nisi vadila šećer i inzulin..hmm..ma ne mora bit inzulinska,al to je opet bolest koja se jako dobro kamuflira i ne pokazuje,tek se kod nekolicine otkrije kada se krene na MPO pa doktor traži sve moguće pretrage. Ali kažem,ako je štitna malo počela šiziti,vrlo lako je moguće da je do nje jer ona ipak regulira apsolutno svaki dio našeg reproduktivnog sustava
Kod nas dok dodjem na red kod doktora bicu taman u menopauzi 😂 ginekoloskog ima prvi termin 11.4. za stitnu se isto ceka podosta, eh inzulinsku jos nisam radila, ali narucicu se I za to da vidimo cija majka crnu vunu prede. Nemam nikakvu terapiju osim Aspirina. Spomenuh li da sam u toku iscekivanja M bila kreten pa stalno cackala unutra "tamponom" od toalet papira dok nisam "ugurala" neku bakteriju. Sad me I pecka I svrbi 🤦 ljepota od zivota.
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Hej hej gdje narucite jeftine a dobre lh trakice
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Applea ti mikrocistični jajnici..to se poklopila da si bila na uzv-u u prvoj polovici ciklusa ili je uvijek bila druga polovica odnosno nakon ovulacije? E vidiš,ako ti je štitna malo poremetila rad to ti je lako moguće do nje,pogotovo ako ti je uvedena neka terapijica za nju. Jedi bila upućena dalje endokrinologu,jesi možda dobila šta? Ako nisi vadila šećer i inzulin..hmm..ma ne mora bit inzulinska,al to je opet bolest koja se jako dobro kamuflira i ne pokazuje,tek se kod nekolicine otkrije kada se krene na MPO pa doktor traži sve moguće pretrage. Ali kažem,ako je štitna malo počela šiziti,vrlo lako je moguće da je do nje jer ona ipak regulira apsolutno svaki dio našeg reproduktivnog sustava
Kod nas dok dodjem na red kod doktora bicu taman u menopauzi 😂 ginekoloskog ima prvi termin 11.4. za stitnu se isto ceka podosta, eh inzulinsku jos nisam radila, ali narucicu se I za to da vidimo cija majka crnu vunu prede. Nemam nikakvu terapiju osim Aspirina. Spomenuh li da sam u toku iscekivanja M bila kreten pa stalno cackala unutra "tamponom" od toalet papira dok nisam "ugurala" neku bakteriju. Sad me I pecka I svrbi 🤦 ljepota od zivota.
Ne znam koliko i ako si u mogucnosti, sto ne pokusas otici privatno, ja recimo idem samo privatno ginu, jer za 60KM urade ti sve, detaljno te o svemu obavijeste sta ti se desava. Uzv, transvag. Uzv, papa bris,pregled s onom spravom sto "razvlaci" vulvu😂, pregled stomaka, rucni pregled. Ama bas sve. I dobijes nalaze kao kod dr u bolnici. Bar kod mene je tako u Travniku, a vjerujem da i u Sa nije nista drugacije nego mozda cak bolje. Drzim fige da bude sve uredu
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
I bacam se na narudžbu vitamina..
Dakle za povećanje broja spermija i brzinu?
Selen, cink, lkaritin??
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
10.03 imamo spermije
10/24
16.01 imamo ❤️6+5tt
Hej hej gdje narucite jeftine a dobre lh trakice
dosta brzo stignu jer su u UK. Oni salju odmah avionom, ali su meni zapele u BiH to je nesto drugo. Najcesce stignu za 10 dana
https://www.ebay.com/itm/Ovulation-Test-Strips-Home-Fertility-20miu-Urine-Tests-Kit-One-Step-/372135000090?var=&hash=item953f12bd49
Hvalaaa ❤️
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
10.03 imamo spermije
10/24
16.01 imamo ❤️6+5tt
Cure pomagajte, počeli su mi uzasni grcevi u lijevom jajniku, traju minutu dvije pa puste pa za 10-ak min opet.. toliko me boli u tih minutu dvije da se jedva pomaknem… 😰
Ako imas nekad duze cikluse moze biti da je kasnija ovulacija, jesi pratila ovulaciju? Da nisi imala ranije problem sa citama mozda? Kazu da bas zna jako da boli kad pukne cista?
Nisam ju pratila, ali sam sigurna da je bila jer sam imala 2-3 dana za vrijeme plodnih dana dosta jake bolove u jajnicima i trbuhu..
Ciste sam imala ko "dijete" sa 15 godina sam operirala, ali od tada nikad vise nisam imala problema sa njima i na zadnjem pregledu je ginekolog reko da je sve uredno (pregled je bio u 2 mj)
Na gaćama sam primjetila doslovno kapljicu bijelog iscjetka i to je sve..
Da li te popustilo? Znas kako mozemo mi nagadjati moze biti i neka rana implantacija pa da je organizam burno odreagovao. Ali nekao ako su bas jaki bolovi. Mozda je najbolje da se posavjetujes sa ginekologom, moze se i za dva mj navuci neka brakterija i upala (nadam se da nije to u pitanju) ali mozda je bolje provjeriti.
Je, hvala Bogu. 2-3 puta su me tako uhvatili grčevi držali minutu dvije i pustili.. sad osjetim povremeno samo malo kao štipkanje kako mi je i zadnja dva dana bilo..
Ali ja sam vam baksuz, baš sam se puno iznervirala danas.. znam da nije tema vezano za to, ali toliki stres me uhvatio.. kupila sam auto prije 6 DANA i danas frajer izlazi s parkinga ja taman ušla na parking i tražim di ću se parkirati i lupi me i razbije mi cijelu desnu stranu auto, htjela sam počet plakat na licu mjesta odma 😭😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji