Evo samo da prijavim imam grčeve cijelo popodne i sad imam rozkasti iscjedak, mislite da bi to mogla bit implatacijsko? 😃🤗
Koji si DC ?
11-12 dpo
Moguće iako ti je to bas zadnji čas za implantaciju. Sve u svemu sretno ❣️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Oj cure. Mislim da ja ulazim u malo žešći PMS. Kolegica na poslu mi je pokušala kroz smijeh spustiti i podbost me da ne znam radit posao pa sam joj ja malo nabrojala kakve je ona piz*ije do sad napravila i kakve stvari su se u firmi radile za nju samo da ne dobije otkaz i tu je zašutila i sve su kolegice skočile na mene pa sam svakoj rekla šta ih ide. U meni je mali demon dobio popizditis i izašao na površinu i jedva sam dočekala kraj dana da izađem van i baš sam briznula u plač tako da nemam pojma. Preda mnom je ključnih 7 dana 🙄🙄🙄
Ja sam danas imala istu situaciju, al ja bar znam da je zbog nedostatka vitamina "ses"😂
Šta te briga, svakom po zasluzi,ništa ne drži u sebi, što se prije rješavaš stresa, bolje po tebe. Nikom ne treba se povlađivat i šutit🤞🏻 a nadamo se da to bebac ne da na mamu, pa svakog stavi di mu je mjesto🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Evo samo da prijavim imam grčeve cijelo popodne i sad imam rozkasti iscjedak, mislite da bi to mogla bit implatacijsko? 😃🤗
Koji si DC ?
11-12 dpo
I ja imam grčeve cijelo popodne nemam rozi iscjedak niti nista Al ako mi je pred mengu onda mi to dođe pa prođe ovo ne prolazi već par h … sad sam se legla ali još uvijek imam dole pritisak ….ali više osjetim na desnu ovulacijsku stranu…. ugl…ja sam danas isto 11 dpo
Mene cijelo popodne lagano grči a sad sam baš morala lec jer je bol pojačala...stvarno se nadam da je to dobar znak 😃
Ma ja ne znam. Toliko nas ima te grčeve zadnjih dana da već prenosimo jedna drugoj 😂 ja se curke nadam ds je to to za vas obje 🤞🏻🤞🏻 Btw. Jel koja zna nakon koliko od tih grčeva se može raditi testić a da se nešto vidi? 😂🙈
To isto i mene zanima, primjerice ako ovo je implatacijsko mogu li test radit sutra ili treba pričekati barem dva dana? 🤷♀️
Kada sam prvi put ostala trudna također sam imala implatacijsko, ali je trajalo dva dana i onak smedkasto i nakon ta dva sam radila test popodne bila je slaba crtica a isti dan navecer onaj test sa tjednima koji je pokazao plus i 3-4 tjedna...
Citam da vas dosta ima taj kremasto bijeli iscjedak, ja sam ga imala popratno pred mengu, malo i ovako prije na 10ak dana prije,na kraju se ispostavi da sam zapravo imala vulvovaginozu i da je taj iscjedak bio odraz te upale. Mislim da se to najcesce desava radi ulozaka, dnevnih ili higijenskih. Eh sad svaka zena je razlicita, mozda je to slucaj kod mene, ali svakako nije rijetka pojava. Bolje se preventivno pregledati🤞🏻
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
E i da ja sam pocela pratiti evo svoj pms i za razliku od prosle godine, dosta ali bas dosta tog se promjenilo. Recimo prije su me cicke boljele 10ak dana prije m,sad nekih 5-7 dana najvise. Grcevi su se umanjili ali zato mi je preko dana muka i uzasan me umor vlada, glava mi se nekad osjeca kao da gorim, znate osjecaj kad imate unutarnju temp pa vam oci gore. Hladne noge isto tako kao pojava, lice katastroficno, umor i zelja za spavanjem neizmjerni😑.. Neko dobro raspolozenje s naletima suzica nekih, placa, nervoze i naravno odbojnost prema odnosimo.. Bas se dosta tog promjenilo, i sad je puno jači pms nego nekad.. ima jos neka slicnih simptoma?
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
Oj cure. Mislim da ja ulazim u malo žešći PMS. Kolegica na poslu mi je pokušala kroz smijeh spustiti i podbost me da ne znam radit posao pa sam joj ja malo nabrojala kakve je ona piz*ije do sad napravila i kakve stvari su se u firmi radile za nju samo da ne dobije otkaz i tu je zašutila i sve su kolegice skočile na mene pa sam svakoj rekla šta ih ide. U meni je mali demon dobio popizditis i izašao na površinu i jedva sam dočekala kraj dana da izađem van i baš sam briznula u plač tako da nemam pojma. Preda mnom je ključnih 7 dana 🙄🙄🙄
Hahahahhahahaha ja jedva da sam 1DPO pa sam danas isto odbrusila šefu!
YouTube kaže da se ovo stanje naziva two weeks wait, nisam ni znala da je čekanje do testa dobilo službeni naziv 🤣🤣
Da da,DPO faza je TWW ili ti Two week wait. A faza u kojoj je cijela ova grupa je TTC iliti Trying to concieve 😂 ja sam trenutno u kategoriji demoniziranje,to će postat nova kategorija jer nas izgleda ima više 😂😂😂
Oh my...
Nisam znala da ovoliko ljudi o ovome priča, kao da sam pod kamenom živila, pun internet...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Koji si DC ?
11-12 dpo
I ja imam grčeve cijelo popodne nemam rozi iscjedak niti nista Al ako mi je pred mengu onda mi to dođe pa prođe ovo ne prolazi već par h … sad sam se legla ali još uvijek imam dole pritisak ….ali više osjetim na desnu ovulacijsku stranu…. ugl…ja sam danas isto 11 dpo
Mene cijelo popodne lagano grči a sad sam baš morala lec jer je bol pojačala…stvarno se nadam da je to dobar znak 😃
Držim fige.... i ja sam evo od 14 h do sad kao da cu procurit svaki caas.... a ono nista...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
E i da ja sam pocela pratiti evo svoj pms i za razliku od prosle godine, dosta ali bas dosta tog se promjenilo. Recimo prije su me cicke boljele 10ak dana prije m,sad nekih 5-7 dana najvise. Grcevi su se umanjili ali zato mi je preko dana muka i uzasan me umor vlada, glava mi se nekad osjeca kao da gorim, znate osjecaj kad imate unutarnju temp pa vam oci gore. Hladne noge isto tako kao pojava, lice katastroficno, umor i zelja za spavanjem neizmjerni😑.. Neko dobro raspolozenje s naletima suzica nekih, placa, nervoze i naravno odbojnost prema odnosimo.. Bas se dosta tog promjenilo, i sad je puno jači pms nego nekad.. ima jos neka slicnih simptoma?
Sve osim hladnih nogu i katastroficnog lica. A sto se sexa tice u pmsu, dodje mi da mi se da, i onda ako to nije u tom trenutku bas kad ja hocu, brzo mi splasne zelja 🤣 a o nadrndanosti da ne pricam. Pogotovo dan prije nego trebam dobit. Taj dan toliko budem nadrndana na cijeli svijet i onda mi muz kaze: "garant sutra trebas dobit", a ja bi ga opaaaalila najradje u tom trenutku kad mi to kaze 🤣
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji