Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope1
    27. Veljača 2022. 19:20

Polly

Hope jesi li ti mozda bila na istoj temi drugi nastavak ili na ljetnim bebama? Sjećam se nicka Hope, a vidim da su nam klinci isto stari 😄
    Žao mi je za dolazak vještice 😣😣
    Ja isto iščekujem srijedu, planiram sutra kupiti test u mulleru pa mooožda probati pišnuti ranije, iako nikako te ne volim raditi 🙈

Je ,bili smo u ljetnim krafnicama....i sada se nadam da cemo bit u proljetnim 😊😊

[/url

Matajči
    27. Veljača 2022. 19:23

pg11

Curke upravo napravljen test 4 dana mi kasni i napokon dvije linije,nisam ocekivala jer mi je svaki mjesec kasnilo i napravila bi hrpu testova i nista i sad me doceka ovohttps://ibb.co/gycMmXC pocela sam se tresti od uzbudenja pokazujem muzu i ne vjerujem😊😊 zelim vam svimaa plusice, osjecaj je neopisiv😊😊

Čestitam!!! 🥰
    Evo curke da se i ja javim nakon tjedan dana. Cijeli tjedan sam po doktorima, vadila krv i urin, krv super, urin katastrofa, pa radila urinokulturu, nalaz ce valjda biti do sutra gotov i tako. Mislim ni ne cudi me da je to tako jer eto imam problema s tim lijevim bubregom, ali dobro. 
    Sto se tice mojih simptoma u ovom ciklusu, imala sam sad jedno 3-4 dana kremasti iscjedak i bolne i teske cicke, a bradavice bolne samo na dodir. Jucer navecer i danas pak nekakav vodenkastiji isjecak, pomalo ljepljiv, gace su mi malo rec mokre cijeli dan, a stanje s cickama danas ista stvar samo malo manje bolne. Menga treba stici za 4 dana. Malo sam imala i promjene raspolozenja, od plakanja do smijanja u sekundi, ali cim cicke mene postepeno pocnu malo manje boljeti to mi je znak za mengu, tako da, vjerujem da ce doci. Ako nista drugo barem sam se seksala ovaj ciklus ko luda i bilo mi predobro, stres bio na minimumu, bila tjedan dana na godisnjem i tako, ne mogu se pozalit 😁

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Ella..
    27. Veljača 2022. 19:23

pg11

Curke upravo napravljen test 4 dana mi kasni i napokon dvije linije,nisam ocekivala jer mi je svaki mjesec kasnilo i napravila bi hrpu testova i nista i sad me doceka ovohttps://ibb.co/gycMmXC pocela sam se tresti od uzbudenja pokazujem muzu i ne vjerujem😊😊 zelim vam svimaa plusice, osjecaj je neopisiv😊😊

Jaooo čestitam 🤗🤗🤗
    Vjerujem da je osjećaj neopisiv,  neka je sa srećom!!!

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Hope1
    27. Veljača 2022. 19:24

Kejsy  ❄️ ☃️

Hope1

Pozdrav svima.Moja situacija je sljedeca.Prosli mjesec smo poceli radit na bebi,i kako nam je za prvo bilo dosta jednom ocekivala sam da tako bude i za drugo.Prije poroda vjestica je bila tocna ko sat 30 dan ona sletila,nakon poroda valjda su joj se navigacija malo pobrkala nek stigne 20 dan,24 ili 28 dan.Posto mi ove trakice sa crtom izgledaju da su za koristenje znanstvena fantastika,ovaj mjesec kupila sam clear blue digitalni test za ovulaciju gdje kad je najveca razina Lh na displayu pokaze 😊 i sljedeca 24 36 sati akcija.6 dana smo radili prije smajlica,na dan smajlica cak dva puta i jos jedan dan poslije.Neko kaze sto vise to bolje,netko svski drugi dan,neznam vise sto je bolje … Mozda bude lakse kad podjelimo svoju pricu sa drugima u istom problemu😊😊

Dobro nam dosla i jos brze preselila na trudnicke teme. Ljepo ste vi to pokrili 🤞🍀
    Sto se tice odnosa, nema nikavih pravila osim da se pokriva bar 2-3 dana plodnih dana i dan ovulacije, preporucljivo i dan nakon ovulacije, jer tesko je odrediti tacno kad se ovulacija desava, ako se ne prati, bazalna temperatura, cerviks, sluz, Lh trakice, sve to u kombinaciji moze dati prilicno dobru sliku kad se ovulacija desila. Ako partner nema problema sa spermatozoidima, odnos imate onoliko puta koliko vam odgovara (a da nije psihicno forsiranje). Kad od prilike (ne) ocekujes menstruaciju? Zanas mozda razlog zasto ti ciklusi bar toliko dana razlike imaju? Jer ciklus od 20 dana je jako kratak i moze znaciti da je ciklus bez ovulacije, ili da je lutealna faza prekratka, mozda problem sa hormonima, razloga je jako puno..pa se nadam da si radila pretrage?
    Samo ti pisisi i podjeli slobodno sve sto prolazis simptome, raspolozenja i sl. zato smo tu

Nisam radila nikakve pretrage,osjecam i vidim ovukaciji svaki mjesec..mozda jednom u 10 mjeseci mi se desilo 20 dana inace cca od 25 do 27 je neki prosjek.Nego sam zeljela rec da mi se sve promjenilo poslije poroda.sada sam narucila lh trakice pa cemo da vidimo ovaj mjesec kako i sta...

[/url

Ella..
    27. Veljača 2022. 19:28

Kejsy  ❄️ ☃️

Lavica ♌ kad ti od prilike (ne) ocekujes vjesticu ili da te ostavim ovako na listi dok ne skontas? Jesi bolje, prolazi prehlada?

Haleigh0302 zao mi je zbog M ali izgleda da tvoja bebica ipak zeli na novu temu tj zimske bebice 🤞🍀, bas razmsljam da je napravim i ja se nadam da uskoro bude jako puno plusica da nam stigne puno bebica u ovoj godini.

bellanaa sjajno neka i ne dolazi. Gde je testic? 🤞🍀

Ella..29.. tebi kasni dobrih 6-7 dana tako nesto? Testic?🤞🍀

tealitas kad ti testic radis? 🤞🍀

avama slazem se i ja se ne mogu suzdrzati sa testicima. Sad do duse bas cekam da vidim sta ce se desiti jer mi temperatura pala, pa bas nemam zbog cega trositi testic. Sretno zelim ti da ste dobro pokrili ovulaciju i da je bebica na putu… 🤞🍀

Polly ako budes piskila testic neka je sa srecom da budu fine crtice. 🤞🍀

PS. sad kad sam procitala sta sam pisala, skontala sma da niko ne radi testice.. sta vam je? Ajd bar jedan meni za dusu….

Kejsy, da, kasni mi tjedan dana no kao što sam već rekla, kod mene je sasvim normalno da kasni. Cijeli život mi je tako pa se zato toliko i ne cimam oko toga. Iako se svaki mjesec nadam aliiiii jedan mjesec mora biti dobitni 😁
    Test ću vjerojatno sutra napraviti .
    Cudno je sto mi je danas na papiru bila veeeelika količina iscjetka,  prozirno -bijeli i rastezljiv,  kao kod O. To me malo začudilo 🙄🙄🙄

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Hope1
    27. Veljača 2022. 19:30

