Kejsy da i ja sam se sad ponadala jer je boluckanje pocelo tek sad inace pred M prestane, al sve to i dalje moze bit duphaston..recimo sad mi je onaj iscjedak prestao 🤣🤣🤣
Siri ja koristim premom aplikaciju bome u tebe ovaj ratio leti u nebesa 😨 u mene na teškom peaku kad je testna bila tamnija od kontrolne bio 1.65 🤣🤣
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Kejsy žao mi je zbog snješka 😑
Siri a tebi je bas "veselo". Hvala bogu da si dobro ❤️
Prekrasne su ti trakice, moje ne reagiraju 🤷 14 dan ciklusa i ništa, niti se ne vide kontrolne 🤦 ne kužim . Prije dva mjeseca sam iste probala prvi put i peak mi je bio CD17 s time da su svakim danom trakice sve više tamnile.
Mislim mi pokrivamo svejedno ali ono, nije mi jasno 🥴
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Krivo sam napisala kontrolne se vide naravno ali me testne skoro nista💆
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Siri a moram s doktoricom to vidjet,najbolja je definitivno i zna što radi tako da pustit ču i slušat ju pa kako bude.
Ona me prati,u petak idem ponovno pa čemo vidjeti,rekla je i sama da ovulacija može kasniti u mom slučaju i to dosta
Al da znam da endometrij to mi je jasno,isto ću ju pustit jer zna što radi
I sve u Božje ruke 🙏
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Gdje mi je lavica ? Mama andela isto malo fali ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Siria moram s doktoricom to vidjet,najbolja je definitivno i zna što radi tako da pustit ču i slušat ju pa kako bude.
Ona me prati,u petak idem ponovno pa čemo vidjeti,rekla je i sama da ovulacija može kasniti u mom slučaju i to dosta
Al da znam da endometrij to mi je jasno,isto ću ju pustit jer zna što radi
I sve u Božje ruke 🙏
Naravno da je endometrij samo 4mm kad nema folikula. S rastom folikula i pod utjecajem estrogena on se zadebljava. Istrazivanja su pokazala da klomifen stanjuje endometrij ali ne mora znacit da ce i tebi. A mozda bi ti bez klomifena oko ovulacije bio cca 10 mm, a s klomifenom 8 mm tako da je to ok. Samo se treba pocet nesto događat :)
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Kejsyžao mi je zbog snješka 😑
Siria tebi je bas "veselo". Hvala bogu da si dobro ❤️
Prekrasne su ti trakice, moje ne reagiraju 🤷 14 dan ciklusa i ništa, niti se ne vide kontrolne 🤦 ne kužim . Prije dva mjeseca sam iste probala prvi put i peak mi je bio CD17 s time da su svakim danom trakice sve više tamnile.
Moje prekrasne? Hahahahaha dobra si. Da ti znaš kolko sam ja imala zavrzlama s njima prije 5,6 godina. Kad su mi bile pik pik,pa posvjetlile,za 5 dana opet pik i tako u krug. Nimalo ugodno iskustvo s njima ne pamtim i imala sam ove roze,još znam da su bile neke koje su mi pile krv na slamku 😂 vidi ti si imala kemijsku,dok se organizam vrati na stare postavke treba mu,moguće je da ovulacija kasni,moguće je i da ne bude ovulacije,zavisno od visine progesterona i bete dok je bila trudnoća,a to dok dođe na svoje pa mozak prihvati znak da nema trudnoće i da opet potiče jajnike na ovulaciju. Stigneš ti ovulirati,polako. Bolje i kasnije nego nikako 😉 a ja mislim da je meni godina ko preživi pričat će kako je krenulo 😂😂😂
Pa kad jesu. Peak u nebo ! 😄 e vidi ti neugodno, ja odlično do sad 🤣 a vidjet ćemo ...sve opcije koje si navela su moguće. Najbolje se možda sto manje opterećivati jer realno nemamo bas previse stvarnog utjecaja 😁
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Koje trakice ti imas? Ja imam zelene i borim se s njima 😅 prvi ciklus da ih koristim i ne kužimo se nikakooo. CM mi je tu, rastezljivo, obilno, super, osjetim lijevi jajnik-jucer pogotovo, cerviks visoko a trakica bljedunjaava. 😏😆 kakvi su vama uopce simptomi ovulacije?
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Koje trakice ti imas? Ja imam zelene i borim se s njima 😅 prvi ciklus da ih koristim i ne kužimo se nikakooo. CM mi je tu, rastezljivo, obilno, super, osjetim lijevi jajnik-jucer pogotovo, cerviks visoko a trakica bljedunjaava. 😏😆 kakvi su vama uopce simptomi ovulacije
Roze.
Već ih isprobala jednom i ulovila peak ali biokemijska.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure meni danas citav dan se place (nije tipicno za mene) a nisam se toliko ni razocarala tetom ocekivala sam zato sam ga umocila ostavila i vratila se spavati. I sad skontah da nada umire poslednja, odem kupim jos dva testica, za slucaj da bazalna nekim cudom skokne, kako bazalna nije visoka mozda je problem do progesterona, samim tim moguce i je i da stvaranje hcg-a malo sporije. Dnevna temperatura se vrti od 36.9 do 37.3 obicno padne pre nego dobijem.. nemam pojma, neka testica nek se nadju… I dobro sam ja raspolozena, a rasplakah se na reklamu za prozor.. ne pitajte.. to samo ja mogu ( u moju odbranu reklama je jako divna, emotivna, i svaka cast onom ko je osmislio, jer je unjeo citavog sebe u tu relamu).. hmm sad je jasnije sto sam otisla kupiti jos testica.. pretpostavljam da jest
Ja ne znam kako je biti trudna kako hormoni grme, al brate kad trebam dobit dodjem kuci s posla i placem, pizdim ko zadnji idiot i nista me ne interesuje al ono bas jecam placem jer eto neko me na poslu ruzno pogledao ili je zivot okrutan prema meni ili tv film... boze zakloni😂
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji