Evo cure nadam se da sam uspjela slikica je slikana jučer no dan ranije je T bio još ljubičastiji
20220311_200519.pdf - 4.98 MB
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
E ipak smo dobro pokrili evo ulovila sam pik https://ibb.co/jG2tzmb
Tekucina mi se trazila u zadnjih par sati, pa tako da trakica je super, kako nisam mogla da odolim tekucini. Sutra stignemo taman pokriti pre podne, pa za dalje budemo vidjeli… 🤞🍀 💞 nekako bas imam dobar osjecaj i ako sam imala uzasne snove pred jutro.. Jer sam morala pre par dana ici u dom zdravlja da se registrujem kod ginekologa, samo da mogu dobiti neke uputnice, to mi moj adoktorica preporucila svoju prijateljicu, pa necu imati problema za uputnice, ako mi zatrebaju.. (na osnovu nalaza moje doktorice, jer njima u DZ na pregled ne idem ni luda) ali ako mi npr nekad zatreba utrogestan ili nesot slicno, moram imati tamo nekoga .. ma sve u svemu idiotluk. I imam traume od tog mjesta, sav haos koji sam prosla je krenuo iz tog doma zdravlja i njihovog propusta.. I sanjam pred jutro njihovo odurno ponasanje… Ali eto ni to mi nije pokvarilo raspolozenje i narusilo unutarnji mir
Ajme superrr....❤❤drzim palceve da bude ovaj ciklus dobitan...😊
[/url
Meni je vec prvi dan menstruacije bila sluzava.. Ali bas ono jako, rastezala se jako, cak bi vise rekla prozirna nego crvena.. 🙈😂
Prvi put da sam i to dozivjela.
Nego kako ste, ima sto novoga?
❤️🙏🏻
Ajde molim vas objasnite mi LH trakice i bazalnu..
Radila sam par dana trakice pa mi stalno ista boja, nista se nije pojacavala, mislila sam da to trakice ne valjaju..
Koliko ih trebam raditi dnevno? Cekam da crta bude tamnija od one glavne? Kad potamni sto onda?
❤️🙏🏻
Moram prijaviti da kad sam uhvatila pik to jutro je bazalna skočila na 36.8 to je bilo jučer ujutro a jutros je bazalna pala opet na 36.6 ...biti će ovo zanimljiv ciklus 😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/XD2xdYj
Hej hej drzim ti fige ❤️ baš lijepi peak ,mora da je sad to to 🌷
Ja malo surfam uz kaficu, muž me danas vodi na ručak no cooking today 🤣 jučer sam bila iznimno živčana pa sam se posvađala s njim jer sam dan prije sredila frizider a on je sve nesto zamrljao i nije obrisao 🤣 jel i vas to nervira? Kakvi su vaši? Ali reakcija mi je bila malo pretjerana 😑 u biti sam vam zeljela ovo pokazati
https://ibb.co/19tSDwY 🤣🤣🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Nije me bilo par dana, decko i ja bolesni, oboje kurimo 39.3 -39.5 .. ovo je vec 3.put ove zime!!!😤😤
Korona nije, ocito je gripa...
Ocekujem za 5 dana pa napokon u nove pobjede. Ovaj mjesec moram obaviti i briseve. Nadam se da ce i to biti okej da ne moramo jos pauzirati 🤦🏻♀️
Nisam puno pratila s obzirom na bolovanje, pa svim curama koje ne iscekuju ovih dana zelim 2 debele prave crtice na testicima! 🥰💞💞
Pa cak i na LH trakicama! 🤞🤞💜
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Objasnim ti samo odoh da klopamevo nesto sto ti moze malo pomoci oko LH trakica, a ostalo dok klopam. Uz pomoć LH trakice možete odrediti ovulaciju 24-48 sati unapred.
– Dužina menstrualnog ciklusa je broj dana od prvog dana menstrualnog krvavljenja, do dana pre nego što počne naredno krvavljenje. Na osnovu dužine menstrualnog ciklusa odredite dan kada počinjete sa testitanjem. Korišćenje trakice za ovulaciju počnite 3 dana pre očekivane ovulacije, zbog toga što je životni vek spermatozoida do 72 h. Kog dana počinjete sa testiranjem zavisi od dužine menstrualnog ciklusa u odnosu na prvi dan menstrualnog krvavljenja. Na primer ukoliko Vaš menstrualni ciklus traje 28 dana sa testiranjem počinjete 11. dana, od prvog dana poslednje menstruacije
– Test za ovulaciju se radi jednom dnevno, tokom 7 dana ili dok se ne otkrije ovulacija.
Kada se uzima uzorak mokraće za testiranje?
– Za testiranje ovulacije se ne koristi prvi jutarnji urin.Radi postizanja najboljeg rezultata, urin se uzima svakog dana u isto vreme – iskustva su pokazala da je najbolje urin uzimati posle 12 sati a ne kasnije od 8 sati uveče. Da bi testiranje bilo efektnije 2 sata pre testiranja treba smanjiti unos tečnosti.
Kako se upotrebljava najosetljivija test trakica za ovulaciju i kako se očitavaju rezultati?
Prikupite urin u odgovarajuću čistu posuđu, i stavite trakicu u urin do linije označene strelicama i zadržati je 10-15 sekundi.Ukoliko je test pozitivan rezultat je vidljiv za samo nekoliko sekundi, za sve rezultate sačekajte 5 minuta, posle 30 minuta od testiranaja ne očitavati rezultate.
* jedna ružičasto obojena linija ili test linija svetliji od kontrolne linije = negativan rezultat (ovulaciju ne treba očekivati za 18 do 36 sati)
** dve jednake ružičaste obojene linije ili test linija tamnija je od kontolnog linija = pozitivan rezultat (predstoji ovulacija u sledećih 18-36 sati)
– invalid ili nevažeći rezultat : ne pojavljuje se kontrolna linija, najverovatniji razlozi za nepojavljivanje kontrolne linije su nedovoljna količina .
Hvala ti! Pratit cu onda LH trakice, za mjerenje temperature moram onda nabaviti toplomjer..
Bit ce onda ok jednom dnevno LH? Ako ide prema tamnijem onda cu dva puta..
❤️🙏🏻
Kod mene situacija neobicna bas cerviks visok sluzi nesto malo manje nego juce, ali je ima. bazalna skoknula https://ibb.co/0XQBFNJ
ali trakica jutros (nije prvi jutarnji urin, pa da je zaostatak od sinoc ili nesto ) https://ibb.co/g4nqsxr
a ovako je izgledala sinoc https://ibb.co/jG2tzmb
Eto kod mene uvjek neka misterijapo svemu meni se cini da je ovulacija bila, ali po trakicama kao tek ce da bude. Ove trakice inace korisitm i super su nisu mi nikad pokazivale pogresno. E jedino da nisu dva folikula pa da jedan jos nije pukao, jer ako su dva oba otpuste celiju u roku od 24 sata pa onda ima logike zasto je LH jos visok.. jer ako je npr dupla ovulacija (ako je mozda to) ona se moze desiti samo u okviru 24 sata od pucanja prvog folikula moze puci i drugi, ali ne kasnije od 24 sata. Veze nemam lupam onako, jer mi se nije prije desilo, a ciste nemam, problem sa jajnicima nikad nisam ni imala, hormoni bili super sad kad sam radila, tako da 🤷🏽 Nema veze mi nastavimo pokrivati.. pa 🤞🍀
E tako su bile u moje samo je moja baš ono 13 dan ciklusa bila ljubičasta baš ono izrazito jaka i taj dan smo također pokrili...6 dana 5 smo pokrili jučer nismo iako mi i danas se vidi crta ...ugl evo vidjet ćemo kaj će biti... sve u svemu zanimljivo 🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji