Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    21. Ožujak 2022. 15:30

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure ja opet sanjala lude neke snove.. I neka me mucnina copa, ali mislim da je fora kako pijem ove praskice cim ustanem, pa kako mi je to puno tekucine odmah na prazan zeludac, pa mozda zato, ali pila sam i ranije bar 1 dc vode cim se probudim, ali ovako pijem 2 dec pa valjda zato. Ma nije to mucnina, nego bas ono nesto milnimalno, kao kad vas od gladi hvata mucnina, pa ona praznina u zeludcu, ali ja nisam pretjerano gladna i mrzim jesti cim ustanem.. tako da.. bice da je do praskica.
    tu i tamo jajnici vise desni, po neki grcic, nista specijalno 🤷🏽 grudi samo malo teze nego ovih dana, ali nista. Eto to nesto bazalna skoknula, ali ko zna mozda zato sto sam u 4:20 isla na wc, ma da mjerim temperaturu u 8 a potrebno je sna 3-4 sata da bi bila bazalna tacna, tako da.. ma nemam pojma. Odoh prosetati. Vani suncano, ali hladan vjetar bas, pa nije za biciklic. I da test radila⛄ tako da.. budemo vidjeli sutra

Javljaj nam :D

• DaMa_21
    21. Ožujak 2022. 17:23

Cure koje su trudne ili su prije bile trudne, na koji nacin vas bole grudi?
    Danas sam 6 ili 7 DPO i pocele su me boliti sise, vecinom podrucje oko bradavica na dodir i dosta me bole kad skinem grudnjak, neko vrijeme traje osjecaj boli i tezine u grudima.
    Ne znam mogu li se ovako rano javiti simptomi ili je ovo PMS 🤷‍♀️
    Od ostalih “simptoma”, osjecala sam par dana probadanje u desnom donjem dijelu trbuha i jucer me ujutro probudilo probadanje u ledjima.

• bellanaa
    21. Ožujak 2022. 17:38

Siri 🐾

Oj cure. Mislim da ja ulazim u malo žešći PMS. Kolegica na poslu mi je pokušala kroz smijeh spustiti i podbost me da ne znam radit posao pa sam joj ja malo nabrojala kakve je ona piz*ije do sad napravila i kakve stvari su se u firmi radile za nju samo da ne dobije otkaz i tu je zašutila i sve su kolegice skočile na mene pa sam svakoj rekla šta ih ide. U meni je mali demon dobio popizditis i izašao na površinu i jedva sam dočekala kraj dana da izađem van i baš sam briznula u plač tako da nemam pojma. Preda mnom je ključnih 7 dana 🙄🙄🙄

Obožavam takve kolege. 🙄
    Taj mali demon će te zajebavati cijeli život 🤞🤞🤞

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Mareeeee3112
    21. Ožujak 2022. 17:59

Siri 🐾

Oj cure. Mislim da ja ulazim u malo žešći PMS. Kolegica na poslu mi je pokušala kroz smijeh spustiti i podbost me da ne znam radit posao pa sam joj ja malo nabrojala kakve je ona piz*ije do sad napravila i kakve stvari su se u firmi radile za nju samo da ne dobije otkaz i tu je zašutila i sve su kolegice skočile na mene pa sam svakoj rekla šta ih ide. U meni je mali demon dobio popizditis i izašao na površinu i jedva sam dočekala kraj dana da izađem van i baš sam briznula u plač tako da nemam pojma. Preda mnom je ključnih 7 dana 🙄🙄🙄

😂😂😂😂😂😂hahahaah ako mogu pitat kojim vrstom  posla sw baviš? Ja nemam pms još.. ali imam grceve na 24 dan ciklusa i to grceve koji nisu na mahove već evo traju sad pola h.... malo me neko bocne  dole pa grc i tako

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    21. Ožujak 2022. 18:06

Siri 🐾

Mare3112

Siri 🐾

😂😂😂😂😂😂hahahaah ako mogu pitat kojim vrstom posla sw baviš? Ja nemam pms još.. ali imam grceve na 24 dan ciklusa i to grceve koji nisu na mahove već evo traju sad pola h…. malo me neko bocne dole pa grc i tako

Povrat poreza. Pazi kučka mi uzme račun i ulogira se na Adobe i onda kad ja tražim kolegicu da mi odreže nešto i promijeni ona se mene nade prcat a da nije uzela te podatke ne bi kurcem mogla mrdnut kamoli napravit svoj dio posla,pametnica glupa 🤣 ah ti grčevi…ti si sad koji 11DPO? Svašta je moguće. Meni su od petka predvečer do jučer ujutro bili koma dani prepuni grčeva tako da razumijem. Samo da tebe ne drži toliko 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hahahahah ajme .... opako te šora pms😂😂😂😂zapravo se nadamo da nije pms😂😂😂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

lil_me
    21. Ožujak 2022. 18:20

Siri 🐾

Hahahahhahahaha ja jedva da sam 1DPO pa sam danas isto odbrusila šefu!
    YouTube kaže da se ovo stanje naziva two weeks wait, nisam ni znala da je čekanje do testa dobilo službeni naziv 🤣🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Marićka
    21. Ožujak 2022. 18:22

Evo da se i ja javim, da me ne zaboravite 😁
    Nemam što pisati, 16 dc sam, očekivala sam danas pik, ali ništa se ne događa još https://ibb.co/4gBX5vY
    Inače ovaj mjesec ne pijem ništa osim noćurka (do ovulacije) i matične mliječi.
    Vidim da je pao još jedan plusić, čestitam gatalinka, neka bude sve školski! 
    držim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 cijeloj ekipi da bude čim više božićnih čuda 🥰

• Marićka
    21. Ožujak 2022. 18:59

Siri danas ujutro sluzavi iscjedak i sada jako puno vodenastog, zato sam pretpostavila da bi danas trebao biti pik 🙃 ove trakice mi zadnji put nisu pokazale pik, ali su tamnile 🙄 
    Jučer smo pokrili, ako dragi ne bude umoran, pokrijemo i danas. Sutra svakako. Zadnji ciklus sam ga izmaltretirala, bježao je od mene 🧛🏼‍♀️ pa se sada pravim nezainteresirana, a najradije bi od jutra do sutra 🙈

• Marićka
    21. Ožujak 2022. 19:02

Siri 🐾

Mare3112

Siri 🐾

😂😂😂😂😂😂hahahaah ako mogu pitat kojim vrstom posla sw baviš? Ja nemam pms još.. ali imam grceve na 24 dan ciklusa i to grceve koji nisu na mahove već evo traju sad pola h…. malo me neko bocne dole pa grc i tako

Povrat poreza. Pazi kučka mi uzme račun i ulogira se na Adobe i onda kad ja tražim kolegicu da mi odreže nešto i promijeni ona se mene nade prcat a da nije uzela te podatke ne bi kurcem mogla mrdnut kamoli napravit svoj dio posla,pametnica glupa 🤣 ah ti grčevi…ti si sad koji 11DPO? Svašta je moguće. Meni su od petka predvečer do jučer ujutro bili koma dani prepuni grčeva tako da razumijem. Samo da tebe ne drži toliko 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ali ovo je sve! Ja redovno imam jedan-dva dana na poslu kad grizem sve i pojela bi i sebe kad bi nekako mogla 😂 kažu mi da baš osjećaju krivu vibru pa me ne diraju. A inače sam od rane zore zvrk i pozitiva i toleriram hrpu gluposti 🤸🏼‍♀️

• Marićka
    21. Ožujak 2022. 19:05

Siri zadnjih 5 dana je bila neka kombinacija kremastog, vodenastog i tu i tamo "komadić" sluzavog 🤷🏼‍♀️ 
    Imaš bazalnu moju u potpisu, klikni na trakicu 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.