Jutro cure,
Ja sam dobila nalaz za hormone i nije oke. Pogotovo prolaktin, koji ji trebal biti izmedu 102-496 a ja ga imam 1489 i estradiol mi je malo snizen 87,5 a trebal bi biti za folikularnu fazu 98.1-571.
Ima neko iskustva s ovim, pogotovo ovaj prolaktin me brine.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Drage žene, u planiranju trudnoće naručila sam tonu trakica za ovulaciju od Betti sa njuškala. Zatrudnila sam brzo nakon pa ih je ostalo 40 komada, ONE STEP osjetljivosti 20miuL. S obzirom na to da sam imala elemente PCOS-a pa nemam ovulaciju točno u dan, poslužile su više nego dobro. Poklanjam trakice ako kome trebaju, mogu poslati putem Tiska. Nadnevak isteka je 10.mjesec 2022.godine. 🥰
Pozdravv
Jesu jos dostupne?
Pozdrav, evo jedna se gospođa ipak javila prije.
♥️
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Siri mirovala sam 30 minuta, sjedela sam prije vadenja krvi. Ali moguce da je utjecalo na njega jer mi je bila nedelja stresna i nisam puno ni jela, ali svejedno meni je prolaktin skoro pa dva put dupli. To sam citala da moze biti prepreka zacecu. A ako je problem s hipofizom ili nadbubreznom zlijezdom, se moze to s terapijom regulirati? Evo tu su ostali hormoni. 😔 https://ibb.co/KxR2YzT
👩🏼30 👱🏻♂️33
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
Siri drzim ti fige da bude ovaj ciklus pozitivan!! ❤️
👩🏼30 👱🏻♂️33
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
Pozdrav drage cure, vec dobrih 2 godine radimo na bebi i nista .. imam sindrom pcos, nizak amh, visak muskih hormona, malo stitnjaca niska, naravno samim time i ciklusi poremeceni nekad 35 nekad 40 nekad ni ne dodu .. e sad, u zadnje vrijeme sam krenila mjerit ovulaciju trakicama s obzirom da mi je ginek. rekla da ja mozda ovuliram samo 3 4 puta godisnje radi tog disbalansa i svega. Imala sam M 15.2 , ciklus mi je inace cca. 35 dana, 23. i 24. dan ciklusa odnosno 10.3 i 11.3 mi je ovulacijska trakica pokazala 2 crtice niko sretniji od mene, imali smo odnose oba dana i prije nego sam saznala za ovulaciju imali smo odnose i 8.3 i iza 13.3 .. Jeli postoji mogucnost da napokon vidim + ili ni ovulacija nemora znacit da ce se zacece dogodit? Iiii s obzirom na ovako kasne ovulacije kad bi najprije mogla napraviti test nestrpljiva sam 🙈 Hvala unaprid svima ❤
Drage žene, u planiranju trudnoće naručila sam tonu trakica za ovulaciju od Betti sa njuškala. Zatrudnila sam brzo nakon pa ih je ostalo 40 komada, ONE STEP osjetljivosti 20miuL. S obzirom na to da sam imala elemente PCOS-a pa nemam ovulaciju točno u dan, poslužile su više nego dobro. Poklanjam trakice ako kome trebaju, mogu poslati putem Tiska. Nadnevak isteka je 10.mjesec 2022.godine. 🥰
Pozdravv
Jesu jos dostupne?
Pozdrav, evo jedna se gospođa ipak javila prije.
♥️
Amelie, ako mi se možeš javiti na mail da ne ostavljam ovdje podatke, buhtlica77@gmail.com
Hvala ti😍
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo i mene nakon dan-dva, nakon bezveznih dana na poslu, ljudskih potreba za kvarenjem međuljudskih odnosa..
Ne znam kako ćete vi ostale raditi trudne, ja ću se zasigurno izolirati u ured🤣🤣
Cure kojima puno kasni, za Ellu sam čitala, a druge, zasto ne pravite test?
Mi smo počeli pokrivati, 8DC je jučer bio, ciklusi u zadnje vrijeme nepravilni, pa se nadam da uopće imam ovulaciju...
Trebala sam ovaj mjesec skinuti koji kilogram, a zbog posla i ovih negativnih testova, čini mi se da sam još koji nadodala...uh
Sretno vam svima, želim nam svima jednu malu božićnu bebicu 🥰🥰🥰
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Pozdrav curke pocetak mjeseca sam imala biokemijsku, ali vrlo rano, 4.tjedan, imala malo smedarenja, po meni to nije bila menstruacija i odlucili smo pricekati da dode prava menstruacija da se ocistim kako treba ali nema je jos. Po kalendaru danas bi bio 12 dc (inace mi je ovulacija 15 dc). Od jucer sam primjetila vodenastu sluz, ista kao sto mi bude u plodnim danima, ali obilniju i radi znatizenje pisnila sam danas LH trakicu, izgleda ovako https://ibb.co/SRPGFsx
Da li je moguce da cu ipak imati ovulaciju? Mislila sam da nije moguce ako nisam prokrvarila, tj dobila pravu menstruaciju. Da ipak cekam iduci mjesec? Znam da ste mi pisale da cekam jer svakako necu imati ovulaciju sada i da cekam menstruaciju jer sigurno nakon biokemijske mora biti obilnija od onog smedarenja i koje kapi krvi sto sam imala nakon biokemijske.
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
Siri, kejsi, Ella, buhtlica i ostale(slabo pamtim)šaljem vam velike zagrljaje <3
Ja obožavam Božić, tako da mislim da će i biti moje božićno svjetlo.
Nisam hladna, ali u meni je samo praznina. Narsvno da idemo dalje, život mora ići, kako mi je doktor rekao da se to dešava i češće nego si mogu zamisliti. Kiretažu srećom nisam imala, hvala nebesima jer ne znam kako bih to podnijela.
Kako je prošlo par dana, isplakala sam i spremna za dalje, zlo bi bilo da je bio veći tt.
neopisiva sreća je imati ovakvu armiju žena uz sebe
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Sqad tek stigla sve procitatiBimbi sretno da vam ovaj ciklus donese divno iznenadjence 🤞🍀
Blair to ja tako, nekako vjerujem da sto vise pricas da ce se nesto desiti da se to onda prije i desi. Ja sam ti onaj nepopravljivi optimista 🤷
mare2805 koji si DPO? 🤞🍀
natalie19 sretno da hormoni budu dobri. 🤞🍀
A ja sam danas super, cak sam isla i na kracu voznju biciklom, ali jedino nos nikako da se smiri, curi stalno uzas, desna strana pogotovo, bice da mi je desni sinus vise odregovao na onaj vjetar u subotu, sad sma ubjedjena da je to u pitanju, bas je bio onaj hladni vjetar, cinimi se da mi se lice zaledilo bukbvalno svaki put kad je bio nalet vjetra. Tako da je definitivno nazeb, ma samo da mi ne trebaju ljekovi bilo kakvi ja zadovoljna.
Hope1 i ti imas ljepe simptomcice. 🤞🍀
Hvala ti draga ,jos 10 danas pa cemo znat istinu.ako ne bude nista ,samo jako u drugi ciklus 😉
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji