Oiooo da da ženo,pala je,moguće je po temp i sluzi i iscjetku da danas ovuliraš pa nisi ulovila pik nikako. Tako ti je meni bilo prošli tjedan kad sam ovulirala,razumijem te 😂😂😂
A vidjela si već, jesi brza 😁
Ništa, muž će morati izdurati nekako 🤣
Ni ti nisi uhvatila pik?
Siri izgubljena sam, skužila sam sad tek na šta si mislila za prošli tjedan 🤦🏼♀️ sva sam nabrijana 😂
Stigle trakice 🎉🎊🎊🎊🎊pišnila sam juhuu, roza se vidi druga crtica ali manje nago na plavoj hm hmm, jako su svijetle skoro se ni ne vide ali na plavoj bolje nego na rozoj
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Još u dvojbi pokriti ili ne, izgleda da ću ipak imati ovulaciju ovaj mj ☺️ još da nisam bolesna pa da pokrijemo, trenutno na 8DC gusti mliječni iscjedak 🤞
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Oj cure. Mislim da ja ulazim u malo žešći PMS. Kolegica na poslu mi je pokušala kroz smijeh spustiti i podbost me da ne znam radit posao pa sam joj ja malo nabrojala kakve je ona piz*ije do sad napravila i kakve stvari su se u firmi radile za nju samo da ne dobije otkaz i tu je zašutila i sve su kolegice skočile na mene pa sam svakoj rekla šta ih ide. U meni je mali demon dobio popizditis i izašao na površinu i jedva sam dočekala kraj dana da izađem van i baš sam briznula u plač tako da nemam pojma. Preda mnom je ključnih 7 dana 🙄🙄🙄
Hahahahhahahaha ja jedva da sam 1DPO pa sam danas isto odbrusila šefu!
YouTube kaže da se ovo stanje naziva two weeks wait, nisam ni znala da je čekanje do testa dobilo službeni naziv 🤣🤣
Da da,DPO faza je TWW ili ti Two week wait. A faza u kojoj je cijela ova grupa je TTC iliti Trying to concieve 😂 ja sam trenutno u kategoriji demoniziranje,to će postat nova kategorija jer nas izgleda ima više 😂😂😂ahahaha ali si me nasmejala.. pa znas sta i ja se pridruzujem timu… I ja sam juce bukvalno podivljala inace sam tolerantna i volim sve resiti bez svadje i sl. No medjutim juce sam izribala glasne zice zbog nekih kucnih obaveza koje sin nije obavio, onako mudro cuti kao necu ja to skontati … urgh.. nece moci.
A muz nekad otvori prozor pa pusi u kuci, a meni bilo juce nesto basss hladno pa je i on dobio turu "visokih tonova" … 🤷🏽
E i meni jucer i daanas bas bas hladno. Ali ne preko dana koliko navecer. Sva se tresem noge mi ko ledara. Nikako se ugrijati MM kaze da nisam normalna da je sasvim normalna temp. A ja ono koma. Danas ujutro -7 a preko dana 13. Jako velike razlike u temp. Preko dana i noci.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo samo da prijavim imam grčeve cijelo popodne i sad imam rozkasti iscjedak, mislite da bi to mogla bit implatacijsko? 😃🤗
Cure ... Malo gledam svoje chartove. I evo prvi kad sam ostala trudna ali biokemijska https://ibb.co/SyHY3pY i drugi ovaj mjesec https://ibb.co/Y7v0knt
Koja razlika 😬 jel ima načina kako poboljšati lh dovesti ga na visu razinu ? Počela sam koristiti maca prah.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Evo samo da prijavim imam grčeve cijelo popodne i sad imam rozkasti iscjedak, mislite da bi to mogla bit implatacijsko? 😃🤗
Koji si DC ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Koji si DC ?
11-12 dpo
Koji si DC ?
11-12 dpo
I ja imam grčeve cijelo popodne nemam rozi iscjedak niti nista Al ako mi je pred mengu onda mi to dođe pa prođe ovo ne prolazi već par h ... sad sam se legla ali još uvijek imam dole pritisak ....ali više osjetim na desnu ovulacijsku stranu.... ugl...ja sam danas isto 11 dpo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji