Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    14. Ožujak 2022. 10:40

Pozdrav žene, želim vam svima sretan novi radni tjedan (radni u bilo kojem smislu 😋🤞) 
    Pratim vas svaki dan, no nisam se javljala jer kod mene i dalje nikakvih novosti. M i dalje nema, čekam i čekam, još sam bila bolesna pa mi vjer i to sve poremetilo ali dobro.
    Nadam se svaki dan da ću ugledati ovdje neki plusić,  držim fige svima da ovaj mjesec bude dobitni i da imamo Božićne bebe 🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Anittta
    14. Ožujak 2022. 10:43

kokii2219

Anittta

Pozdrav cure, citam vas vec neko vrijeme,trazim nadu da je svaki simptom onaj pravi, ali razocarenje vec neko vrijeme… mm i ja radimo na bebi od 10mj prosle godine..piskim po trakicama, sve uredno ali nikako da docekam plus na testu.. e sad, postoje li neke pretrage i sl koje bih mogla traziti od gin da me posalje kako bih vidjela da li je sve okej kod mene? Obavila pregled,briseve,papu i sve okej.muz obavio spermiogram- isto sve uredno.. 😔

Pozdrav draga. Dobro nam dosla. Na tvom mjestu ja se ne bih opterecivala nesto previse jer evo ja i muz cak od 8. mjeseca se trudimo pa nista. Doduse ja sam nedavno saznala da mi se odavno vuče neka upala pa sam je prenijela na muza i tek sad smo je izlijecili. I vi ste isto jos tek "krenuli" malte ne.
    Kakvi su ti ciklusi? Kakve su ti menge? Bolne, obilne, uredne? Pratis li ovulacije po temperaturi po LH?
    Opusti se nemoj se opterecivati, opet mozda beba ceka pravi moment da se uhvati kad se najmanje nadaas. 😊

Ciklusi su mi stvarno uredni i redoviti,gotovo i bezbolni. Cak i ne krvarim puno,ali mogu rec u nazat dvije menge su mi dosta bolne.a bas za ta dva zadnja puta sam imala najvise simptoma i bila uvjerena da se uhvatilo. Jucer sam trebala dobiti i nije dosla, taman se poveselila i danas ujutro se razocaram.. ovulacije pratim po clearblue testu, onom sa smajlicem 🙂 i uvijek mi pokaze 17dan. 
    Nadam se da si u pravu .. 

👩30
    🧑34
    Pokusavanje od 10/21
    Pregled,PAPA,brisevi 🔝
    Spermogram🔝
    Novalac prenatalne od 10/22
    Ciklus 31 dan, ovulacija trazena pomocu trakica✅️
    Uspjeh do sada ❌️
    Razocaranje do sada 💯

BlairWaldorf
    14. Ožujak 2022. 10:52

Siri 🐾

BlairWaldorf

Jutro ☕ danas će biti i izazovno proći danasnji dan, nikako sinoć zaspati i nista se nisam naspavala 😬🤷☕☕☕☕
    Kako ste mi vi ? Veseli me ovo sunce, idemo prema proljeću def ❤️❣️

Jutroooo. A zašto se nisi naspavala? 😂😂😂 što nisi tražila injekciju za uspavljivanje? U kojem si uopće dijelu ciklusa? Bila sam skroz off neko vrijeme i sad nikako sve vas pohvatat 🙈

Naspavala sam se za vikend, pa nikako ranije zaspati kako bi se  ranije probudila 🙈 a trebala sam ali ovaj moj zaspi čim mu glava dotakne jastuk 😅 dogurala do 6 ili 7 dpo. Izluduje me ovo čekanje 😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

baarbaraa34
    14. Ožujak 2022. 11:11

Pozdrav dame! Nadam se da me niste zaboravile. Zadnjih tjedan dana sam bas u nekoj guzvi i nisam vas uopce citala.
    Sad sam presla zadnjih par stranica cist da vidim ima li sto novo, nasla Kejsynu listu i cini mi se da nisam propustila nijedan plusic, nazalost. Nek proljece donese neke dobre vijesti!🌼💐🌸🌺🌻
    Bili smo u gostima, al nismo imali uvjete pa nismo pokrili. Tj. u cet. i pet. da, al zadnja 2 dana ne. S tim da mi je evo LH upravo sad tek pozitivna.
    https://ibb.co/gjfZdGR
    Osjecam se nekak usrano🙊 mali je bolestan pa izgleda hvata i mene. A da stvar bude bolja u vrticu vrvi korona. Mi smo za sad negativni, jutros sam nas testirala.
    Treba mi vas savjet oko dvije stvari.
    Prvo - dal da uopce pokušavamo obzirom da eto nije jos isključeno da nemamo koronu (jos nikad nismo imali i nismo cijepljeni).
    A drugo - ako uspijem otic u srijedu na termin u klinku ocito ce mi proci O do tada, a moja gin. je rekla da inace kad prodje, a postoji mogućnost trudnoce da pocnem sa progesteronom. Dal da pocnem pa da jednostavno objasnim (u slucaju da bi i oni htjeli vadit krv za njega) ili cak da cekam jer ce ocito tokom sutrašnjeg dana biti O, a u srijedu imam termin u 10 pa da vidim sto ce reci. Makar oko toga nema puno filozofije, nizak je i treba ga dizat terapijom. 

Ella..
    14. Ožujak 2022. 11:47

Kejsy  ❄️ ☃️

Ella..29..

Pozdrav žene, želim vam svima sretan novi radni tjedan (radni u bilo kojem smislu 😋🤞)
    Pratim vas svaki dan, no nisam se javljala jer kod mene i dalje nikakvih novosti. M i dalje nema, čekam i čekam, još sam bila bolesna pa mi vjer i to sve poremetilo ali dobro.
    Nadam se svaki dan da ću ugledati ovdje neki plusić, držim fige svima da ovaj mjesec bude dobitni i da imamo Božićne bebe 🤗

E ja se malo pogubila, pa te makela dole na listu, jer nisam bila sigurna da nisi pisala a ja nesto propustila.. Tebi basss kasni. Si radila testic ponovo?

Ma nema veze. Samo ti mene ostavi dolje na listi, pa kada M dođe lako prepravimo onda, iovako predugo kasni pa nema smisla više ni pisati 😕
    Radila sam test jutros, Naravno ništa.. idući mj bismo trebali za Hr pa odmah letim privatno ginekologu na pregled 

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

kokii2219
    14. Ožujak 2022. 12:16

Izgleda da ove promjene vremena, klime, prelaz proljece/zima nikom ne pase, pa nam svima raz*ebe cikluse. Meni je npr prosli mjesec kasnilo 8 dana, a nisam bila trudna. Evo dosta cura vidim da im kasni a nema pluseka, bas nas izgleda ovo proljece zeli parkirati kako njemu pase..🤷🏼‍♀️ ali dobro ima nade jos za sve😊

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Bimbi
    14. Ožujak 2022. 12:48

Pozdrav svim djevojkama, ako sam propustila koji plusić na testu čestitam, ali evo zadnjih mjesec dana su me toliko su me obaveze stisle što na poslu, što na fakultetu nisam znala gdje mi je glava gdje rep. 
    Kako sam rekla u 2 mjesecu kada sam bila u Hrvatskoj sam išla na pregled svi nalazi su bili uredni. Ginekolog me savjetovao, s obzirom na moje dosadašnje redovne cikluse ako se bude ponavljalo da se javim ponovo pa da ćemo vidjeti što bi bilo najbolje napraviti. 
    Ali evo ovaj mjesec točna u dan. 3.3 je bio prvi dan ciklusa. Ja ne pratim plodne dane nego se ravnam po kalendaru, koji je zadnji mjesec ispao točan jer kada sam bila na pregledu mi je ginekolog rekao da je ovulacija i po kalendaru je bila. Tako da sam sada po kalendaru u plodnim danima, ne zamaramo se puno, kako bude bude.
    Sljedeću M (Ne) očekujem 2.4. 
    Uživajte 🥰🥰🥰

Ella..
    14. Ožujak 2022. 13:01

Kejsy, pomagaj!! 
    Jutros sam radila test i nakon 5min sam se vratila nazad u krevet, ostavila test na ormaricu i ustala sam nakon 2,2.5h i pogledala test bezveze i vidim da se nazire sjena , e sad znam da je test nevažeći nakon 15min , ali evo ja ne znam da li se to pokazalo u tih 15min ili je to samo naziranje testne linije , zbunjena sam!!
    Možda je još rano da pokaže kako treba, tako da ću pričekati barem do vikenda . Joj ne želim se unaprijed veseliti ali ovo me baš poljuljalo😔😔

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    14. Ožujak 2022. 13:03

Kejsy  ❄️ ☃️

Ella..29..

Kejsy ❄️ ☃️

Ella..29..

Nadam se svaki dan da ću ugledati ovdje neki plusić, držim fige svima da ovaj mjesec bude dobitni i da imamo Božićne bebe 🤗

E ja se malo pogubila, pa te makela dole na listu, jer nisam bila sigurna da nisi pisala a ja nesto propustila.. Tebi basss kasni. Si radila testic ponovo?

Ma nema veze. Samo ti mene ostavi dolje na listi, pa kada M dođe lako prepravimo onda, iovako predugo kasni pa nema smisla više ni pisati 😕
    Radila sam test jutros, Naravno ništa.. idući mj bismo trebali za Hr pa odmah letim privatno ginekologu na pregled

Iskoristi priliku, kad vec idete. Jesu tebi inace ovako ciklusi nepravili ili?

Nepravilni jesu otkad znam za sebe, ali su se unazad par godina bili unormalili donekle, jest da mi kasni uvijek točnije očito imam duge cikluse, ali nije već duže vrijeme ovako dugo kasnila.. 
    Baš sad kad me LH trakice čekaju, M nema 

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Hope1
    14. Ožujak 2022. 13:47

Nisam stigla procitati sve postove,tako da popodne imam stivo za citanje 😉
    Da li je moguce i da li je koja od vas imala ovulaciju dva puta u istom mjesecu. Prva je bila prije 5 dana ,jutros sam pisnula trakicu koja je jako tamna,a bolovi u donjem djelu trbuha i križa,iscjetka ima al jako malo... ?

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.