Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    13. Ožujak 2022. 15:49

Koko3112

Prijavljujem 3 dana poslije ovulacije bol u ovulatirnom jajniku tj desnom jajniku pikanje …samo se nadam da nije neka upala

Koki daj ispuni podatke u potpisu 😌 nije upala krenulo je tijelo u proces oplodnje 😎

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mareeeee3112
    13. Ožujak 2022. 16:08

Evo budem navečer nikako da si to riješim...upravo smo rucali pa se družimo malo s obitelji ...u miru navečer rijesavam 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    13. Ožujak 2022. 16:10

Kejsy  ❄️ ☃️

Kod mene situacija ovakva prekuce i juce bio pik na trakici, trakica vise nemam da pratim da li i kad je nivo LH pao, inac eto kod mene ide brzo zato koristim dosta trakica, no ovaj put se malo razvuklo i iznenadilo me. A mozda je sve to reakcija na inofem.. no eto cerviks visok i dalje ovo je bazalna https://ibb.co/qgFdwDX
    ali meni zna se desiti da nakon 2 ili 3 dana od vulacije tek skoci bazalna, sve zavisi kako kad.
    Ali evo danas veslo, sinoc neki hladan vjetar i nakon toga me malo pocne zezati jedna strana nosa, tako da sinus proradio, a sin imao neku grlobolju i curenje nosa stkoro i to neka 2-3 dana izgleda da mene sad to lovi ili me smao taj vjetar sinoc zeznuo.. bas se osjecam prehladjeno fujj. E sad izgleda po reakciji jajnika da mi je ovulirao desni jajnik onaj bez jajovoda urghhh.. naravno da postoji sansa, ali minimalna tako da.. tesko da se bude nesto od ovog ciklusa..

Keysi nikad ne reci nikad kako dragi Bog da tako će biti .... i da postoji minimalna šansa šansa ipak postoji tako da držimo fige jedna drugoj ... i osmjeh na lice ...zdrave smo i sretne ... a sve ostalo će doći...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    13. Ožujak 2022. 17:04

https://ibb.co/RSQPyHY
    Evo lh trakica kako blijedi 3 dana poslije ...ugl ... smatram da smo pokrili sve kaj smo mogli 😁možda budemo I danas 😂ali čisto zato kaj nam se hoće 🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Thao
    13. Ožujak 2022. 17:18

Siri 🐾

Thaožao mi je što si to prošla. Nažalost u ovoj situaciji svaki organizam radi za sebe i ne vrijedi se uspoređivati s nekim drugim. Ja sam prvu biokemijsku imala prije skoro 3 godine i krenulo je sa jakim grčevima,trajalo je 3,4 dana bila sam na normabelima i tabletama za bolove,a sad zadnju zadnji ciklus su bili blagi grčevi da bi me u noći muž probudio jer sam jaukala u bolovima i probudila se u lokvi krvi. Na tuširanju je samo jedan ugrušak ispao i M je bila neka vodenasta i svjetlo crvena. Ali svaki organizam je za sebe.
    Najbolje što možeš napraviti je dati mu vremena da se oporavi🤗

Da, u pravu si Siri 😊🌺 
    Hvala na savjetu. 
    Da li si uspjela nakon kemijske, ostvarit ponovno trudnocu?  

Haleigh0302
    13. Ožujak 2022. 18:30

Kejsy

Sad samo nastavite uzivati sve ovo oko bebice bas dodatno zblizi i rasplamsa strasti . Mi smo pokrili sto smo pokrili, a bio je uzivanje, jer je bila duga pauza kako sam imala terapiju, pa smo nadoknadjivali.
    A sad opet definitivno sljedi pauzica, ja se bassss sve vise i vise osjecam prehladjeno, bas mi je sve losije, tako da sam samo za zavuci ce u zagrljaj i to je to.. ali i to zaobidjem, ako je nesto virusno da muzu ne prenesem, sad mu je presing i onako i bez da se razboli. Samo da nam ova sedmica prodje…pa onda planiramo zbristi negde na dan-dva

I mene ulovila neka bezvezna prehlada, jucer grlobolja i curenje nosa, popraceno s povisenom temp... Vjerojatno jer kod mene hladan vjetar puse vec danima 😒  aliiiii s obzirom da sam sama sebi obecala isijavati optimizam, ni to me nije dalo smesti, pa smo pokrili plodne dane (valjda plodne s obzirom da su mi ocito ciklusi jos uvijek bezvezni 🤣)

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

kokii2219
    13. Ožujak 2022. 18:35

Pozdrav djevojke. Nadam se da ste dobro. Vidim februar i mart su donijeli nekoliko radosnih vijesti ali i tuznih. Cestitam djevojkama na plusevima jako mi je drago, vjerujem da je osjecaj predivan, a svim djevojkama koje su prosle kroz biokemijsku ili docekale jos jednu mengu iskreno mi je zao. Znam kako je nesto cekati kao "ozebo sunce" i bas kad se obradujes zivot te ima necim novim "satrat" u ledja kako bi narod u BiH rekao. Drzite se jako.
    Vidim dosta vas se opredjeljuje na LH trakice, mislim da sam ja jedina koja jos nijednu nikad nije pokusala koristiti iako sam imala namjeru ali eto .. Upalu sam izlijecila, popili smo terapiju i ja i muz, meni ostalo jos 8 noci stavljati vaginalete. Pa onda na pregled. Prvi put nakon 2-3mj normalno sam osjetila ovulaciju i sluz se ponovo vratila. Kad sam na pregledu bila desni mi je jajnik bio s vodecim folikulom i endometrij 9mm. A i osjetila sam bolove danas u desnom donjem dijelu trbuha pa je vjerovatno to to. Ali nazalost nista od mazenja dok se terapija ne istrosi kako muz kaze. Kad budem isla na kontrolu trazit cu da mi propise neke vitamine, prenatalne tablete jer je doktor i njegov tim stvarno vrh. Zelim vam svima da sto prije ugledate plusice, a i sebi naravno. Od iduceg mj vracam vam se jer trenutno ne znam kad cu dobiti mengu radi terapije i vaginaleta, ja se nadam oko 25.3. Pa budemo vidjeli.
    Saljem vam tople zagrljaje🤗❤

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

kokii2219
    13. Ožujak 2022. 18:44

Kejsy  ❄️ ☃️

Koko3112

https://ibb.co/RSQPyHY
    Evo lh trakica kako blijedi 3 dana poslije …ugl … smatram da smo pokrili sve kaj smo mogli 😁možda budemo I danas 😂ali čisto zato kaj nam se hoće 🤣

Sad samo nastavite uzivati sve ovo oko bebice bas dodatno zblizi i rasplamsa strasti . Mi smo pokrili sto smo pokrili, a bio je uzivanje, jer je bila duga pauza kako sam imala terapiju, pa smo nadoknadjivali.
    A sad opet definitivno sljedi pauzica, ja se bassss sve vise i vise osjecam prehladjeno, bas mi je sve losije, tako da sam samo za zavuci ce u zagrljaj i to je to.. ali i to zaobidjem, ako je nesto virusno da muzu ne prenesem, sad mu je presing i onako i bez da se razboli. Samo da nam ova sedmica prodje…pa onda planiramo zbristi negde na dan-dva

Kejsy, jučer sam ti bila u BL. Po drugi put u zivotu ali naravno opet u strci. Jednom bila kad sam imala nekih 12-13 godina igrom slucaja kako sam isparala ruku pa hitno za Paprikovac i na sivenje (lijepih 9 koncica😂). Jučer smo dolazili po muzevog brata i snahu na aerodrom pa opet nismo stigli nigdje prohodati. A posebno mi se svidja grad iako sam vidjela samo jedan mali dio. Iduci put te zovem na pice😋🤗

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

kokii2219
    13. Ožujak 2022. 18:46

Haleigh0302

Kejsy

I mene ulovila neka bezvezna prehlada, jucer grlobolja i curenje nosa, popraceno s povisenom temp… Vjerojatno jer kod mene hladan vjetar puse vec danima 😒 aliiiii s obzirom da sam sama sebi obecala isijavati optimizam, ni to me nije dalo smesti, pa smo pokrili plodne dane (valjda plodne s obzirom da su mi ocito ciklusi jos uvijek bezvezni 🤣)

Prehlade sto se tice, bas hara ovo dana. Kako je vrijeme poludilo tako i virusi. Evo i moj muz ima ponekad problema s krajnicima bas je borio muku ovo 2-3 dana dok je pio tablete jer je i njega prehlada ulovila i krajnik plus ti lijekovi kojima sam ga morala kljukati a inace mrzi i paracetamol popiti kamoli sta vise😂. Samo sto vise vitamina, kalcija i umotaj se dobro prije nego krenes vani

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

• avama
    13. Ožujak 2022. 19:00

Evo ja isto dobila dana, slijedeći datum za ne dobit je 12.4.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.