Čestitam na plusuuuu Gatalica! Odlično!!
Curke sa simptomima - meni to sve jako obećavajuće zvuči, držim fige svima, javljajte dalje! I veselim se testićima!
Mi tek krenuli u ciklus, NE očekujem vješticu 8.4.! :)
Čestitam na plusuuuu Gatalica! Odlično!!
Curke sa simptomima - meni to sve jako obećavajuće zvuči, držim fige svima, javljajte dalje! I veselim se testićima!
Mi tek krenuli u ciklus, NE očekujem vješticu 8.4.! :)
Ti kao i jaa...eh, taj 8.4 😁😁😁
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Dobro jutro moje dame, čestitam na plusićima!!! 🥰🥰🥰
Čitam vas redovno, ali ako nemam šta pametno da komentiram ili savjetujem ni ne javljam se😬😬
Mi smo pokrili naše plodne dane, imala sam užasne bolove 2-3 dana za vrijeme plodnih dana (nikad prije ih nisam imala, ali sam čitala da je to normalno?).
Po mom kalendaru, s obzirom da niti na jedan drugi način ne pratim ovulaciju, ovulacija je bila u subotu, ali po meni je bila u petak tako da sam danas 3 DPO, trenutno sam na poslu ne znam jel si umišljam (😂) osjetila sam blago blago probadanje u desnom jajniku koje je trajalo cca 5 min i pustilo. Sad ima li to ikakve veze s ičim ili nema nemam pojma..
Nemam vam šta drugo reć osim da Vam želim ugodan dan!! 🥰🥰🥰
Jutro cure…simptomi : bolne bradavice…nemam menstrualnih bolova tu I tamo pikanje ispod jajnika u desnoj strani jučer mi je čak bol sjevala prema nozi šaljem bazalnu …meni bazalna zna past dan prije menge a ponekad 25 dan ciklusa ugl za sad je ok nesmije past ispod 36.9 … za sad guramo
Fertility Chart:
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_l3tv5U.png
Mare, ova bol sto se slijeva niz nogu je odlican simptoom!! 😁😁😁
Tako mi je bilo jučer prema preponi ...bumo vidjeli a i nemam menstrualne bolove ...bitan mi je 25 dan ciklusa a to je sutra nadam se da bazalna nece past.... 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Drage ženice, ne znam jesam li pogodila temu ali imam jedno pitanje. Naime, dijagnosticirani su mi policisticni jajnici ( vrlo ne ucestane menge ) i hipotireoza. Radimo na bebi preko godinu i pol dana, no sad smo krenuli konacno na sve moguce preglede i nadam se daljnjem lijecenju. Ima li koja da je imala takvo iskustvo? Ako ima jeste li uspijele ostvariti trudnocu, koliko dugo vam je trebalu uz lijecnicku pomoc? :( hvala
Pozdrav,
Prijavljujem i ja neke simptome moguce trudnoce. Doduse, nisam sigurna, jer ono, u prve dvije T su me grudi vec sad bolile, a sada ne bole, vec kao da trnu povremena i malo su nabujale, plus grcevi povremeni, imala sam i iscjedak, al vise ga nemam. Ne znam jek to zelja moja ili se mozda ipak nesto dogodilo.
Trebam ne dobiti za 9 dana. Mozda je i rano za simptome, al eto, vjerujem i bas imam filing da je to to. Dodje mi da sutra vec test napravim, al mislim da nema smisla. Kada je najranije najbolje da napravim ? 😊
Sretno svim curama u iskcekivanju plusica i crtica, da budu najtamnije ikad!
Pa najbolje sacekati bar minimu 12 dpo. Kad (ne) ocekujes menstruaciju, cini mi se da nisi na listi. I sretno da uskoro bude testic pozitivan.
Prijavljujem za ne dobiti 29.03. 🙋♀️
Prijavljujem jos jedan simptom, a to je nemoguca vroglavica, u snu me probudila i evo sad me prati kroz cijeli dan. Nisam ovo jaaako dugo dozivjela, ili mi je tlak nenormalno nizak, a nisam mjerila jer nemam doma tlakomjer ili je T.
Malo sam se i prepala, jer bas mi je slabo, kad glavu sagnem, a uz to mucno. Ne znam evo, zbunjena sam, nije mi ovako bilo u prve dvije zato mi je i neobicno.
Hvala ti Kejsi 🥰
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Dobro jutro dameee🤗
Keysi e bas ti hvala na super obrazloženju, malo cu sada prestati s tim, kupila sam sebi brusnicu caj, da pomalo pijuckam naravno bez pretjerivanja sutra idwm na kontrolu pa budem obavjestila za dalje.🤗
Sirii fino ti se drzi bazalna nadamo se da je to tooo. Kad piskis testiiic??
Menw muz sinoc spopao, a imala jos jednu vaginaletu za staviti, plus obukla helanke, pa se uspalio jadan ko umnjak, jedva sam ga otjerala na spavanac😂😂.
Konacno gotova terapija Bogu hvala sad idemo u nove pobjede😌 svima vam zelim dvije crtice,pluseke sto tamnije to boljeeee😍. Obavjestavajte nas slikovitoooo
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Jutro curke😊
Evo da javim ja se ujutro probudila sa jakim bolovima i znala sam evo sad kad odem na wc bit ce crveno. I tako je bilo,dosla je vjestica 3 dana prije. Vjerovatno su mi se ciklusi malo poremetili zbog ovog prelaska sa zime na proljece uvijek mi tako bude,a i mozda mi se m jos stabilizira jer sam prije 2 mjeseca prestala sa kontracepcijom nakon 2 godine.
Sad malo trpit bolove,pa opet u akciju. Ako nije sad ima jos vremena,javljam vam se ubrzo.
Ostalima drzim 🤞 za velike velike ➕ ovaj mjesec.
❤
Cure moje drage. Moja menstruacija ponovno s manjim grumenima. Jel imate ideju zasto ? 😐
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hvala svima na čestitkama i svima želim plusiće što prije!
I nemojte misliti ako nema simptoma da nije uspjelo!
Meni su tek 12-13 DPO krenuli menga grčevi, a bradavice me opasno bole tek danas 16DPO.
Pratit ću vas i dalje 😍
Čekam vas na zimskim bebama 😘😘😘😘😘
Gatalinka da li si imala implatacisko krvarenje ili ne...oprosti ali jednostavno ne stignem sve pohvatat pa pitam 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji