Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    13. Ožujak 2022. 21:26

Siri 🐾

Evo i trakice koju mi sestra dala,ne posustaje nikako 😅
    https://ibb.co/hMmvbJ2
    Ja kad uhvatim pik to traje danima sa svim mogućim trakicama,al mi trebaju mjeseci da ga uopće ulovim 😂😂😂

Siri u akciju ! Ovo je super trakica moglo bi se fino zakuhati za dva tjedna.... ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Tinchy09
    13. Ožujak 2022. 23:01

Ovako, moram dobiti tek u cetvrtak.. i sad na papiru vidim lagano sukrvice, bez ikakvih bolova i icega.
    Inace patim od bas jako bolnih mengi, pa ne mogu vjerovati da bi dosla, a da bas nista ne osjetim.. i takoder,ovoliko rano 😱  inace imam jako redovite cikluse..
    Jel moguce da je od bolesti? Temperature,kasljanja? 
    Nije da smo bas ciljali ovaj mjesec pa se ne nadam previse ☹️ ne znam sto bih mislila

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Tinchy09
    14. Ožujak 2022. 07:45

Siri 🐾

Tinchy09

Ovako, moram dobiti tek u cetvrtak.. i sad na papiru vidim lagano sukrvice, bez ikakvih bolova i icega.
    Inace patim od bas jako bolnih mengi, pa ne mogu vjerovati da bi dosla, a da bas nista ne osjetim.. i takoder,ovoliko rano 😱 inace imam jako redovite cikluse..
    Nije da smo bas ciljali ovaj mjesec pa se ne nadam previse ☹️ ne znam sto bih mislila

Moguće je da ste pogodili ako ste imali tih dana odnose ako su toliko stabilni ciklusi,a mogući je hormonski disbalans,kasnija ovulacija..svašta. Bolest najlakše utječe na naš ciklus. Nadam se da ćeš biti bolje,poprati idućih par dana stanje pa javi. Moguće da je implantacija ako ste imali odnose u tim danima 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hvala ti Siri 💞 ali ipak nista od tog...
    Cak sam samoj sebi dopustila ponadati se da je implantacijsko, aliiii ipak nije.. stigla danas u punom jeku 😔 ocito je do bolesti 🤷🏼‍♀️

Kejsy ma pijemo od ljeta dodatke prehrani...ja beta glukan, cink, decko pije imunocomplex.. al ma kakvi. U meduvremenu uspjela skupit i koronu i gripu i prehladu😅

Uglavnom, novi datum je  10.04. i samoj sebi kazem,molim bez za*ebancije ovaj mj!! Bas bih voljela bozicnu bebu 😂😂

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰

Matajči
    14. Ožujak 2022. 08:46

Siri 🐾

Bok curkeeee! Kog imamo za umakanje danas? Ja sam napravila trakicu prije 20min i evo rezultata:
    https://ibb.co/j8sBLt0

https://ibb.co/HPNwNW4
    Bazalna mrvicu porasla. Možda nije prošlo puno vremena od ovulacije pa progesteron još nije porasao (ako je to bilo zbog ovulacije) pa čekamo sutraaa🙈

Sretan ponedjeljak svimaaaa. Evo da se i ja javim. Preko vikenda se uvijek iskljucujem od svijeta. 😁
    Pravim i ja trakice od prije 2 dana, postepeno tamne, pa cemo vidjeti sto ce biti 😊

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

BlairWaldorf
    14. Ožujak 2022. 08:59

Jutro ☕ danas će biti i izazovno proći danasnji dan, nikako sinoć zaspati i nista se nisam naspavala 😬🤷☕☕☕☕
    Kako ste mi vi ? Veseli me ovo sunce, idemo prema proljeću def ❤️❣️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Tinchy09
    14. Ožujak 2022. 09:05

Siri 🐾

Tinchymožda ti je bila ranija ovulacija? Jel imaš kakve bolove dok ovuliraš? Malo je čudno da je tako rano stigla ako je uvijek točna,ali kažem,bolesti najlakše to remete. Jel normalna M kao i inače ili različita? Ima kakvih ugrušaka?

Osjecam ovulaciju po bolovima, jedva sjedim koliko me jajnik boli, a koristim i trakice zadnjih nekoliko mjeseci samo da samu sebe potvrdim dal sam u pravu 😁 uglavnom,po ovulaciji,lutealna je trajala 11 dana samo 😐 inace je uvijek 14 dana i na 15.ti dan krene menga... 
    Za sad je sve normalno, osim sto su nakon spontanog (08/2021) malo obilnije nego do  tada..
    ..
    Nisam provjeravala hormone i vitamine nikad.. mozda bih ocito trebala 😶.. za sad samo papa koja je pokazala CIN1 opet pa zato pokusavam dici imunitet, al ocito mi nejde.. nakon sto menga zavrsi radim briseve pa onda tek dalje.. 🤷🏼‍♀️

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰

• Anittta
    14. Ožujak 2022. 10:19

Pozdrav cure, citam vas vec neko vrijeme,trazim nadu da je svaki simptom onaj pravi, ali razocarenje vec neko vrijeme... mm i ja radimo na bebi od 10mj prosle godine..piskim po trakicama, sve uredno ali nikako da docekam plus na testu.. e sad, postoje li neke pretrage i sl koje bih mogla traziti od gin da me posalje kako bih vidjela da li je sve okej kod mene? Obavila pregled,briseve,papu i sve okej.muz obavio spermiogram- isto sve uredno.. 😔

👩30
    🧑34
    Pokusavanje od 10/21
    Pregled,PAPA,brisevi 🔝
    Spermogram🔝
    Novalac prenatalne od 10/22
    Ciklus 31 dan, ovulacija trazena pomocu trakica✅️
    Uspjeh do sada ❌️
    Razocaranje do sada 💯

kokii2219
    14. Ožujak 2022. 10:20

Tinchy09

Inace patim od bas jako bolnih mengi, pa ne mogu vjerovati da bi dosla, a da bas nista ne osjetim.. i takoder,ovoliko rano 😱 inace imam jako redovite cikluse..

Moze biti da je zbog bolesti, desavalo mi se da imam uredne cikluse bas u sat, par mjeseci.. a kad se razbolim, dobijem temp i tako te gluposti sve se poremeti. Mada ako i ne dobijes mozes uraditi testic da budes sigurna na cemu si😊

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

kokii2219
    14. Ožujak 2022. 10:26

Anittta

Pozdrav cure, citam vas vec neko vrijeme,trazim nadu da je svaki simptom onaj pravi, ali razocarenje vec neko vrijeme… mm i ja radimo na bebi od 10mj prosle godine..piskim po trakicama, sve uredno ali nikako da docekam plus na testu.. e sad, postoje li neke pretrage i sl koje bih mogla traziti od gin da me posalje kako bih vidjela da li je sve okej kod mene? Obavila pregled,briseve,papu i sve okej.muz obavio spermiogram- isto sve uredno.. 😔

Pozdrav draga. Dobro nam dosla. Na tvom mjestu ja se ne bih opterecivala nesto previse jer evo ja i muz cak od 8. mjeseca se trudimo pa nista. Doduse ja sam nedavno saznala da mi se odavno vuče neka upala pa sam je prenijela na muza i tek sad smo je izlijecili. I vi ste isto jos tek "krenuli" malte ne.
    Kakvi su ti ciklusi? Kakve su ti menge? Bolne, obilne, uredne? Pratis li ovulacije po temperaturi po LH?
    Opusti se nemoj se opterecivati, opet mozda beba ceka pravi moment da se uhvati kad se najmanje nadaas. 😊

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

kokii2219
    14. Ožujak 2022. 10:27

BlairWaldorf

Jutro ☕ danas će biti i izazovno proći danasnji dan, nikako sinoć zaspati i nista se nisam naspavala 😬🤷☕☕☕☕
    Kako ste mi vi ? Veseli me ovo sunce, idemo prema proljeću def ❤️❣️

I mene veseli sunce i ljepse vrijeme ali eto meni polenske alergije pa onda belaji ko u priči 😂

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.