Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bbebach
    28. Veljača 2022. 10:42

Draga Kejsy želim Ti sretan rođendan i da plusić bude što prije! 
    Ja sam tu cure, čitam zbilja rijeđe,ali čitam i radujem se svakim lijepim vijestima. Zbilja ima puno,puno novih cura, a bilo nas par u početko koje smo piskarale.
    Bila sam na shiatsu prvi puta. Preporučujem lijepe moje. Prvi puta smo jako puno pričale, skoro 2 sata. Zatim masaža, tako sam ja htjela. U glavno rekla mi je ta jako drga i ugodna žena kako je radi cirkulacije svih unutarnjih organa važno disanje, a pravilno disanje, pa cirkulacija opet pozitivno utječu na ono što nas jako u konačnici zanima. Tipa, staviti ruku na prsa/srce, drugu na maternicu pa osjetiti udisaj i izdisaj ..stavit ruku na vaginu pa također udisaj izdisaj itd...to pospješuje cirkulaciju. Ima tu puno toga, što možete inače na netu pročitati jer ne baračem stručnim izrazima too much!
    Lijep i ugodan dan svima!

Reaa
    28. Veljača 2022. 10:46

Doletila sam samo da Keyjsi čestitam rođendan! Draga želim ti sve ono što si sama želiš. Vidim i ja crticu nadam se da je to to i da si dobila najljepši rođendanski poklon. 😘😘😘

Ja sad sam u najdosadnijoj fazi. Iduća 2 tjedna su ključna. Jučer mi bila O. 🥳

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Deic17
    28. Veljača 2022. 10:47

Kejsy  ❄️ ☃️

Siri 🐾

Jutro curke! Došla samo da čestitam našoj Kejsy rođendan! Želim ti od srca da ovaj bude jedan od najljepših i da ta crtica nastavi tamniti jer se baš lijepo vidi 🤞🏻🥳🥳🥳🥳

Hvala draga, ali meni zgleda na poklon stize novi ciklus pa bilo bi dobro da on donese plusic.. u svakom slucaju bar sam ulovila crticu pa da popratim, jer hormone trebam raditi sutra..

Kejsy, sretan ti rodjendan i da ovoo bude veliki plus!!!! Ne ocekujem vjesticu 11.3

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Mareeeee3112
    28. Veljača 2022. 11:04

Sretan rockas  Kejsi 😘

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mmmm1
    28. Veljača 2022. 11:08

Cure dobila sam nalaz od AMH koji iznosi 77,1, interval je (6,4-70,3). Znam da je poviseno, al kak se tumaci onda to, tj koje mu je znacenje... jedino sta sam procitala da kad je poviseno da je povezano s PCOS

• mmmm1
    28. Veljača 2022. 11:10

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure moje kod mene stalno nesto blesavo. Kuckam se ja sa sekom i zezamo se kako jeponoc rodjendan i to. I ja zezam da imam vaznog posla za obaviti. I ako sam pila dosta tekucine, pa nisam isla na wc neka 3 sata, i ajd da umocim testic. Samo sto sam umocila testic ukljucila stopericu spustila testic da se obrisem rozo na papiru.. evo vise nema nista. Testic sam rastavalila, jer nisam bila sigurna sta vidim, i da nakon 3 minute pojavila se jakooooo bljeda sjena, toliko bljeda da nije moguce da je uslikam. Bila je vidljivija dok je test bio mokar. No budemo vidjeli sutra ili prekosutra, u sta ce se ovo sve pretvoriti. Slicno je sve bilo i u 10.mj.. tako da.. tu su slicice ali nema sanse da se nesto vidi https://ibb.co/hRjxVgp bas nekako ispod slova "i" je crta https://ibb.co/rdXVGWB eto slicice cisto reda radi, ali stvarno jedva i ja vidim nesto, tako da suludo je slikati… Odoh na spavanac i hmm pa sad nisam sigurna da li je vjestica u dolasku ili sta, pa moram napravit pauzu sa terapijom.. e bas se sve nekako zapetljalo… mogla je malo jos sacekati…

Sretan rođendann 💃🎉🍾 i ja vidim crticu na slici🥰

• bellanaa
    28. Veljača 2022. 11:47

I dalje menge ni na vidiku, simptomi trudnoće postojani, tako da nisam pametna. Kako nemam redovne cikluse možda je i ovulacija bila kasnije nego sam si zamislila, tako da ću sačekati par dana pa otići na betu. Nikad se nisam osjećala kao sad, obično par dana prije bude smeđkarenje i dosadni iscjedak. Za razliku sad nemam nista osim povećane vlažnosti i to je sve, tu i tamo vodenasta prozirna sluz, vidjet ćemo kako će se razvijati ovih par dana 😊 vama želim najveće plusiće koji postoje :D

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Nesichah
    28. Veljača 2022. 11:56

Evo da se i javim. Meni je i dalje prisutna mučnina,sada više nije bitno jesam gladna,sita ,pila vodu ili kavu tako da nadam se najboljem.. za sada na vidiku nema simptoma vještice i nadam se da će tako i ostati 🤞 M nebi trebala doći za 2 dana. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Kamilica ♡
    28. Veljača 2022. 12:29

Kejsy ribice draga, sretan ti rođendan! 🥳🌺🥂💕
    Nek' ti se ostvari sve sto zelis! 🤗 Ti si onda 80-o ili 81-o godiste? ☺️
    ---
    Moje menge jos nema, javim kad stigne. 🤦🏼‍♀️
    Svim curama zelim lijep pocetak tjedna! 💕🤗☀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• nikolina79
    28. Veljača 2022. 12:50

Napravila taj iz mullera, nistaa. Vise srece iduci mjesec!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.