Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    27. Veljača 2022. 22:55

Kejsy  ❄️ ☃️

Nakon ovulacije u lutealnoj fazi se desi skok estrogena na kratko cesto u toku samo jednog dana, i on moze izazvati pojavu iscjedka slicnog kao sto je u toku ovulacije. Ali i ranoj trudnoci moze se desiti isjedak leukorrhea (kako se zove kod nas veze nemam ) Ali evo linkic https://www.britannica.com/science/leukorrhea
    Nadam se da nije problem sto je na engleskom

Zanimljivo..svašta ću ja još ovdje naučiti 😁
    Hvala 😊

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

SweetDream15
    28. Veljača 2022. 01:37

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure moje kod mene stalno nesto blesavo. Kuckam se ja sa sekom i zezamo se kako jeponoc rodjendan i to. I ja zezam da imam vaznog posla za obaviti. I ako sam pila dosta tekucine, pa nisam isla na wc neka 3 sata, i ajd da umocim testic. Samo sto sam umocila testic ukljucila stopericu spustila testic da se obrisem rozo na papiru.. evo vise nema nista. Testic sam rastavalila, jer nisam bila sigurna sta vidim, i da nakon 3 minute pojavila se jakooooo bljeda sjena, toliko bljeda da nije moguce da je uslikam. Bila je vidljivija dok je test bio mokar. No budemo vidjeli sutra ili prekosutra, u sta ce se ovo sve pretvoriti. Slicno je sve bilo i u 10.mj.. tako da.. tu su slicice ali nema sanse da se nesto vidi https://ibb.co/hRjxVgp bas nekako ispod slova "i" je crta https://ibb.co/rdXVGWB eto slicice cisto reda radi, ali stvarno jedva i ja vidim nesto, tako da suludo je slikati… Odoh na spavanac i hmm pa sad nisam sigurna da li je vjestica u dolasku ili sta, pa moram napravit pauzu sa terapijom.. e bas se sve nekako zapetljalo… mogla je malo jos sacekati…

Držim 🤞 da je to rozo implantacija, i vidi se na testiću crtica odma na prvi pogled 🍀 nadam se da je to to 🥰

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Hope1
    28. Veljača 2022. 06:23

Polly

Hope1

Polly

Hope jesi li ti mozda bila na istoj temi drugi nastavak ili na ljetnim bebama? Sjećam se nicka Hope, a vidim da su nam klinci isto stari 😄
    Žao mi je za dolazak vještice 😣😣
    Ja isto iščekujem srijedu, planiram sutra kupiti test u mulleru pa mooožda probati pišnuti ranije, iako nikako te ne volim raditi 🙈

Je ,bili smo u ljetnim krafnicama….i sada se nadam da cemo bit u proljetnim 😊😊

Ja se nadam da ćemo biti u zimskim!! 😄😄🤞🏼🤞🏼
    .
    Kejsy a tebi se svašta baš dešava ovaj ciklus, i vaginalete, kažeš da ti je bazalna čudna, ja se ne razumijem u to jer ju nisam nikad mjerila još.. Ali i u najčudnijim ciklusima kad misliš da nema šanse, ima je i to kako! Držim fige da ne dođe idućih dana 🤞🏼

Bilo bi super da budu zimske,al nekako krajnji rok bi bio proljece. Sve sto dođe prije,veca sreca😊

[/url

tealitas
    28. Veljača 2022. 07:12

Jutro 🥰
    Kejsy sretan , najsretniji Rođendan 🥳🥳🥳
    I da je to to , 2 crtice najljepši poklon za rođendan da bude ❤❤❤
    Ja sam dobila, sljedeća za ne dobiti je 26.03.

• bellanaa
    28. Veljača 2022. 07:13

Jutrooo, moj hcg je negativan 😭
    Idemo dalje čekati beštiju 🤞

Kejsi sretan rođendan, prema testu se vidi da će izgleda biti najsretniji ♥️

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

pg11
    28. Veljača 2022. 07:21

Kejsy sretan rodendan sve najljepse ti zelim i da dobijes dvije crtice kao poklon🥰🥰😊

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

• Nesichah
    28. Veljača 2022. 07:55

Kejsy sretan rođendan i želim ti da je najsretniji. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

Polly
    28. Veljača 2022. 08:11

Kejsy sretan rođendan!! Nadam se da ćeš ovih dana dobiti najljepši rođendanski poklon!! 🤞🏼🤞🏼❤️❤️

• nikolina79
    28. Veljača 2022. 08:18

Evo meni se nekoliko dana nakon ocekivane vjestice pojavila temperatura, prehladica i danas ujutro lagano nesto smeckasto, ko implatancijsko. E sad, imam li se cemu nadat ili ce se ovo klasicno pretvoriti u vjesticu?

lil_me
    28. Veljača 2022. 08:30

Sretan rođendan Kejsi 🥰
    Da ti se zelje ispune, svi živi i zdravi da budete 

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.