Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    03. Ožujak 2021. 14:43

Lilimam22

N

Maja.

Lilimam zna li ona da se vi tudite? Ako zna nije mi uredu da ti to govori 🤷🏼‍♀️ ja osobno nisam protiv pobačaja, ovisi sve od situacija u kojoj se zena nalazi. Vjeruje kad se radi iz hira, bez da se prethodno napravilo sve da ne dode do t, dode na naplatu prije ili kasnije. Pa bar u danasnje vrijeme je dostupno toliko razlicite kontracepcije 🤯🤯

Trenutno jos nitko osim vas cura neznaa, cak ni muz cekam pregled i prvi ultrazvuk da ga izenadim u iduci pond cu dobit termin za pregled a tad cu biti vec 6+3 tako da mislim da ce me narucit negdje za tjedan poslje taman 7-8 tjedana cu bit a tad bi se vec treblo i vidit lijepo ma ultrazvuku

Mislim tesko je ikog odgovoriti i nezgodno je toliko se petljati. Mozda se i sama predomisli kad dode tamo 🤷🏼‍♀️
    Jedna moja prijateljica je ostala t sa 18 i dogovorila abortua medutim dok je cekala predomislila se i evo ga malisan 9g sad i jos 3 poslje njega rodila 😁
    Divim ti se sto mozes to skrivati od dragog 🙌🏻🙌🏻 drzim fige da vec u ponedjeljak se sve fino vidi 🤞🏻💜💜 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• ivaah1
    03. Ožujak 2021. 14:46

Veliki pozdrav za sviju , kako ste , nije me bilo vise od 10 dana ovdje , a volim citati vase komentare porukice iskustva... 
     Trebala sam dobiti 10.02 , M mi je kasnila sve do 21.02 nikad mi se nije desilo da toliko dugo kasni . 21.02 sam dobila tamno smedu menstruaciju na ulošku, drugi dan je bila crvena normalna, dok je treci cetvrti i peti dan opet bila tamno smeda , i jedan ulozak mi je mogao biti citav dan .  Inace prva2 do  3 dana ja imam malo obilniju M i curi vise , nego 4 i 5i dan , dok je sad sve bilo drugacije . 
     Radila sam dva testa prije nego sto cu dobiti tu M. Bila su oba neg . Dok je trajala ta M. Zavrsila sam na hitnoj , jer mi je tlak stalno varirao malo nizak malo visok, izadem vani hodam vrtoglavica uzasna , dan nakon prestanka M , mi je i sve to prestalo .A inace su mi M bezbolne i bez problem .
     Dal je netko imao iskustva sa takvom M ? Ovo mi je prvi put takvo. 
    Termin u gin imam tek slj tjedan .
     ❤ 

Lindsay
    03. Ožujak 2021. 14:48

https://ibb.co/rxmww15
    A to mora u neku drugu rupu? 🤔

• skategirl
    03. Ožujak 2021. 14:50

Lilimam22

N

Maja.

Lilimam zna li ona da se vi tudite? Ako zna nije mi uredu da ti to govori 🤷🏼‍♀️ ja osobno nisam protiv pobačaja, ovisi sve od situacija u kojoj se zena nalazi. Vjeruje kad se radi iz hira, bez da se prethodno napravilo sve da ne dode do t, dode na naplatu prije ili kasnije. Pa bar u danasnje vrijeme je dostupno toliko razlicite kontracepcije 🤯🤯

Trenutno jos nitko osim vas cura neznaa, cak ni muz cekam pregled i prvi ultrazvuk da ga izenadim u iduci pond cu dobit termin za pregled a tad cu biti vec 6+3 tako da mislim da ce me narucit negdje za tjedan poslje taman 7-8 tjedana cu bit a tad bi se vec treblo i vidit lijepo ma ultrazvuku

U soku sam. Ne moze ti se desit T ako to ne zelis - to je moje misljenje, te fore dogodilo se ne prolaze kod mene
    Malo mi je neobzirno od nje da te s tim zamara ako zna da se vi trudite. Ako su se oni dogovorili da ne zele zadrzat bebu onda su to trebali napravit bez da itko zna, a ovako ko da trazi potvrdu da je njen izbor ispravan. 🤷🏼‍♀️
    Probaj da te to ne uzrujava toliko, znam da nije lako, al fokusiraj se na sebe, zivciranje ti nece nista dobro donijeti.

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

LazyO
    03. Ožujak 2021. 14:54

Lindsay von Bica

https://ibb.co/rxmww15
    A to mora u neku drugu rupu? 🤔

hahahahaha
    tko zna, možda sve krivo radimo!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Tommyfame
    03. Ožujak 2021. 14:58

ivaah1

Veliki pozdrav za sviju , kako ste , nije me bilo vise od 10 dana ovdje , a volim citati vase komentare porukice iskustva…
    Trebala sam dobiti 10.02 , M mi je kasnila sve do 21.02 nikad mi se nije desilo da toliko dugo kasni . 21.02 sam dobila tamno smedu menstruaciju na ulošku, drugi dan je bila crvena normalna, dok je treci cetvrti i peti dan opet bila tamno smeda , i jedan ulozak mi je mogao biti citav dan . Inace prva2 do 3 dana ja imam malo obilniju M i curi vise , nego 4 i 5i dan , dok je sad sve bilo drugacije .
    Radila sam dva testa prije nego sto cu dobiti tu M. Bila su oba neg . Dok je trajala ta M. Zavrsila sam na hitnoj , jer mi je tlak stalno varirao malo nizak malo visok, izadem vani hodam vrtoglavica uzasna , dan nakon prestanka M , mi je i sve to prestalo .A inace su mi M bezbolne i bez problem .

u ovih 20ak godina dok imam mengu mogu reći da je bilo svakakvih varijanti..
    isto tak na početku krene neko smeđarenje, pa krv pa smeđarenje.. nekad su obilnije nekad nisu..
    no rekla bi da je to sve normalno kod tebe :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

03. Ožujak 2021. 15:02

skategirl

Lilimam22

N

Maja.

U soku sam. Ne moze ti se desit T ako to ne zelis - to je moje misljenje, te fore dogodilo se ne prolaze kod mene
    Malo mi je neobzirno od nje da te s tim zamara ako zna da se vi trudite. Ako su se oni dogovorili da ne zele zadrzat bebu onda su to trebali napravit bez da itko zna, a ovako ko da trazi potvrdu da je njen izbor ispravan.🤷🏼‍♀️
    Probaj da te to ne uzrujava toliko, znam da nije lako, al fokusiraj se na sebe, zivciranje ti nece nista dobro donijeti.

Ona je cjelom.nasem drustvu rekla sta planira napravit i jos sva ponosna s tim nemogu vjv uopce da mi takva osoba kuma ili sam ja luda ili neznam kako prije nisam skuzila neke stvari.. deff smanjujem krug prijatelja.. sto je najjace ona jos kaze pff pa kad budem htjela ostat cu trudna  ko da je to problem.. nezbam evo sori sto vs zamaram tuu negdje sam morala taj svoj bjes ispucat 

Tommyfame
    03. Ožujak 2021. 15:10

Lilimam22

skategirl

Lilimam22

N

Maja.

Malo mi je neobzirno od nje da te s tim zamara ako zna da se vi trudite. Ako su se oni dogovorili da ne zele zadrzat bebu onda su to trebali napravit bez da itko zna, a ovako ko da trazi potvrdu da je njen izbor ispravan.🤷🏼‍♀️

Ona je cjelom.nasem drustvu rekla sta planira napravit i jos sva ponosna s tim nemogu vjv uopce da mi takva osoba kuma ili sam ja luda ili neznam kako prije nisam skuzila neke stvari.. deff smanjujem krug prijatelja.. sto je najjace ona jos kaze pff pa kad budem htjela ostat cu trudna ko da je to problem.. nezbam evo sori sto vs zamaram tuu negdje sam morala taj svoj bjes ispucat

Koliko vi imate godina?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• ivaah1
    03. Ožujak 2021. 15:16

Tommyfame 🔜🤰

ivaah1

Veliki pozdrav za sviju , kako ste , nije me bilo vise od 10 dana ovdje , a volim citati vase komentare porukice iskustva…
    Trebala sam dobiti 10.02 , M mi je kasnila sve do 21.02 nikad mi se nije desilo da toliko dugo kasni . 21.02 sam dobila tamno smedu menstruaciju na ulošku, drugi dan je bila crvena normalna, dok je treci cetvrti i peti dan opet bila tamno smeda , i jedan ulozak mi je mogao biti citav dan . Inace prva2 do 3 dana ja imam malo obilniju M i curi vise , nego 4 i 5i dan , dok je sad sve bilo drugacije .

u ovih 20ak godina dok imam mengu mogu reći da je bilo svakakvih varijanti..
    isto tak na početku krene neko smeđarenje, pa krv pa smeđarenje.. nekad su obilnije nekad nisu..
    no rekla bi da je to sve normalno kod tebe :)

Nadam se , svakako se zahvaljujem . ❤ 
    Mene je najvise zacudilo sto mi je kasnila 12 dana , inace nije nikad toliko osim kad sam prvi put bila + , kad sam zav na hitnoj zbog tlaka , povadila nalaze stitnjace svega mogucega , da vidim , kad sve odlicno . Sad samo cekati pregled da vidimo od cega mi je doslo to sa variranjem tlaka , vrtoglavice, vrucina a nisam imala temp  ... jos glavu nisam snimila . 😂😃😃 
     Radila dva puta test, neg, tako da nisam vadila ni Betu nit ista da provjerim vise . Jer sam prihvatila to tako , ne zelim si umisljati . 

03. Ožujak 2021. 15:16

Tommyfame 🔜🤰

Lilimam22

skategirl

Lilimam22

N

Maja.

Ona je cjelom.nasem drustvu rekla sta planira napravit i jos sva ponosna s tim nemogu vjv uopce da mi takva osoba kuma ili sam ja luda ili neznam kako prije nisam skuzila neke stvari.. deff smanjujem krug prijatelja.. sto je najjace ona jos kaze pff pa kad budem htjela ostat cu trudna ko da je to problem.. nezbam evo sori sto vs zamaram tuu negdje sam morala taj svoj bjes ispucat

Koliko vi imate godina?

Ja imam 23 ona ima 27g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.