Hope1

Kejsy ❄️ ☃️

Hope1

Pozdrav svima.Moja situacija je sljedeca.Prosli mjesec smo poceli radit na bebi,i kako nam je za prvo bilo dosta jednom ocekivala sam da tako bude i za drugo.Prije poroda vjestica je bila tocna ko sat 30 dan ona sletila,nakon poroda valjda su joj se navigacija malo pobrkala nek stigne 20 dan,24 ili 28 dan.Posto mi ove trakice sa crtom izgledaju da su za koristenje znanstvena fantastika,ovaj mjesec kupila sam clear blue digitalni test za ovulaciju gdje kad je najveca razina Lh na displayu pokaze 😊 i sljedeca 24 36 sati akcija.6 dana smo radili prije smajlica,na dan smajlica cak dva puta i jos jedan dan poslije.Neko kaze sto vise to bolje,netko svski drugi dan,neznam vise sto je bolje … Mozda bude lakse kad podjelimo svoju pricu sa drugima u istom problemu😊😊

Dobro nam dosla i jos brze preselila na trudnicke teme. Ljepo ste vi to pokrili 🤞🍀
    Sto se tice odnosa, nema nikavih pravila osim da se pokriva bar 2-3 dana plodnih dana i dan ovulacije, preporucljivo i dan nakon ovulacije, jer tesko je odrediti tacno kad se ovulacija desava, ako se ne prati, bazalna temperatura, cerviks, sluz, Lh trakice, sve to u kombinaciji moze dati prilicno dobru sliku kad se ovulacija desila. Ako partner nema problema sa spermatozoidima, odnos imate onoliko puta koliko vam odgovara (a da nije psihicno forsiranje). Kad od prilike (ne) ocekujes menstruaciju? Zanas mozda razlog zasto ti ciklusi bar toliko dana razlike imaju? Jer ciklus od 20 dana je jako kratak i moze znaciti da je ciklus bez ovulacije, ili da je lutealna faza prekratka, mozda problem sa hormonima, razloga je jako puno..pa se nadam da si radila pretrage?
    Samo ti pisisi i podjeli slobodno sve sto prolazis simptome, raspolozenja i sl. zato smo tu

Nisam radila nikakve pretrage,osjecam i vidim ovukaciji svaki mjesec..mozda jednom u 10 mjeseci mi se desilo 20 dana inace cca od 25 do 27 je neki prosjek.Nego sam zeljela rec da mi se sve promjenilo poslije poroda.sada sam narucila lh trakice pa cemo da vidimo ovaj mjesec kako i sta…

Prije 3 dana dobila smeđi iscjedak al jako malo,i danas bas potocic lagano ide 😔

[/url

• Nesichah
    27. Veljača 2022. 20:00

pg11

Čestitam i neka bude školska. Veselim se vašim plusićima kao da su moji 😍

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

pg11
    27. Veljača 2022. 20:04

Hvala vam curke, preuzbudena sam sad,ne znam sta bi od sebe😊 prelijep je osjecaj i zelim svakoj od vas ovo😊 

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

tealitas
    27. Veljača 2022. 20:08

pg11

🥰 cestitam i zelim ti skolsku trudnocu ajme kako je lijepo vidjeti +

pg11
    27. Veljača 2022. 20:16

Sto se simptoma tice u ovih 6mj pokusavanja svaki ciklus bih imala sve simptome bolovi u jajnicima, bol u ledima, iscjedak, glavobolje stalno sam bila u tom ali svaki put negativan test. Ovaj ciklus sam imala slabe bolove u janicima prije nego bih trebala dobiti i malo glavobolje, i jedino sto je bilo cudno sto sam svako popodne poslije posla mal odspavala a to inace ne radim, na dan kad sam trebala dobiti muz je pravio veceru i toliko mi je smrdilo i dizao mi se zeludac ali nisam povracala, imam neke male bolove u donjem dijelu leda ali nista posebno i jucer su me grudi pocele boliti sastrane,  imam grcevie lagane kao kad imam menstruaciju i to je to. Ovaj mjesec sam pocela piti tablete jer mi je tsh 4.1 i inofolic uz te tablete ne znam dal je to utjecalo. I nisam toliko ovaj mjesec razmisljala o trudnoci jer smo u procesu kupnje kuce pa sam sva u tome trenutno 😊 eto to je moje iskustvo😊

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.