Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    18. Ožujak 2022. 13:30

BlairWaldorf

natalie19

Hej hej
    Blair hvala bogu da je petak, nemam vise snage, ovo vrijeme je strava. dobro pa ne radim na poslu ništa fizižki inače neznam kako bi to bilo. Blair koji dpo si? kakvi su ti simptomi?Siri javi kad ti stignu trakice, da vidimo približno kolko jim treba. si jih več koristila prije?
    Caro moguče da je implantacijsko krvarjenje. drzim palčeve da je to to. kad bi trebala dobiti?

10 ili 11 dpo. Simptomi PMS ovski 😌 viši progesteron i odmah primjerice grudi više bole i ostalo … Imala sam ja već sve simptome pa nista tako da…. 😶 🤔
    Već sam pisala da je muž komentirao grudi a jučer mi govori kak mi se žile vide 😱

Sorry, tu je trebao ići moj komentar iznad

• Tonka_1010
    18. Ožujak 2022. 13:42

Pozdrav cure, prvi put sam se ikad prijavila na forum i stvarno bi mi trebala vaša pomoć, jer tko bi drugi znao bolje nego već trudnice. Usput čestitam svima na plusićima i svima vam želim školsku trudnoću. Nadam se da nisam promašila temu. Evo ovakva je situacija kod mene, svaka od nas poznaje svoje tijelo i odma sam shvatila da nešto nije kao inače. 8 dana pred menstruaciju me krenula neka nelagoda dolje, pritisak grčevi, uopće neznam kako to opisati. Jedan dan mi se čak desilo da me probolo tolko da sam se morala sklupčat dok prođe i stavit seriju na pauzu 🤣 grudi me nekad ubijaju kao i bradavice, lijepo stoje muž mi je sretan 😄 a nekad ama baš ništa, jedino šta mi je cijelo vrijeme prisutno su ti kao grčevi, kasni mi 1 dan, al to nije sad nešto tolko čudno jer mi znaju ciklusi varirat 2, 3 dana...primjetila sam i češći odlazak na wc i leda su me bolila 2 dana...al to je to...htjela bi znat dal je moguće da sam trudna i da li je koja imala ovakve simptome? Inače me nikad ne boli pred menstruaciju, već kad dobijem onda me počnu bolovi...test ne želim radit da se ne bi razočarala, nismo baš baš radili na bebi ali ne pazimo pa kako bude...jednom mi kasnila 6 dana i baš smo bili uzbuđeni i razočarali se...ali eto tad nisam imala ovakvih simptoma pa mi se sad ta situacija i čini smješna...
    Htjela bi čut vaša iskustva i ako je koja imala ovako kao ja, pa da više skupim snage i napravim taj test 🤭
    Hvala cure 😘

natalie19
    18. Ožujak 2022. 13:46

Tonka dobro nam došla! Ja bi ti savjetovala da napraviš test  zašto biti u dilemi i stvarati si dodatan stres. Simptomi su ti obetavajuči tako da, samo hrabro!

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Pipin
    18. Ožujak 2022. 13:49

Tonka_1010

Pozdrav cure, prvi put sam se ikad prijavila na forum i stvarno bi mi trebala vaša pomoć, jer tko bi drugi znao bolje nego već trudnice. Usput čestitam svima na plusićima i svima vam želim školsku trudnoću. Nadam se da nisam promašila temu. Evo ovakva je situacija kod mene, svaka od nas poznaje svoje tijelo i odma sam shvatila da nešto nije kao inače. 8 dana pred menstruaciju me krenula neka nelagoda dolje, pritisak grčevi, uopće neznam kako to opisati. Jedan dan mi se čak desilo da me probolo tolko da sam se morala sklupčat dok prođe i stavit seriju na pauzu 🤣 grudi me nekad ubijaju kao i bradavice, lijepo stoje muž mi je sretan 😄 a nekad ama baš ništa, jedino šta mi je cijelo vrijeme prisutno su ti kao grčevi, kasni mi 1 dan, al to nije sad nešto tolko čudno jer mi znaju ciklusi varirat 2, 3 dana…primjetila sam i češći odlazak na wc i leda su me bolila 2 dana…al to je to…htjela bi znat dal je moguće da sam trudna i da li je koja imala ovakve simptome? Inače me nikad ne boli pred menstruaciju, već kad dobijem onda me počnu bolovi…test ne želim radit da se ne bi razočarala, nismo baš baš radili na bebi ali ne pazimo pa kako bude…jednom mi kasnila 6 dana i baš smo bili uzbuđeni i razočarali se…ali eto tad nisam imala ovakvih simptoma pa mi se sad ta situacija i čini smješna…
    Htjela bi čut vaša iskustva i ako je koja imala ovako kao ja, pa da više skupim snage i napravim taj test 🤭
    Hvala cure 😘

Bok, evo i ja sam nova na temi! U ovoj temi pišu cure koje trenutno rade i nadaju se trudnoći :) ali, pošto vidim da ima žena koje su već prošle trudnoću sigurno će biti savjeta i za tebe. Evo i moj: nakon dvije trudnoće (od kojih je jedan spontani), znam samo ovo: ZNAM DA NIŠTA NE ZNAM. U prvoj trudnoći je simptoma bilo na pretek i brzo sam znala da je nešto drugačije (bolne grudi, ogroman umor čest odlazak na wc, promjene raspoloženja, grčevi),a u drugoj apsolutno ništa osim vidljivih žila na grudima, bila 100% sigurna da nisam trudna. Simptomi koje spominješ zvuče obećavajuće, ali opet mogu biti i tipični PMS simptomi i nisu nužno vezani uz trudnoću...za koliko ti treba doći menstruacija? Bojim se da ti je jedina opcija testić na dan očekivane! U svakom slučaju zvuči kao da se nešto 'kuha' i držim fige :)

Haleigh0302
    18. Ožujak 2022. 13:54

natalie19

Kejsy imaš možda ti nešto za javiti, i fini simptomcic?
    Da vam ispričam šta nam se dogodilo jučer navečer. nije ni smješno ali na kraju krajeva jejevozio me dragi na cervikalne, i kad smo se vračali iz dučana veli da nek ja vozim, da je umoran. Nije problem opče, i vozimo se mi i stanemo u malom večem raskrižju s semaforom. i pali se zeleno za ljevo skretanje na zaobilaznicu i ja krenem skupa s ovim autom ravno. ne skontam da nije za nas. pogleda on mene veli pa ti si prešla na crvenu. ja nisam ni skužila, ali da posebno se pali za skretanje i za ravno. nije dalje nike komentiral samo me pital a je bil neko iza nas, velim nije. i dojdemo doma veli s tobom dok se čovjek vozi treba životno osiguranjedobro da me se glava drži inače bi i nju negdje zaboravila.

Ovo mi zvuči ko raskrižje na jugozapadnoj obilaznici u Varaždinu 🤣🤣🤣

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

lil_me
    18. Ožujak 2022. 14:00

Kejsy  ❄️ ☃️

BlairWaldorf

Ej cure dobro jutro 😁 hope kako su blizanci? 🤭😅❤️

Što ima ženske ? Napokon petak, jel da ? Najbolji dan 😁

Ti mudro preskaces temu imas nekih simtoma? Kad radis testic.. bilizu si ti jos koji dan 🤞🍀

caro22

Pozdrav cure evo i mene😊
    Kako ste danas?🥰
    Kejsy nisam u Hr ne u Fr sam,ali ako ne nadem taj probat cu neki drugi za ranije,ako ne pricekat cu koji dan onda.
    Evo ja da javim ujutro sam imala nekakv svijetlo svijetlo smedi iscjedak,mozda 2,3 kapi na dnevnom ulosku i sada opet nista. Stvarno ne znam sta bih mislila. Mozda je netko od vas imao slicno iskustvo pa mi moze reci. Ne zelim se nadati previse ovo nam je tek prvi mjesec da smo probali.

Samo ti uradi testic za 2-3 dana. Mozda je implantacijsko krvarenje u pitanju 🤞🍀

lil_me

Ja sam prvi put kupila trakice za ovulaciju, neke u dm…

tamo obicno budu dobre trakice, samo mislim da nisu bas jeftine. Ako mozes ili sa qllija ili ebay povoljnije je

30kn 10 trakica, ma nisam mogla izdržati da i ja ne umočim 🤣
    I evo, presvijetla crta 12 DC... 
    Koliko su pouzdane, koliko dnevno ih vi napravite? 🤔
    Ako se kome da tipkati...

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Tonka_1010
    18. Ožujak 2022. 14:04

Hvala vam cure 😁
    Pa da očito ću morat skupit hrabrost i napravit test, i sama shvaćam da je to jedino rješenje al eto...nekako mi sve čudno nije kao inače pred menstruaciju. Kasni mi 1 dan. Javim vam rezultate, u svakako ću morat zakazat termin kod ginekologa jer ovo nije normalno za mene, ili mi se tijelo odnosno ciklus mijenja kako starim 🤣 u svakom slučaju javim rezultat

• Amy_94
    18. Ožujak 2022. 14:07

Stihao je nalaz ali ne kuzim nista 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Amy_94
    18. Ožujak 2022. 14:08

https://ibb.co/yVCHpgc

👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    10.03 imamo spermije
    10/24
    16.01 imamo ❤️6+5tt

• Amy_94
    18. Ožujak 2022. 14:11

Po meni loš

👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    10.03 imamo spermije
    10/24
    16.01 imamo ❤️6+5tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.