Drage moje, ja se vraćam vama u slatko iščekivanje.
Kejsi molim te stavi me na listu za ne dobiti, datum ne znam, kao ni smijemo li odmah u akciju ;(
Našoj maloj sreći,nažalost, srce ne kuca, tako da smo sačekali uzv gdje su nam potvrdili da je sve otišlo, malo smo došli sebi i rekli da ne odustajemo.
Želim vam svima velike plusiće ♥️
Žao mi je baš, držite se i samo hrabro..
Skupa smo jače, ova grupa baš dobro dođe u svakoj situaciji, tu smo jedna za drugu ❤
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozdrav žene, želim vam svima sretan novi radni tjedan (radni u bilo kojem smislu 😋🤞)
Pratim vas svaki dan, no nisam se javljala jer kod mene i dalje nikakvih novosti. M i dalje nema, čekam i čekam, još sam bila bolesna pa mi vjer i to sve poremetilo ali dobro.
Nadam se svaki dan da ću ugledati ovdje neki plusić, držim fige svima da ovaj mjesec bude dobitni i da imamo Božićne bebe 🤗
E ja se malo pogubila, pa te makela dole na listu,
Iskoristi priliku, kad vec idete. Jesu tebi inace ovako ciklusi nepravili ili?
Nepravilni jesu otkad znam za sebe, ali su se unazad par godina bili unormalili donekle, jest da mi kasni uvijek točnije očito imam duge cikluse, ali nije već duže vrijeme ovako dugo kasnila..
Baš sad kad me LH trakice čekaju, M nema
Jesi radila hormone skoro? Sto se testa tice ponovi sutra, jer ko zna mozd ajest pozitivan 🤞🏼 (nadam se da jest), ali velika sansa je da je samo evaporacijska nakon toliko vremena, ako si radila clearblue sansa za evaporacijsku je 99% Uradi bilo koji drugida je 10mlU/ml osjetljivosti a da su crtice crvene boje. I sretnoooo
Nisam, kažem ti trebala bih uskoro za Hr pa ću otići detaljno na pregled .. do tada što Bog da 😅
Nisam, radila sam onaj test Što sam dobila uz LH trakice, 10mlU
Nisam ni ja ljubitelj clearblue
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Hvala cure ♥️ 7tt sam bila
Plan je nastaviti odmah ako dobijemo zeleno svjetlo ☺️
Planiram početi piti Chirofol 500 pa ćemo vidjeti ☺️
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
bellana uf bas mi je zao! 😔 Nadam se da cete uskoro smjeti ponovno pokusavat i da necete dugo cekat na novi plusic, a vjerujem da ova beba nikad nece biti zaboravljena!
AmelieClariss bas lijepo od tebe!
Ella29 ne znam jesam propustila, ali gdje ti zivis? Znam da ima jos netko u Njem,.u Reutlingenu, ali sam zaboravila nick🙈
To je bas pik 🤞🍀 . Ja bih pokrivala. Iskreno ako se razbolis i organizam ne bude u stanju da podrzi trudnocu onda i nece.. Simptomi koroe su sve slabiji. Koga god poznajem svi su u zadnjih 5 mj od prilike prosli sa bas slabijim simptomima. Znam isto prilicno zena koje su ostale trudne u izolaciji kad su imale koronu..i u glanom je sve proslo ok. Sta znam vidi kakvi su simptomi u vasoj okolini u zadnje vreme. Kod nas bas vlada neka viruza (korona nije). Tako da ne mora da znaci. Samo ti progesteron uzimaj nakon ovulacije, kako ti je i receno. A dobro pazi kad je ovulacija bila ako mislis vaditi krv da izvadis bas na 7 dana nakon ovulacije, ali ako pijes progesteron, onda nema smisla vaditi i krv. A ako vec znas da ti je progesteron nizak, nemoj se uopste opterecavati sa vadjenjem krvi samo kako ti je receno, ako odlucis pokriti ovulaciju, onda kreni kasniej sa progesteroom. Sta god odlucila sretno🤞🍀 I nadam se da malac brzo ozdravi, a da tebe zaobidje sta god da je u pitanju. Evo ja juce bila bas fuj i kontala da cu se bas razboli, danas samo malo nos curi i sve ok..
Hvala draga bas si dusa!
Danas smo pokrili, veceras se testirali u ljekarnoj i svih troje negativni. Mislim da cu sutra navečer popit jedan prog., a u srijedu im to sve reci.
Reci cu im kad je lh bila pozitivna pa nek rade sto i kad misle da treba.
Kak je malac bolesljiv u vrtic ne moze pa cu ga morat povest sa sobom. Sarkasticno i smjesno u isto vrijeme. 🙂
Nisam stigla procitati sve postove,tako da popodne imam stivo za citanje 😉
Da li je moguce i da li je koja od vas imala ovulaciju dva puta u istom mjesecu. Prva je bila prije 5 dana ,jutros sam pisnula trakicu koja je jako tamna,a bolovi u donjem djelu trbuha i križa,iscjetka ima al jako malo… ?
Samo jedna ovulacija moze biti u toku jednog ciklusa. Dupla ovulacija moze da se desi, ali s eona moze desiti jedino i iskljucivo u okviru od 24 sata, tj nakon sto se jedna celija otpusti, ako je dupla ovulacija (ako su dva folkula bila vodeca tj priblizne velicine) nakon sto je prva celija otpustena, moze se desiti da se i druga otpusti, ali samo u okviru 24 sata od prve ovulacije, tj otpustene prve celije. A LH moze skociti i 2 puta, akoje neki poremecaj u pitanju, ili moze biti visok duzi period, npr ciste mogu uticati da trakice budu tamne duze, ili ako ti te trakice ne odgovaraju, ili npr da je bio neki vodeci folikul blizu pucanja i zastao u razvoju, pa sledeci nastavio da se razvija koji je bio priblizne velicine, pa LH ostao na nekom nivou malo duze.. mozda tako nesto. Ali dve ovulacije u razmaku od 5 dana nisu moguce.
A evo nesto zanimljivo vezano za implantaciju 2 implantacije npr. mogu biti u razlicitimo periodu, jedna npr 6 dpo a druga 8 dpo.. to da .. to je individualno cesto se desi da se na UZ vidi jedan plod, a drugi je jos sjena, pa tek nedelju kasnije se fino vide oba ploda ako je transfer 2 blastice kad ce koja da se implantira sve zavisi.
Hvala ti ponovo na lijepom objasnjenju...Ako ovaj ciklus ne bude nista,onda cu se naruciti kod ginicia da provjerimo sve.makar bila sam na kraju 10.mj i sve bilo savrseno uredu...
[/url
bellana uf bas mi je zao! 😔 Nadam se da cete uskoro smjeti ponovno pokusavat i da necete dugo cekat na novi plusic, a vjerujem da ova beba nikad nece biti zaboravljena!
AmelieClariss bas lijepo od tebe!
Ella29 ne znam jesam propustila, ali gdje ti zivis? Znam da ima jos netko u Njem,.u Reutlingenu, ali
U Austriji živim, kod Salzburga ..
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ubije me u pojam kad vidim ovakve vijesti. Totalno izgubim volju za sve. Za pokušavanjem uopće,strah me
i ako nakon ovih kemijskih i uspijem par tjedana dulje izdržati da mi se ne dogodi ovo kao našoj bellani. Često se uhvatim da tako razmišljam. Mislim da su te kemijske na mene psihički više utjecale nego što i sama mislim. Ne znam,sva sam nekakva tužna,bezvoljna i utučena. Neki loši period mi došao 😑🥺
O daa, I meni je današnji dan bio baš neki težak , psihički..
Nešto sam bezvoljna, očito je takav dan bio i gotovo. Sutra optimistično i jako u nove pobjede, proljeće nam dolazi, moramo i mi procvjetati 🤗🤞
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Svaka čast, Kejsy! Tako i treba. Da nam je svima malo tvoga duha i pozitivnosti, pogotovo u ovakve dane kada nam nije ni do čega..
Očito i ja moram sjesti sama sa sobom da si pojasnim neke stvari 😁
Vjerujem da ćeš uspijeti u ovome što želiš, tvoje čudo te čeka 🤗🤞
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Cure evo ako nekog zanima, jako dobro uradjena animacija i jednostavno i kratko objasnjenje od ovulacije do poroda https://youtu.be/izOa3-AX8zQ
Odličan video 🤩🤗
🚺 31
🚹 31
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji