Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope1
    20. Ožujak 2022. 17:52

Siri 🐾

Kejsyma slažem se s tobom,nego me hvatala nervoza jer nisam od srijede imala aktivnosti. Trebala sam u petak,no kako su mi predvecer krenuli ti grčići,odustala sam. Pokušala sam bar malo imati aktivnosti,polagana šetnja i bilo je okej,pasalo mi je i sad sam na garnituri u polusjedećem položaju 🙈 slušala sam tijelo koje mi tempo diktira i može izdržati,bez naprezanja i baš mi je godilo 🙈
    Hopeja se ne bi brinula,osim ako se nastavi taj iscjedak možda ti ginekolog bude tolko dobar pa ti pusti progesteron koji ćeš uzimati jer je moguće da te on zeza,makar oni toliko dana prije očekivane test kao takav ne priznaju iako zapravo bude pozitivan. Ako se nastavi smedarenje ja bi osobno nazvala i objasnila sve iako još ne kasni,a ako ne bi bilo iscjetka,čekala bi dan da zakasni i onda zvala za progesteron jer mi se sve čini da te to zeza 🤔 inače se ovako osjećaš okej?

Da sve super,nista ne boli niti nista.... budem pricekala jos koji dan pa cu ga nazvat....

[/url

• bellanaa
    20. Ožujak 2022. 18:04

Ja sam nešto gadno pokupila, temperatura i bol u mišićima 🤦 kad to prođe valjda će i ovulacija dosadni dani...
    Ajmo tko piški slijedeći? 🤞🤞🤞🤞🤞

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

kokii2219
    20. Ožujak 2022. 18:06

Pozdravljam svee
    Opet mi dan na strku frku jucer prodje, vozili muz i ja njegovog brata i zenu na aerodrom, vracaju se u Svedsku, dok smo se vratili, dosao moj tetic iz Austrije pa smo kod njih bili na rostilju, sjedili skoro do 12 i dum krevet kao da me neko pregazio kamionom..
    Jedno pitanje ako ste neka imale ovu situaciju. Naime ja imam polensku alergiju, i vec je pocela 'djelovati'.. eh sad, pijem kalcij + c vitamin jer mi je dr to preporučila, a moram jos kapi kapati, ali to nije problem. E sad jedino sto me brine je to sto moram piti Xados tablete protiv alergijskih reakcija, pa me zanima jel' to moze neke probl stvarati prilikom zaceca ili na nesto utjecati.
    Idem za 2 dana na kontrolu ginu, al' da ipak i vas pitam za misljenje. Da znam prije nego pocne iduci ciklus da li mozemo raditi na bebici dok to pijem.

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Lota 🌼
    20. Ožujak 2022. 19:53

Pozdrav, 
    Prijavljujem i ja neke simptome moguce trudnoce. Doduse, nisam sigurna, jer ono, u prve dvije T su me grudi vec sad bolile, a sada ne bole, vec kao da trnu povremena i malo su nabujale, plus grcevi povremeni, imala sam i iscjedak, al vise ga nemam. Ne znam jek to zelja moja ili se mozda ipak nesto dogodilo. 
    Trebam ne dobiti za 9 dana. Mozda je i rano za simptome, al eto, vjerujem i bas imam filing da je to to. Dodje mi da sutra vec test napravim, al mislim da nema smisla. Kada je najranije najbolje da napravim ? 😊
    Sretno svim curama u iskcekivanju plusica i crtica, da budu najtamnije ikad! 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

BlairWaldorf
    20. Ožujak 2022. 20:08

Meni se grudi jutros unormalizirale i tako sam znala da dolazi. Par sati kasnije i eto ti nje 😑 ali ajde barem je ciklus 30 dana 🙈 opet sve ispočetka 😥

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

kokii2219
    20. Ožujak 2022. 20:33

Siri 🐾

kokii2219

Pozdravljam svee
    Opet mi dan na strku frku jucer prodje, vozili muz i ja njegovog brata i zenu na aerodrom, vracaju se u Svedsku, dok smo se vratili, dosao moj tetic iz Austrije pa smo kod njih bili na rostilju, sjedili skoro do 12 i dum krevet kao da me neko pregazio kamionom..
    Jedno pitanje ako ste neka imale ovu situaciju. Naime ja imam polensku alergiju, i vec je pocela 'djelovati'.. eh sad, pijem kalcij + c vitamin jer mi je dr to preporučila, a moram jos kapi kapati, ali to nije problem. E sad jedino sto me brine je to sto moram piti Xados tablete protiv alergijskih reakcija, pa me zanima jel' to moze neke probl stvarati prilikom zaceca ili na nesto utjecati.
    Idem za 2 dana na kontrolu ginu, al' da ipak i vas pitam za misljenje. Da znam prije nego pocne iduci ciklus da li mozemo raditi na bebici dok to pijem.

Što se tiče antihistaminika,mislim da se u trudnoći prelazi na oblik spreja ili kapi da se ne uzima oralno jer je oralnim uzimanjem veća štetnost. Eto,toliko ti ja znam,al najbolje da kažeš doktorici da radiš na trudnoći i moraš uzimati antihistaminik pa neka ti nešto preporuči

E bas ti hvala, ispitat cu u utorak doktoricu sta kako. Jer meni alergija udara i na sinuse, i na oci, nos, osip ponekad i ono krajnici se zatvore pa bas ono bdue haos.
    I to nisam imala uvijek, nego mi se pojavila tek prije 2 godine😑

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

• Hope1
    20. Ožujak 2022. 20:41

Kejsy  ❄️ ☃️

Hope1

Curke moja,da li je ikad imala.koja ovaj alucaj:naci prije par dana imala sam 2 dana kao smeđkasti iscjedak al u malim kolicinama,radila sam test pozitivan. Danas ,opet neko blago smeđe na wc papiru,za svaki slucaj radila clear blue test jako blijeda crtica..Da li mogu zvat ginekologa posto po kalendaru mi treba doc tek za 4 dana,ili da sacekam jos 5 6 dana pa tek onda….malo sam zabrinuta,da neato nije ok…

Ja sam u prvoj trudnoci tako par dana smedjarila smao na papiru kad se obrisem i znalo se deisit ono kap na dnevnom ulosku. Kontala da je menstruacija, ali da sam se prehladila ili nesto, jer se desilo taman 2 dan pre menstruacije, tako da nisam puno obracala paznju cekala da procurim, kako je satalo nakon 4 dana i to je taman bilo dan da vjestica kasni. I seka mi kaze da uradim test i tako i bilo. I prvo mi se pojavila testna crta jos nije urin stigao do kontrolne linije, vec je bilo jasno, a test onaj od 25mlU/ml. CB test nemoj puno na njega obracati paznju njima nije vjerovati pokazuju pozitivno kad nije pozitivan test, pokazuju negativno kad je pozitivan test…Mozda ti je i tamnija linija nego prije, samo kako si radila drugaciji test pa ne mozes ih porediti. Ako nemas nekih tegoba jakih bolova ili jakih grceva, i ako samo smedjaris nema crvenog krvarenja, vjerovatno je sve ok. Ali mozda bi bilo dobro da kontaktiras doktora cisto da trazis savjet, ako mislis da ce te to smiriti. Dok god smedjaris, nemoj nist atesko dizati ako mozes cuvaj se. I zelim ti da bude sve ok. Obicno i bude.

Hvala Vam....evo danas je prvi dan da je maleni super,ne grebe se po kozicama,iako zadnji tri dana je bilo samo mama mama nosi me ,pa moguce da je smeđarenje i od toga...budem lezala na kaucu,sve 4 u zrak i cekat da prođu ta 4 dana 🤣...
    Nekako kad vi dajete neke savjete kao da bude bolje ❤❤

[/url

• Hope1
    20. Ožujak 2022. 20:57

BlairWaldorf

Meni se grudi jutros unormalizirale i tako sam znala da dolazi. Par sati kasnije i eto ti nje 😑 ali ajde barem je ciklus 30 dana 🙈 opet sve ispočetka 😥

Zao mi je draga,neka sto prije prođe da mozete u nove pobjede....❤

[/url

kokii2219
    20. Ožujak 2022. 21:05

Kejsy  ❄️ ☃️

kokii2219

Pozdravljam svee

E ne znam ti nista za to sto pijes, smo znam za C vitamin, da je dobro piti ga svaki drugi dan, a ne svaki dan bas vezano za ranu trudnocu.. pa ako zelis raspitaj se malo vezano za taj C vitamin.

E da samo kad sam na poslu svaki drugi dan pijem tj svako 24 sata taj sumeci kalcij + vitamin c tj jedna je tableta pa se razmuti i pijuckam. Od NaturalWealth-a

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

• bellanaa
    20. Ožujak 2022. 22:18

Kejsy  ❄️ ☃️

bellanaa

Ja sam nešto gadno pokupila, temperatura i bol u mišićima 🤦 kad to prođe valjda će i ovulacija dosadni dani…
    Ajmo tko piški slijedeći? 🤞🤞🤞🤞🤞

Kad ti (ne) ocekujes vjesticu znas nesto od prilike bar? Zelim ti brz oporavak

18.4  🙏

Hvala ti ♥️

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.