Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    20. Ožujak 2022. 07:08

gatalinka

Jutro ženeee! Više se ne testiram, to je to, sutra se javljam doktorici. 🥰🥰 svima vam želim jedan ovakav test 😚😚
    https://ibb.co/Jj07RFd

Jutrooo uh kakav testic čestitam 😊😊🥰🥰🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    20. Ožujak 2022. 07:10

Siri 🐾

Jutro curke! Tko nam ono danas piški?🙊
    Kejsynisam to odgovorila…pa kad bi unaprijed znala da je sve to simptom T,uopce se ne bi ni žalila na te grčeve i sve što ih prati,rado bi ih objeručke prihvatila ako treba na svih 9 mjeseci 😬🙈
    Inače…evo i današnje bazalne,neka dosadna križobolja je tu…grčevi nisu za sada prisutni ali neki šugavi pritisak je 🙄🤷‍♀️
    https://ibb.co/pn4Jvhk

https://ibb.co/p6DgJsr
    Stavila sam dvije slike jer mi ne da okrenuti na pejzažni način i zanimljivo je da iako sam zabilježila test ovulacije na prošlu nedjelju,aplikacija mi i dalje ostavlja upozorenje da će danas M 😂😂😂😂

Kakva ti je to aplikacija htjela bi ju instalirati?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    20. Ožujak 2022. 07:16

Siri nemam simptoma osim jučerašnje pikanje u jajnicima kiseo kiwi i tu i tamo bol u grudima 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    20. Ožujak 2022. 07:20

Siri 🐾

Mare3112

Siri nemam simptoma osim jučerašnje pikanje u jajnicima kiseo kiwi i tu i tamo bol u grudima

Sve u svemu neki dobri simptomčići! Ja ti od srca želim plusić! Čekamo naša (nekima) Božićna,ali svima novogodišnja čudesa 🤗🤗🤗

Također želim i ja tebi 😍♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    20. Ožujak 2022. 07:35

Siri 🐾

Mare3112

Sve u svemu neki dobri simptomčići! Ja ti od srca želim plusić! Čekamo naša (nekima) Božićna,ali svima novogodišnja čudesa 🤗🤗🤗

Ubacila sam u kalendar temperaturu i ne želi mi ju prikazan na grafikonu može pomoc

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    20. Ožujak 2022. 07:44

Skuzila sam plavuša😂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• caro22
    20. Ožujak 2022. 09:09

Jutro curee🥰
    Ja sam danas napravila svoj test,medutim negativan je.
    Dragi mi je kupio nekakav digitalni Clearblue,za 5 dana prije ocekivane mjesecnice. Taj su mu dali i rekli da je za najranije. Ne znam sta da mislim,imam jos jedan on je za dan kad se ocekuje m. Vidit cemo. Ja imam temp vec par dana 37.1,dole grceve,grudi ne zelim ni spominjat,nikada nisu bile ovako bolne i natecene,ne mogu ih taknut,kao da gore,bolove u ledima. Nikada mi nije ovako,uglavnom me grudi bole par dana prije m,a trbuh na dan kad dobijem.
    Mozda je jos rano.
    Cestitam svima na ➕ koji su radili,a vama ostalima drzim🤞
    Saljem pozdrave,uzivajte u nedjelji❤

• caro22
    20. Ožujak 2022. 10:40

Kejsy  ❄️ ☃️

caro22

Jutro curee🥰
    Ja sam danas napravila svoj test,medutim negativan je.
    Dragi mi je kupio nekakav digitalni Clearblue,za 5 dana prije ocekivane mjesecnice. Taj su mu dali i rekli da je za najranije. Ne znam sta da mislim,imam jos jedan on je za dan kad se ocekuje m. Vidit cemo. Ja imam temp vec par dana 37.1,dole grceve,grudi ne zelim ni spominjat,nikada nisu bile ovako bolne i natecene,ne mogu ih taknut,kao da gore,bolove u ledima. Nikada mi nije ovako,uglavnom me grudi bole par dana prije m,a trbuh na dan kad dobijem.
    Mozda je jos rano.
    Cestitam svima na ➕ koji su radili,a vama ostalima drzim🤞
    Saljem pozdrave,uzivajte u nedjelji❤

Ako mozes zaobidji clearblue u sirokom luku. Vjeruj mi da je prerano za digitalni. Samo ti potrazi test koji je osjetljivosti 10mlU/ml i da ima crvene crtice. Nemam pojma gde zivis ali su ti pouzdani gravignost ultra i duchesse test od 10mlU/ml duchesse test imas i od 25, pa nemoj da se zeznes.

Ma znam da,ali to je kad posaljes dragog u ducan i u ljekarnu pa uzme sta mu daju🤣
    Cula sam od dosta zena za taj Clearblue da je dosta nepouzdan,a kosta previse. Mislim da se ne isplati.
    Imam jos jedan njega cemo iskoristiti na dan ocekivane,taj ima 2 crvene crte mozda je pouzdaniji.
    😊

happy_m
    20. Ožujak 2022. 10:47

Dobro jutroo...evo čisto da prijavim da danas (10-11dpo) imam punije i osjetljivije grudi i tijelo ko da mi gori...
    Danas idem kupiti 2-3 testica pa sam mislila prvi napraviti sutra ujutro, iako si mislim da je možda prerano, ali kak vi kažete bar da nešto umocim hahahha

• caro22
    20. Ožujak 2022. 10:51

happy_m

Dobro jutroo…evo čisto da prijavim da danas (10-11dpo) imam punije i osjetljivije grudi i tijelo ko da mi gori…
    Danas idem kupiti 2-3 testica pa sam mislila prvi napraviti sutra ujutro, iako si mislim da je možda prerano, ali kak vi kažete bar da nešto umocim hahahha

Jutro😊
    Meni je isto danas negdje 10 dpo i takoder su mi grudi kao i tebi i tijelo. Javi sutra kako prode testic🤞🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.