Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happy_m
    20. Ožujak 2022. 10:55

caro22

happy_m

Dobro jutroo…evo čisto da prijavim da danas (10-11dpo) imam punije i osjetljivije grudi i tijelo ko da mi gori…
    Danas idem kupiti 2-3 testica pa sam mislila prvi napraviti sutra ujutro, iako si mislim da je možda prerano, ali kak vi kažete bar da nešto umocim hahahha

Jutro😊
    Meni je isto danas negdje 10 dpo i takoder su mi grudi kao i tebi i tijelo. Javi sutra kako prode testic🤞🤗

Nadam se da ćemo obje dobiti jedan veliki +, iako ja jednu minutu sam sigurna da je to to a onda sam drugi trenutak sigurna da me samo neka prehlada ulovila pa da mi je to sve od toga...svakako javim 😃

baarbaraa34
    20. Ožujak 2022. 11:07

Nisam jos pocela osluškivati potencijalne simptome, ali ovom se ne mogu otet. Povremeno osjetim kratku blagu bol/grceve u lijevom dijelu trbuha, a dr.
    u srijedu rekao da misli da je desni jajnik ovulirao. Jel ovo moze biti naznaka neceg loseg ili da zanemarim?🙈
    Ugodna nedjelja svima🌼

• caro22
    20. Ožujak 2022. 11:13

happy_m

caro22

happy_m

Dobro jutroo…evo čisto da prijavim da danas (10-11dpo) imam punije i osjetljivije grudi i tijelo ko da mi gori…
    Danas idem kupiti 2-3 testica pa sam mislila prvi napraviti sutra ujutro, iako si mislim da je možda prerano, ali kak vi kažete bar da nešto umocim hahahha

Jutro😊
    Meni je isto danas negdje 10 dpo i takoder su mi grudi kao i tebi i tijelo. Javi sutra kako prode testic🤞🤗

Nadam se da ćemo obje dobiti jedan veliki +, iako ja jednu minutu sam sigurna da je to to a onda sam drugi trenutak sigurna da me samo neka prehlada ulovila pa da mi je to sve od toga…svakako javim 😃

I ja se nadam. Ali isto tako nekad mislim da je prehlada,a nekad zaista imam neki cudan osjecaj kao da je to to. Mislim da se trebamo opustit pa sta bude bude. Ako ne ovaj mjesec,uvijek imam ostale😊
    Drzim 🤞

happy_m
    20. Ožujak 2022. 11:19

caro22

happy_m

caro22

happy_m

Jutro😊

Nadam se da ćemo obje dobiti jedan veliki +, iako ja jednu minutu sam sigurna da je to to a onda sam drugi trenutak sigurna da me samo neka prehlada ulovila pa da mi je to sve od toga…svakako javim 😃

I ja se nadam. Ali isto tako nekad mislim da je prehlada,a nekad zaista imam neki cudan osjecaj kao da je to to. Mislim da se trebamo opustit pa sta bude bude. Ako ne ovaj mjesec,uvijek imam ostale😊
    Drzim 🤞

Slažem se u potpunosti s tobom 🍀😃 

buhtlica23
    20. Ožujak 2022. 11:24

Kejsy  ❄️ ☃️

buhtlica23

Pozdrav cure, daanas mi je bas duugdug daan. Ujutro posao, poslje posla šoping ali ne onakav kakav mi volimo vec kupovina(gleta,mrežica,silikona,stiropora,lajsni i sl) odlucili smo renovirati nesto u kuci pa cijeli dan pripreme oko toga. Jucer je muz bas fino bio raspoložen za kmh pa smo to obavili, a bome je trajalo🤭🤭 stvarno me iznenadi hahah nije vec dugo. Ujutro sam se normalno otusirala i evo malo prije idem pod tus i hop rastezljiva sluz 🤯🤯🤯 a ja ni jednu LH kod sebe na putu su iz ZG valjda vec 7 dana. Ubila bi tu Poštu najraadeee. Sad nisam sigurna da li jee O na putu i desava li s e to za stvarno ili je zaostalo od jucer nesto pa iscurilo. A malo prije me i malo zgrciio desni jajnik no nisam tom pridavala paznju jer sam bila u cucnju pa pomislila da je od toga. A opet gledam tek mi je 12 DC 🤔 mislim da je to nesto od jucer. Ali eto morala sam se pojadat hhah

Samo vi nastavite pokrivati, sluz se zna pojaviti par dana ranije, a i ovulacija se zan pomjeriti, a koliko se meni cini da ovaj prelaz sa zime na proljece bas utice na cikluse. Sto se trakica tice sve te kontam, meni stigle HCG trakice konacno, kasnile su bassss. 100 komada ovulacijskih trakica mi trebalo stici najdalje pre 2 dana, ali njih jos nema, bice da ce i one probiti rok bar 10 dana.. ali ako nista stice bar na vreme z asledeci cikluse, nadam se.. Kad su mi stigle HCG trakice ljepo pise 04.02.2022. air mail znaci tu su vec sledeci dan meni stigle pre evo mislim 2 dana tliko o tom koliko kod nas zapnu u posti.

Pa evo ne znam danas ujutro nisam primjetila sluz, al jucer ju je bas bilo. Sad kazem ne znam da li je moguće da je to nesto zaostalo od keksica preksinoc iako je prosao cijeli dan i tusirala sam se ujutro. A za trakice ne znam sta da kazem. Doslovno do ZG od mene ima 3 sata vožnje one putuju kao da iz Tunguzije dolaze.

A ne znam hocu li ovulirat ali znas ono nada umire posljednja. Ipak 3 mj nisam imala. Pila tablete i tako .. uz sve tog krenule mi alergije na sve zivo. Umirem vec 2 dana od kihanja,nos me boli od puhanja,grlo skaklja,oci suze 🤣. Jutros sam popila Telfast za alergiju i jos se skoro ugusila tabletom 🙄 osla u corsokak🤔

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    20. Ožujak 2022. 11:57

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Siri 🐾

Jutro curke! Tko nam ono danas piški?🙊

Stavila sam dvije slike jer mi ne da okrenuti na pejzažni način i zanimljivo je da iako sam zabilježila test ovulacije na prošlu nedjelju,aplikacija mi i dalje ostavlja upozorenje da će danas M 😂😂😂😂

Jutro svima….siri koji si ti dpo? Ugl evo moje bazalne…
    Fertility Chart:

https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_W2F6PB.png
    Još sw nwcu testirat jer meni zna bazalna past dan pred mengu …

Odlicna, ja mislim da ti mozes sutra ujutru uraditi test bez problema 🥰🤞🏻🤞🏻

Napravila ga jutros i naravno bio je - sve mislim još je prerano.... ugl.... sad sam bila u dućanu i slabost me uhvatila ...skoro se onesvijestila uzas

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

buhtlica23
    20. Ožujak 2022. 13:06

gatalinka

buhtlica23

Kejsy ❄️ ☃️

buhtlica23

Pozdrav cure, daanas mi je bas duugdug daan. Ujutro posao, poslje posla šoping ali ne onakav kakav mi volimo vec kupovina(gleta,mrežica,silikona,stiropora,lajsni i sl) odlucili smo renovirati nesto u kuci pa cijeli dan pripreme oko toga. Jucer je muz bas fino bio raspoložen za kmh pa smo to obavili, a bome je trajalo🤭🤭 stvarno me iznenadi hahah nije vec dugo. Ujutro sam se normalno otusirala i evo malo prije idem pod tus i hop rastezljiva sluz 🤯🤯🤯 a ja ni jednu LH kod sebe na putu su iz ZG valjda vec 7 dana. Ubila bi tu Poštu najraadeee. Sad nisam sigurna da li jee O na putu i desava li s e to za stvarno ili je zaostalo od jucer nesto pa iscurilo. A malo prije me i malo zgrciio desni jajnik no nisam tom pridavala paznju jer sam bila u cucnju pa pomislila da je od toga. A opet gledam tek mi je 12 DC 🤔 mislim da je to nesto od jucer. Ali eto morala sam se pojadat hhah

Samo vi nastavite pokrivati, sluz se zna pojaviti par dana ranije, a i ovulacija se zan pomjeriti, a koliko se meni cini da ovaj prelaz sa zime na proljece bas utice na cikluse. Sto se trakica tice sve te kontam, meni stigle HCG trakice konacno, kasnile su bassss. 100 komada ovulacijskih trakica mi trebalo stici najdalje pre 2 dana, ali njih jos nema, bice da ce i one probiti rok bar 10 dana.. ali ako nista stice bar na vreme z asledeci cikluse, nadam se.. Kad su mi stigle HCG trakice ljepo pise 04.02.2022. air mail znaci tu su vec sledeci dan meni stigle pre evo mislim 2 dana tliko o tom koliko kod nas zapnu u posti.

Pa evo ne znam danas ujutro nisam primjetila sluz, al jucer ju je bas bilo. Sad kazem ne znam da li je moguće da je to nesto zaostalo od keksica preksinoc iako je prosao cijeli dan i tusirala sam se ujutro. A za trakice ne znam sta da kazem. Doslovno do ZG od mene ima 3 sata vožnje one putuju kao da iz Tunguzije dolaze.

A ne znam hocu li ovulirat ali znas ono nada umire posljednja. Ipak 3 mj nisam imala. Pila tablete i tako .. uz sve tog krenule mi alergije na sve zivo. Umirem vec 2 dana od kihanja,nos me boli od puhanja,grlo skaklja,oci suze 🤣. Jutros sam popila Telfast za alergiju i jos se skoro ugusila tabletom 🙄 osla u corsokak🤔

Mi smo imali odnos u petak u podne 🤣🤣🤣, tek iduci dan je bilo sluzi… i eto 😍😍
    Tako da, moguce je 🤞🤞

Iz tvojih usta u Bozije usi.
    Ne znam nekako mi rano za O iako ko zna 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

mare2805
    20. Ožujak 2022. 14:43

Bokic curke, nadam se da uživate u vikendu 😁 
    Moji simptomi nisu ni približni kao prošli mjesec, nezz što misliti..imam tu i tamo iscjedak kremasti, bole me malo grudi a dole imam osjećaj kao da trebam dobit i nekako više osjećam desnu stranu čak me i noga iz prepone grči i boli 🤷🏼‍♀️ bazalna stoji i dalje na 36.9 pa vidjet ćemo..neću se nadati ničemu previše al ima još 5 dana da vještica ne dođe pa nikad se ne zna 😊 
    Uživajte i nadam se uskoro novim plusicima 🥰

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

• avama
    20. Ožujak 2022. 14:50

Vidim da imamo nove plusice! Super,,čestitam! Moja m prošla, sada čekam ovulaciju za nekih 7-8 dana. Počela sam piti caj vrkutu i marulju, pa ste bude. 

• Hope1
    20. Ožujak 2022. 17:38

Curke moja,da li je ikad imala.koja ovaj alucaj:naci prije par dana imala sam 2  dana kao smeđkasti iscjedak al u malim kolicinama,radila sam test pozitivan. Danas ,opet neko blago smeđe na wc papiru,za svaki slucaj radila clear blue test jako blijeda crtica..Da li mogu zvat ginekologa posto po kalendaru mi treba doc tek za 4 dana,ili da sacekam jos 5 6 dana pa tek onda....malo sam zabrinuta,da neato nije ok...

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.