Keysi i meni je sjajna 😂ali tako nešto je bilo i prošli ciklus pa sam dobila tako da vidjet ćemo...barem znam da mi hormoni su u redu i stvarno imam školsku bazalnu ... što je super ...vidjet ćemo test na dan očekivane.... a kako si ti?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure moje drage. Moja menstruacija ponovno s manjim grumenima. Jel imate ideju zasto ? 😐
Budi sretna što nemaš velike grumene ... pa to je odlično... ja imam jaku menstruaciju i imam ugrušak il nesto kad se prehladim ili kad mi cistice pucaju ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala svima na čestitkama i svima želim plusiće što prije!
I nemojte misliti ako nema simptoma da nije uspjelo!
Meni su tek 12-13 DPO krenuli menga grčevi, a bradavice me opasno bole tek danas 16DPO.
Pratit ću vas i dalje 😍
Čekam vas na zimskim bebama 😘😘😘😘😘
Gatalinka da li si imala implatacisko krvarenje ili ne…oprosti ali jednostavno ne stignem sve pohvatat pa pitam 😊
Ma slobodno pitaj, nisam imala!
Ni tockicu… neki mizerni iscjedak se pojavio jedan dan, al ono, mikroskopski (bio je bjelkasti)… Dolje prevladava suša 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad si dobila poz testic i koje dane si se sve testirala tj piškala😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure moje drage. Moja menstruacija ponovno s manjim grumenima. Jel imate ideju zasto ? 😐
Budi sretna što nemaš velike grumene … pa to je odlično… ja imam jaku menstruaciju i imam ugrušak il nesto kad se prehladim ili kad mi cistice pucaju …
Kod mene je ovo novo stanje ... Zadnjih par mjeseci rijetko kad prije 😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Meni je jučer počeo nos zezat i bilo mi je hladno i danas mi je stalno hladno za noge ...temperatura mi je 37.4 ...mislim da sam se prehladila
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala svima na čestitkama i svima želim plusiće što prije!
I nemojte misliti ako nema simptoma da nije uspjelo!
Meni su tek 12-13 DPO krenuli menga grčevi, a bradavice me opasno bole tek danas 16DPO.
Pratit ću vas i dalje 😍
Čekam vas na zimskim bebama 😘😘😘😘😘
Gatalinka da li si imala implatacisko krvarenje ili ne…oprosti ali jednostavno ne stignem sve pohvatat pa pitam 😊
Ma slobodno pitaj, nisam imala!
Ni tockicu… neki mizerni iscjedak se pojavio jedan dan, al ono, mikroskopski (bio je bjelkasti)… Dolje prevladava suša 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kad si dobila poz testic i koje dane si se sve testirala tj piškala😂
Petak popodne je bio prvi pozitivan, ali jako slaba crtica. To mi je bio 28DC, O je bila ili 14 ili 15 dan, nisam sigirna 100%. Ujutro u subotu je test bio bolji, a u nedjelju bas pravi 😍
Pratis bazalnu ili ne?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Budi sretna što nemaš velike grumene … pa to je odlično… ja imam jaku menstruaciju i imam ugrušak il nesto kad se prehladim ili kad mi cistice pucaju …
Kod mene je ovo novo stanje … Zadnjih par mjeseci rijetko kad prije 😬
Ja sam zadnji ciklus isto imala ugruske, raznovrsnih veličina i oblika i također sam se zabrinula jer prije toga ne pamtim da sam imala.
Koliko sam informirana, događa se kada je M obilna i obično u prva dva dana M , jer se krv kreće brzo i onda se formiraju ugrusci. Ako traje samo jedan dan, nije za uzbunu i ako nisu preveliki. Prati situaciju baš.. događa se i kod hormonske neravnoteže, prehlade i sl.
Ja svakako idući mj idem na pregled pa budem saznala jel postoji kakav problem , ma da mislim da nije ništa.
Kad mi se to dogodilo odmah sam svim prijateljicama pisala jel i one imaju ugruske, većina ih je rekla da im je to normalno tokom svake M 😁
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Meni je jučer počeo nos zezat i bilo mi je hladno i danas mi je stalno hladno za noge …temperatura mi je 37.4 …mislim da sam se prehladila
Potpuno isto je i meni, samo mi je tako već jedno 3 dana, držim fige da je to simptom a ne da smo se prehladile😄
Meni je trenutno čudno što sam dole baš suha a inače pred M uvijek imam pojačani bjelkasti iscjedak 🤷♀️ koji je tebi danas dpo?
Kod mene je ovo novo stanje … Zadnjih par mjeseci rijetko kad prije 😬
Ja sam zadnji ciklus isto imala ugruske, raznovrsnih veličina i oblika i također sam se zabrinula jer prije toga ne pamtim da sam imala.
Koliko sam informirana, događa se kada je M obilna i obično u prva dva dana M , jer se krv kreće brzo i onda se formiraju ugrusci. Ako traje samo jedan dan, nije za uzbunu i ako nisu preveliki. Prati situaciju baš.. događa se i kod hormonske neravnoteže, prehlade i sl.
Ja svakako idući mj idem na pregled pa budem saznala jel postoji kakav problem , ma da mislim da nije ništa.
Kad mi se to dogodilo odmah sam svim prijateljicama pisala jel i one imaju ugruske, većina ih je rekla da im je to normalno tokom svake M 😁
Hvala ti na odgovoru. 😁 Svakako ću pratiti stanje. A nista i nove pobjede 😥 moram ponovno nabaviti trakice 🤭
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure jel neka možda imala iskustva sa ovim trakicama? Danas sam ih naručila jer cijena nije velika, a osjetljivost im je 10 🤷🏼♀️
Trebaju doći sutra pa čisto da imam nešto umočiti 😂
https://www.futunatura.hr/test-za-trudnocu
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Sortiraj odgovore
Najstariji