Drage žene, u planiranju trudnoće naručila sam tonu trakica za ovulaciju od Betti sa njuškala. Zatrudnila sam brzo nakon pa ih je ostalo 40 komada, ONE STEP osjetljivosti 20miuL. S obzirom na to da sam imala elemente PCOS-a pa nemam ovulaciju točno u dan, poslužile su više nego dobro. Poklanjam trakice ako kome trebaju, mogu poslati putem Tiska. Nadnevak isteka je 10.mjesec 2022.godine. 🥰
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Jutro ☕ danas će biti i izazovno proći danasnji dan, nikako sinoć zaspati i nista se nisam naspavala 😬🤷☕☕☕☕
Kako ste mi vi ? Veseli me ovo sunce, idemo prema proljeću def ❤️❣️Jesu nam to prvi simptomi 🤞
Ne 😅 to je posljedično otisla sam kasno leć 🤷 od simtpoma svaki mjesec slično nista im ne vjerujem 🙈 samo da se strpim jos malo 🙄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bookiic žene drage 😊
Kod mene je situacija ta da je ovulacija pogođena, pokrili smo sve moguće iii sad se nadamo + 🤞🏼
Imam pitanje, vidjela sam da neke od vas boli jajnik nakon ovulacije..isto se događa sada i meni, bas mi je nekako dole čudno. Iscjedak je bijeli bez mirisa, nema ga puno ali tu je. Vodim se time da je to normalno, cim nema nekog neugodnog mirisa i nekih jakih bolova 🤷🏼♀️
Držim svima fige za nove plusicee 🤞🏼😊
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Pozdrav cure, kako smo? imala sam dosta toga za pročitati, a samo za vikend me nije bilo tu. ujutro sam vadila krv za hormone, tako da nalaz očekujem sutra ili najkasnije srijeda. Jedva čekam da obavim sve i da vidimo di smo kaj smo.
Blair držim palčeve da je to to i da za tjedan dana ugledaš plusič.
Siri tebi su bile trakice bas pozitivne, držim i tebi palčeve da se prime i da ugledamo ovaj ciklus plusič.
Kejsy drži se, da čim prije izlječiš ovu prehladu/virozu. dobro je da nemas temperature.
Koki super, još malo i ponovo krečete u akciju. Bitno da ste izlječili upalu, sad očekujemo i tvoj plusič.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Bookiic žene drage 😊
Kod mene je situacija ta da je ovulacija pogođena, pokrili smo sve moguće iii sad se nadamo + 🤞🏼
Imam pitanje, vidjela sam da neke od vas boli jajnik nakon ovulacije..isto se događa sada i meni, bas mi je nekako dole čudno. Iscjedak je bijeli bez mirisa, nema ga puno ali tu je. Vodim se time da je to normalno, cim nema nekog neugodnog mirisa i nekih jakih bolova 🤷🏼♀️
Držim svima fige za nove plusicee 🤞🏼
Meni isto tako,samo sto me ne bole jajnici jako,vec vise donji dio trbuha i donji dio leđa.
[/url
Drage moje, ja se vraćam vama u slatko iščekivanje.
Kejsi molim te stavi me na listu za ne dobiti, datum ne znam, kao ni smijemo li odmah u akciju ;(
Našoj maloj sreći,nažalost, srce ne kuca, tako da smo sačekali uzv gdje su nam potvrdili da je sve otišlo, malo smo došli sebi i rekli da ne odustajemo.
Želim vam svima velike plusiće ♥️
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Drage žene, u planiranju trudnoće naručila sam tonu trakica za ovulaciju od Betti sa njuškala. Zatrudnila sam brzo nakon pa ih je ostalo 40 komada, ONE STEP osjetljivosti 20miuL. S obzirom na to da sam imala elemente PCOS-a pa nemam ovulaciju točno u dan, poslužile su više nego dobro. Poklanjam trakice ako kome trebaju, mogu poslati putem Tiska. Nadnevak isteka je 10.mjesec 2022.godine. 🥰
Mozee meni ako nisi nikom poklonila🤭
Kako si, kako bebica?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdravv
Jesu jos dostupne?
Drage moje, ja se vraćam vama u slatko iščekivanje.
Kejsi molim te stavi me na listu za ne dobiti, datum ne znam, kao ni smijemo li odmah u akciju ;(
Našoj maloj sreći,nažalost, srce ne kuca, tako da smo sačekali uzv gdje su nam potvrdili da je sve otišlo, malo smo došli sebi i rekli da ne odustajemo.
Želim vam svima velike plusiće ♥️
E jebemu. Bas mi je žao 😯.. Nadam se da se cim prije oporavite pa nazad pa nazad u iscekivanje s nama i nove cikluse i euforije. Samo se drzi jako🤞🏻
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
bellaanaa žao mi je. drži se i nadam se da čim prije skupa ugledamo plusič. Koji tjedan si bila? si radila neke pretrage, kakav je plan za dalje?
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji