Cure jedva sam uspjela nesto ufotkati tu su u albumu, nadam se da vidite, ali svi imaju crticui bolje se vidi nego sinoc https://ibb.co/album/r2LSyY mislim ja bolje vidim. Uff pisem vam ili kasnije ili ujutru, jedva sam uspjela napraviti testice i fotkati a da muz ne skonta, uff nece biti lako prikriti do bete
Vidi se, vidi🤗🤗🤗🎉🎉🎉
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Vidi se 🥰 e sada mogu ići mirno spavati 🤗🥰
Eeee skrivanje da, ajde to su slatke muke....osim ako ko ja nećeš povraćati odma I đabe mi skrivanja 🙉🙉🙉
Cure jedva sam uspjela nesto ufotkati tu su u albumu, nadam se da vidite, ali svi imaju crticui bolje se vidi nego sinoc https://ibb.co/album/r2LSyY mislim ja bolje vidim. Uff pisem vam ili kasnije ili ujutru, jedva sam uspjela napraviti testice i fotkati a da muz ne skonta, uff nece biti lako prikriti do bete
Vidi se, vidi🤗🤗🤗🎉🎉🎉
😘🤞 Pisi kad (ne) ocekujes vjesticu mislim da sam nesto zeznula na listi.. pa da provjerim kad se probudim
Draga moja, to ni ja ne znam 🤣
Moje M nema već 2mj, uskoro idem na pregled tako da zasad neka stoji na listi kako je
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Kejsy neda mi mobitel citirat, ne znam šta je... Uglavom ja se nadam da je implatancija, jedino što mi je čudno što nema baš iscjetka, nešto malo malo jučer tokom dana.. ne znam više šta da mislim, sad se probudila tjeralo me na wc što se kod mene inače ne dešava 🤔
Kejsy bilo mi je prerano svakako sam i prijašnji post pisala u polu snu, ali i ja vidim crticuuuu 🥰🥰🥰🥰
Ja sam se u 3 ujutro probudila s tim da u 5 ustajem za posao. U podsvjesti mi je ostalo da nisam vidjela jel Keysi pozitivna 😂😂. Dobro jutro drage moje, i Keysi ja mislim da ti se moze cestitati, jos samo da aBd pocne da tamni kako treba. Ovo je definitivno vidljiva crticaa😍😍. Iskreno se nadam da ti bude sve sve sveeee uredu u najboljem redu. Zasluzila siii🤗🤗 jedva cekam da nam saljes novosti i apdejtove
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
I da sto se tice Gravignost testa, meni nikad nije pokazao ni laznu ni evaporacijsku ni nista. Bas su pouzdani. Ako nesto ima ocita, ako nema onda je snješko baš. Tako da je ovo sigurno to tooo😍😍
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Kejsy - vidi seee!!!! Bas sam sretna!
Cure meni jutros ov. test pozitivan. Pokrili sad 2 dana za redom i muža mi nema sad dva dana. Imamo li kkve šanse?😰😰
Sortiraj odgovore
Najstariji