Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bellanaa
    27. Veljača 2022. 17:48

Kod mene i dalje ništa, na trenutke bolovi kao grčenje u maternici i to je to, ni u mileru nisam našla 10mul testove, ali sam kupila još dva od 25, čisto da umočim kad mi srce poželi...  Ali ga neću ni raditi još par dana 🙄

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Marićka
    27. Veljača 2022. 17:49

Kejsy  ❄️ ☃️

Nesichah nadam se da su to sve dobri simptomcici. Neka sto prije bude testic pozitivan. 🤞

Maricka ovo je super bazalna, samo neka nastavi ovako 🤞. Pa znas kako to sa osjecajem, ja stalo par dana imam osjecaj da jesam, pa par dana da nisam, pa tako u krug… Samo ti javljaj kako napreduje bazalna, volim ja da virnem, a sto u potpis ne dodas grafikon sa FF?

Baš nam je super 😅 frendica mi je rekla da je ona odmah znala da je trudna 😯 to bi bilo baš lijepo, imati takav osjećaj. Ali što ti kažeš, očekuješ najgore, nadaš se najboljem 🤞🏻
    Evo dodala sam 🥰

• Marićka
    27. Veljača 2022. 18:27

Kejsy  ❄️ ☃️

Maricka

Kejsy ❄️ ☃️

Nesichah nadam se da su to sve dobri simptomcici. Neka sto prije bude testic pozitivan. 🤞

Maricka ovo je super bazalna, samo neka nastavi ovako 🤞. Pa znas kako to sa osjecajem, ja stalo par dana imam osjecaj da jesam, pa par dana da nisam, pa tako u krug… Samo ti javljaj kako napreduje bazalna, volim ja da virnem, a sto u potpis ne dodas grafikon sa FF?

Baš nam je super 😅 frendica mi je rekla da je ona odmah znala da je trudna 😯 to bi bilo baš lijepo, imati takav osjećaj. Ali što ti kažeš, očekuješ najgore, nadaš se najboljem 🤞🏻
    Evo dodala sam 🥰

Super sad mogu da virnem s vremena na vreme i kad nisi tu da vidim kako ti bazalna napreduje. Samo neka ovako nastavi to je super bas🤞

A nisam znala da ti se otvori graf 😮 ovo je super 🥳 
    Hvala ti 💌

_mateja_
    27. Veljača 2022. 18:42

Hey, nova sam ovdje imam par pitanja zadnja menstruacija mi je bila 19.01.22 imala sam spolne odnose bez zastite, grudi su mi povecane imala sam blage grceve u jajnicima nakon ovulacije i zdnja dva dana smedi iscjedak u tragu sa sluzi i danas blijedoo rozi ali lagani iscjedak pa me zanima postoji  li mogucnost za trudnocu ili uskoro dolazak menstruacije 

👱‍♂️24 👩 21 🥰
    06.21 spontani u 14tt💔👼🏻🙏🏼🥺

pg11
    27. Veljača 2022. 18:53

Curke upravo napravljen test 4 dana mi kasni i napokon dvije linije,nisam ocekivala jer mi je svaki mjesec kasnilo i napravila bi hrpu testova i nista i sad me doceka ovo https://ibb.co/gycMmXC pocela sam se tresti od uzbudenja pokazujem muzu i ne vjerujem😊😊 zelim vam svimaa plusice, osjecaj je neopisiv😊😊

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

_mateja_
    27. Veljača 2022. 19:03

Kejsy  ❄️ ☃️

_mateja_

Hey, nova sam ovdje imam par pitanja zadnja menstruacija mi je bila 19.01.22 imala sam spolne odnose bez zastite, grudi su mi povecane imala sam blage grceve u jajnicima nakon ovulacije i zdnja dva dana smedi iscjedak u tragu sa sluzi i danas blijedoo rozi ali lagani iscjedak pa me zanima postoji li mogucnost za trudnocu ili uskoro dolazak menstruacije

Pozdrav. Dobro nam dosla. Pa lako moguce, kad ti je bila ovulacija? Mislim da vec mozes napraviti test neki osjetljiviji

Ovulacija mi je bila 04.02… sutra planiram otic kupit test pa cu vidjeti, nadam se da ce biti plusic jer vec dugo planiramo trudnocu posto nam prva nije uspjela🥺

👱‍♂️24 👩 21 🥰
    06.21 spontani u 14tt💔👼🏻🙏🏼🥺

• bellanaa
    27. Veljača 2022. 19:06

pg11

Curke upravo napravljen test 4 dana mi kasni i napokon dvije linije,nisam ocekivala jer mi je svaki mjesec kasnilo i napravila bi hrpu testova i nista i sad me doceka ovohttps://ibb.co/gycMmXC pocela sam se tresti od uzbudenja pokazujem muzu i ne vjerujem😊😊 zelim vam svimaa plusice, osjecaj je neopisiv😊😊

Čestitaaaaaam, neka je najdosadnija i školska ♥️

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Polly
    27. Veljača 2022. 19:10

Azra drago mi je da je stao iscjedak i nije se pretvorio u vješticu 🥳🥳 sretno sutra!!!
    Kejsy pa imaš i ti svakakvih simptoma, kad ti piškiš?
    pg11 čestitam!! Lijepo je tek doći na temu i vidjeti nečiji plusić, urednu trudnoću ti želim 😍

pg11
    27. Veljača 2022. 19:11

Kejsy  ❄️ ☃️

pg11

Curke upravo napravljen test 4 dana mi kasni i napokon dvije linije,nisam ocekivala jer mi je svaki mjesec kasnilo i napravila bi hrpu testova i nista i sad me doceka ovohttps://ibb.co/gycMmXC pocela sam se tresti od uzbudenja pokazujem muzu i ne vjerujem😊😊 zelim vam svimaa plusice, osjecaj je neopisiv😊😊

😍🤰🥰 cestitam i zelim ti skolsku trudnocu 🤞🍀

Hvala ti😊  zelim i tebi plusic cim prijee🤞😊

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

lil_me
    27. Veljača 2022. 19:16

pg11

Kejsy ❄️ ☃️

pg11

😍🤰🥰 cestitam i zelim ti skolsku trudnocu 🤞🍀

Hvala ti😊 zelim i tebi plusic cim prijee🤞😊

Čestitke 🥰🥰🥰
    Koji su simptomi bili? Ako si ih imala?
    Malo mi je čudno čitati da ne osjetite da ste trudne 🤣🤣🤣, ja prošli put umislila svaki mogući simptom trudnoće hahaha, još koji dan pa ću opet osjetiti da sam trudna 🤦🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.