Evo mene evo mene ovdje saaaam (hahha otkud mi ta pjesma pitam se 🤔🤔)
Dakle, ništa od hormona 😅😅 ona bi htjela da se prvo moj gospodin testira- spermiogram pa onda ja, po Papi i cervikalnim brisevima je sve kod mene ok, uzv ok, maternica ok
dala je rok ako u naredna tri mjeseca ne ostanem trudna onda moram doći sa spermiogramom i počinjemo sa mojim pretragama, žena kaže da je sigurna da sam kod nje sa stomacicem prije tog termina kojeg je dala, psihički mi je jako pomogla koliko god sam bila ljuta jer neće krv vadit i pregledat hormone
Meni je nadat se i igrat se Zečića na najjače 😁😁
Ukinula mi je folnu, odnosno dala privatni recept te od danas pijem prah Clevella premium u kojoj se nalazi folna pa nema potrebe za tabletama, prah se pije ujutro i navečer i kutija je od 30 vrećica, njeno objašnjenje potiču oplodnju 😅😅 a ja u mislilima kako mene dragi praši
Malo je cijena paprena 54€ al ajde nema veze pojest ću i govno ako treba 😬😬 a i platit ako treba 🤭🤭
Anci znam da nisi baš zadovoljna jer te nije poslala na vađenju hormona, ali barem ti je dala neki rok i smjernicu za šta dalje. Ćeš ti ipak ići na svoju ruku ih vaditi ili ćeš pričekati kako ti je ona rekla?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Cure, jel vjerujete vi u onu - od poze cete lakse zatrudniti?
Jeste li zečicakoja hopsa ili dražen zečićkoji sam lezi?
Hahahhahahahahaha vise sam drazen zecic,😂😂😂😂😂😂😂😂
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Ma ja se sinoć sva rasplakala. Stalno me zadnjih tjedan dana nešto bolucka i bio čudan iscjedak, mislim da sam neku upalu pobrala iako nije jako. I još sam reda radi pišnula prvu trakicu na 11DC, tad i 12DC su već bile tamne i onda posvijetlile. To mi je prerano, peak mi je prošli mj bio 14DC (na 12 je trakica još bila bijela), ja sam se nadala nekoj kasnijoj, lijenoj ovulaciji da pričeka ovog mog koronaša do petka pa sam se zbedirala. Tempicu nisam ni mjerila zadnjih dana jer sam zaboravila toplomjer, išla sam kod mame na par dana. Tak da nezz kad je bila O. I još sam opet smršavila jedno 2 kile, a jedem i trudim se udebljati i baš me to dotuklo. Od sutra krećem s novim poslom, danas još 100 stvari za obavit, auto sam lupila pa je kod limara, mami pukla opruga na autu dok smo išle u trgovinu na 10min i skoro se zapalio stan jer smo ostavile ručak uključen, ljudi nam zvali vatrogasce i eto. Skupilo se. Turbencije 😂
Osim što me jutros probudio potres zapravo sam dobro raspoložena i prošao me jučerašnji jad, tuga i gnjev. Svima vam želim diiiivan dan 🥰🥰
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
ohhhh mobitel moj divni, emotikonići moji ❤️❤️❤️❤️
.
Ancio znam da nisindobila odgovar kakav si tražila, ali opet mislim da je njena optimističnost dobra i da će utjecati na tebe i na tvoj stav prema mengama koje (ne)ćeš u tom periodu dobiti :)
zuzujalica ja sam više mali kucooo 🐩🐕 😂😂😂
LazyO nek si se ti nama vratila ❤️❤️❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
LazyO srceko moje malo ❤️ Bas ti se svasta nakupilo i svasta izdogadalo.. grlim te!
Ma ja se sinoć sva rasplakala. Stalno me zadnjih tjedan dana nešto bolucka i bio čudan iscjedak, mislim da sam neku upalu pobrala iako nije jako. I još sam reda radi pišnula prvu trakicu na 11DC, tad i 12DC su već bile tamne i onda posvijetlile. To mi je prerano, peak mi je prošli mj bio 14DC (na 12 je trakica još bila bijela), ja sam se nadala nekoj kasnijoj, lijenoj ovulaciji da pričeka ovog mog koronaša do petka pa sam se zbedirala. Tempicu nisam ni mjerila zadnjih dana jer sam zaboravila toplomjer, išla sam kod mame na par dana. Tak da nezz kad je bila O. I još sam opet smršavila jedno 2 kile, a jedem i trudim se udebljati i baš me to dotuklo. Od sutra krećem s novim poslom, danas još 100 stvari za obavit, auto sam lupila pa je kod limara, mami pukla opruga na autu dok smo išle u trgovinu na 10min i skoro se zapalio stan jer smo ostavile ručak uključen, ljudi nam zvali vatrogasce i eto. Skupilo se. Turbencije 😂
Osim što me jutros probudio potres zapravo sam dobro raspoložena i prošao me jučerašnji jad, tuga i gnjev. Svima vam želim diiiivan dan 🥰🥰
sad tek vidim ovaj post, dobro si ti nama živa ostala 😂 nek ti nije bilo dosadno
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure, jel vjerujete vi u onu - od poze cete lakse zatrudniti?
Jeste li zečicakoja hopsa ili dražen zečićkoji sam lezi?
mi dosad nismo pazili na poze, al sad kad ovo vidim definitivno tražim neku držen zečić efikasnu pozu 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Draga LazyO, sve naše suze koje smo prolile i živce koje smo izgubile će se na kraju isplatiti, vjeruj mi to mora biti tako 🤗 Drago mi je da si danas bolje, sad samo dalje u nove pobjede😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Slazem se s Monsterom ❤️ Sve ce biti ok.
Ajmo se sastati za 15 godina pa kukat o nasim tinejdzerima 😂😂😂
LazyO svasta te snaslo 🤗 sritno na novom poslu😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji