Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    03. Ožujak 2021. 12:02

t.loza

Ginny kaže "ja bi rekla da je u redu ali NISAM ŠKOLOVALA" znači oplakah hahahahahaha
    eto zašto vas volim, i kad je situacija krajnje ozbiljna tako me nasmijete da ne mogu kontrolirati smijeh
    nema vezeeee što nije o, 14dc mora bit ispoštovan ;)
    tko ne hopsa na 14dc nema se pravo žaliti na negativan test bez obzira na o

tko tu koga nasmijava? ako mene netko nasmijava onda si to ti meni svaki tvoj post smiješan, ne znam od kud ti te sve ideje hehehe rekla sam već doći ću po tebe i dovesti te k sebi da te imam stalno tu
    kaj se druženja tiče ja sam zaaaa :emoticoncurekojadižeruku: mogle bi si uzeti jedan vikend i idemo sve pravac Osijek k našoj lindsay, svaka nešto donese i da vidiš babinjak
    Inna eee to te ja pitaaam! znaš ti kako treba nisi nam trakicu pokazalaaa
    Ginny razumijemo se heheh
    Monstera da apsolutno..ne bi mi mogle bez njih joooj muškaaaat, obožavam! držim fige da je to što nema simptoma-simptom! :emoticonfige: :emoticonfige: hahaha isto sam preko kompaaaa šugavoooo
    lindsay mislim da je to normalno..koliko ti traju ciklusi? čekamo trakicuuuu :D

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 12:13

▪Marty

t.loza

Ginny kaže "ja bi rekla da je u redu ali NISAM ŠKOLOVALA" znači oplakah hahahahahaha
    eto zašto vas volim, i kad je situacija krajnje ozbiljna tako me nasmijete da ne mogu kontrolirati smijeh
    nema vezeeee što nije o, 14dc mora bit ispoštovan ;)
    tko ne hopsa na 14dc nema se pravo žaliti na negativan test bez obzira na o

tko tu koga nasmijava? ako mene netko nasmijava onda si to ti meni svaki tvoj post smiješan, ne znam od kud ti te sve ideje hehehe rekla sam već doći ću po tebe i dovesti te k sebi da te imam stalno tu
    kaj se druženja tiče ja sam zaaaa :emoticoncurekojadižeruku: mogle bi si uzeti jedan vikend i idemo sve pravac Osijek k našoj lindsay, svaka neštodonese i da vidiš babinjakInna eee to te ja pitaaam! znaš ti kako treba nisi nam trakicu pokazalaaa
    Ginny razumijemo se heheh
    Monstera da apsolutno..ne bi mi mogle bez njih joooj muškaaaat, obožavam! držim fige da je to što nema simptoma-simptom! :emoticonfige: :emoticonfige: hahaha isto sam preko kompaaaa šugavoooo
    lindsay mislim da je to normalno..koliko ti traju ciklusi?čekamo trakicuuuu :D

lindsay pali rernu, dolazimo ti uživo vidit trakicu 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• tratincica2309
    03. Ožujak 2021. 12:23

Ginny

Maja procitala sam jucer tvoju pricu🤗🤗 ne znam za knin al nekako cisto sumnjam da to imate 😅 mi smo isli spermio odradir privatno jer smo predaleko da donese uzorak od doma pa mi se ovo cinilo prakticnije zbog mm. Za ponavljanje cemo vidit, ja sam vise za to da odradi na istom mistu zbog usporedbe, a i ne znam kako to u st u bolnici izgleda 🤷‍♀️

Cao cure,

U st bolnici na uputnicu normalno, ma da ne znam koliko se ceka..mi smo ga radili privatno, on je kuci obavia to 🤣 ja odnila uzorak i za pola sata dobili rezultate, cijena cca 300kn..sretno svim trudilicama 🤞🤞🤞🙌

Ginny
    03. Ožujak 2021. 12:35

Ma znam da je na uputnicu normalno al moze li se tamo obavit i takvi detalji 😉 mi smo radili privatno i morao je tamo obavit (u sparca) i budu rezz za 15min. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Marinci
    03. Ožujak 2021. 12:42

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Evo mene evo mene ovdje saaaam (hahha otkud mi ta pjesma pitam se 🤔🤔)
    Dakle, ništa od hormona 😅😅 ona bi htjela da se prvo moj gospodin testira- spermiogram pa onda ja, po Papi i cervikalnim brisevima je sve kod mene ok, uzv ok, maternica ok
    dala je rok ako u naredna tri mjeseca ne ostanem trudna onda moram doći sa spermiogramom i počinjemo sa mojim pretragama, žena kaže da je sigurna da sam kod nje sa stomacicem prije tog termina kojeg je dala, psihički mi je jako pomogla koliko god sam bila ljuta jer neće krv vadit i pregledat hormone
    Meni je nadat se i igrat se Zečića na najjače 😁😁
    Ukinula mi je folnu, odnosno dala privatni recept te od danas pijem prah Clevella premium u kojoj se nalazi folna pa nema potrebe za tabletama, prah se pije ujutro i navečer i kutija je od 30 vrećica, njeno objašnjenje potiču oplodnju 😅😅 a ja u mislilima kako mene dragi praši
    Malo je cijena paprena 54€ al ajde nema veze pojest ću i govno ako treba 😬😬 a i platit ako treba 🤭🤭

I meni su rekli da prvo on mora   spermiogram pa tek onda ja pretrage sad cemo vidit, dajte mi savjet seks svaki drugi dan ili,,,,,  probali smo svaki dan Ocito ne djeluje, 😊☹️

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Bella🌟
    03. Ožujak 2021. 12:44

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Evo mene evo mene ovdje saaaam (hahha otkud mi ta pjesma pitam se 🤔🤔)
    Dakle, ništa od hormona 😅😅 ona bi htjela da se prvo moj gospodin testira- spermiogram pa onda ja, po Papi i cervikalnim brisevima je sve kod mene ok, uzv ok, maternica ok
    dala je rok ako u naredna tri mjeseca ne ostanem trudna onda moram doći sa spermiogramom i počinjemo sa mojim pretragama, žena kaže da je sigurna da sam kod nje sa stomacicem prije tog termina kojeg je dala, psihički mi je jako pomogla koliko god sam bila ljuta jer neće krv vadit i pregledat hormone
    Meni je nadat se i igrat se Zečića na najjače 😁😁
    Ukinula mi je folnu, odnosno dala privatni recept te od danas pijem prah Clevella premium u kojoj se nalazi folna pa nema potrebe za tabletama, prah se pije ujutro i navečer i kutija je od 30 vrećica, njeno objašnjenje potiču oplodnju 😅😅 a ja u mislilima kako mene dragi praši
    Malo je cijena paprena 54€ al ajde nema veze pojest ću i govno ako treba 😬😬 a i platit ako treba 🤭🤭

Igranje zečića vama dobro ide tako da😁 samo naprijed💪 ma ja vjerujem da cete uspjeti. Plan imate, naoružali se jeste i sad samo dalje prašite❤❤❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Cure, jel vjerujete vi u onu - od poze cete lakse zatrudniti?
    Jeste li zečica koja hopsa ili dražen zečić koji sam lezi?

LazyO

Ne mogu više popratit, neću vam više biti ovako dugo odsutna to je sigurno 😂. Sad evo esej, al izvinut ćete me!
    T.loza kraljice naša, baš me nasmiješ. A i taj tvoj muž jao hahaha. Moj guta tablete ko veliki, on samoinicijativno pije magnezij, probiotik, omegu...da mu sad uvalim još nešta nema problema. On baš voli tablete, možda da se zabrinem 😂. Antibiotike je bez problema popio. Čak je i spermiogram rekao odraditi kad bude trebalo. Niš se ti ne sekiraj, ureoplazma i streptokok su rješivi, i naravno da mora i on uzimati terapiju. Reci mu ak želi i sebi potvrditi dijagnozu nek ode na bris pa ćemo vidjeti kak će ubuduće reagirat kad mu sad gurnu štapić u pišonju! Bitno da ti nije neki uznapredovali CIN, ovo je sve u redu! ❤
    Zuzuzujalica i ti kraljica, zapamtila sam samo ona ministarstva da si spominjala, evo ja ću bit ministrica lijenih ovulacija 😂
    Anci ma super zapravo, bitno da te doktorica oraspoložila i da je sve ok! Sljedeći ciklus je tvoj pa makar iscjedila muža. Nek je mužić tebi potpora, za ostalo lako 🥰. Neće biti potrebe za pretragama 😋
    Tommy baš me iznenadila tvoja dijagnoza...pa *ebemu sunac da dosad nisu skužili. Plus taj glupi odgovor da ne vidi jajnik i da nije bila O...uf. Ali bar sam sretna jer ste našli potencijalni problem i sad kad riješiš polip (i fino odmoriš na bolovanju 🙊) dereš prirodno!
    Minusići žao mi je zbog svakog, iako za neke ima još vremema da se isprave u plus 🤗

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Lindsay

Palim rernu ( jos smrdi po novom kad se peče ) ali ko da je to vazno.
    Ciklusi mi traju 28-29 dana.
    Ajmo svi da ste kod mene oko 17 sati. Pusaaaaa
    Anci super zeno. spermio nece biti neki šok veliki jer ste zaceli bebicu pa ajd. Mozda ce ih biti mrvicu manje kao oligo ili malo grbavih kao astenoo ali o tome ne moras brinuti previse. Fertil up si rekla da cete uzeti i on rjesava situaciju. A mozda nalaz bude i normo sto je  the best.

LazyO
    03. Ožujak 2021. 12:45

Obrisali mi se pojedini boldani nickovi u prijasnjem postu  ajmo dalje 😂
    Lindsay pokušavam razumjeti i strah i nervozu pred postupak i sve, i nadam se da ti kolege neće ni saznati, ali i da saznaju nek vama uspije iz prve pa si mirna. Onda dođemo na kolač s dječjim šampanjcem, nema cuge za trudnice 😁🥳
    Marty ne mogu te ni pohvatati, potporo naša 😂. Nek vam 14DC bude uspješan, kao i ginny 🥳.
    Zg123 ma taj clearblue je neosjetljiv..ponovi ti za 2 dana.
    Maja. ma pravo proljeće, divotica i dobar tek!
    Bella, wonderer i ostale curke hvatat ću vas po redu danas/sutra 😂
    Curka polako, ma možda još ni ne dođe M, a i da dođe imate sljedeći ciklus opremljeni trakicama i oruđima znanja, bit će to 😁
    Monstera ne obaziri se, svatko ima lošijih dana kad ne sluša, nije obziran i tak dalje. A ako su ljudi kontinuirano takvi treba ih isključiti iz života radi sebe i svog zdravlja.
    Inna joj nadam se da će vam upaliti ovaj opušteni (ili "opušteni") ciklus. Baš su ti muški mimozice. Mi tu 100 pretraga, kopaju nam po vaginama, stružu, ultrazučimo se i krvarimo, a njima je "stres". Odma bi ih odalamila 😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.