Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    03. Ožujak 2021. 09:24

curka93

Dakle cure bila sam sve do sada okej…moj 🧔 mi posalje poruku s riječima da se nis ne sekiram i da Ce uskoro doci nasa bebica…i stvarno poslozila sam si sve super u glavi zao mi je al idemo dalje…Bog ima svoje zasto…i sad javim frendici i ona me pita u cemu je problem kad nam ne uspjeva…i tu sam bila gotova rasplakala se…vjerujem da nije nista lose mislila al tu sam se slomila…oprostite na dugom postu ali etO morala sam to podijeliti s vama

❤❤❤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    03. Ožujak 2021. 09:25

Ella123@

Samo da javim, moj test dva dana prije ocekivane M je negativan

Zao mi je Ella,grlim💕 ali probaj jos na dan M ili dan poslije testirati🤞🤞

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Ella123@
    03. Ožujak 2021. 09:44

Bella🌟

Ella123@

Samo da javim, moj test dva dana prije ocekivane M je negativan

Zao mi je Ella,grlim💕 ali probaj jos na dan M ili dan poslije testirati🤞🤞

Oki,
    Hvalaaa💕

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 09:53

Curka SESTRO SLATKA!!! Isplači se koliko moraš, a onda u nove pobjede. Jaka si ti i nisi ni svjesna kako ćeš brzo ugledati svoj plusić, a onda ćemo plakati od sreće i veselit se skupa s tobom 🥰 lindsay će nam ispeći neke kolače da krsti novu kuhinju, ja ću donijeti cugu (tebi i drugim trudnicama sokiće), ancio će ponijeti svoj čaj, tommy, zuzujalica i Marty će nas zabavljat svojim šalama i anegdotama o teatralnim muževima, a druge cure nek ponesu zalihu trakica da imamo po čemu piškiti 😁😁 vidit ćeš, bit će to sve dobro ❤️❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Maj4
    03. Ožujak 2021. 10:01

Jutro curke 💜
    Hvala na lijepim riječima  mene je neka nervoza jučer oprala nakon što sam se javila, još sam se i rasplakala, užas. Mene je moj strah doveo do tog da uopće nisam htjela planirati t, uvijek sam tražila izgovor te treba mi posao, te trebamo srediti stan, uostalom mladi smo imamo vremena. Ali ovaj missed ab je očito znak da nešto nije kako treba pa se nadam nekom odgovoru kad napravimo pretrage i da ćemo moći to riješiti. I da će me proći taj strah sad kad napokon imam priliku reći nekome tko me može razumjeti.
    Moj 👨 kad je "bolestan" popije pola lupoceta i to se još guši dok ga pije i nakon 15min je kao novi 🤣🤣🤣 a kad smo trebali piti oboje terapiju za ureaplasmu to su isto bile drame da zašto on mora njemu nije ništa  dok me sad baš ugodno iznenadio kad sam mu predložila spermiogram, rekao je da će ići nikakav problem samo da se ne predomisli kad dode taj dan 🤣
    Želim vam svima ugodan dan bez stresa pun ljubavi 💋

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• skategirl
    03. Ožujak 2021. 10:19

Jutro cure, 
    opet sugavi potres u 5:30 me probudio i nebi vise zaspala nikako, sad jedva gledam 😴😴

t.loza tipicno muski, za auto i na kraj svijeta, takav je i moj proucavat ce danima do zadnjeg detalja. Za ovo jos ne vidi potrebe da radimo dramu oko icega jer kao nije da dugo pokusavamo pa nema ni razloga da stvaramo problem di ga nema. 
    Garava drzim fige 🤞
    Curka zao mi je  iduci ciklus je nas 💪💪
    zuzuzujalica "aj ti mene oplodi, pa idi di oces" hahahah nasmijala me do suza
    Anci sretno na pregledu
    Meni sve nekakvi grcevi koji dodju i odu (inace tek na dan m dobim grceve i bol u ledjima pa znam da stize), sutra bi trebala dobit tako da ju cekam...

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

curka93
    03. Ožujak 2021. 10:20

t.loza

Curka SESTRO SLATKA!!! Isplači se koliko moraš, a onda u nove pobjede. Jaka si ti i nisi ni svjesna kako ćeš brzo ugledati svoj plusić, a onda ćemo plakati od sreće i veselit se skupa s tobom 🥰 lindsay će nam ispeći neke kolače da krsti novu kuhinju, ja ću donijeti cugu (tebi i drugim trudnicama sokiće), ancio će ponijeti svoj čaj, tommy, zuzujalica i Martyće nas zabavljat svojim šalama i anegdotama o teatralnim muževima, a druge cure nek ponesu zalihu trakica da imamo po čemu piškiti 😁😁 vidit ćeš, bit će to sve dobro ❤️❤️

Dakle SESTRO sad si me i ti rasplakala ali to je bilo od sreće 💕💕💕💕hvala ti na tolikoj pozitivi....svjesna sam da Bog ima svoje planove tako da se prepustam apsolutno u njegove ruke pa kad bude bit Ce💕💕💕💕💕

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    03. Ožujak 2021. 10:22

A sad cekam da Crvenkapica dodje da se mogu naruciti za papa test da vidimo jel upala prosla

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Lindsay
    03. Ožujak 2021. 10:29

t.loza

Curka SESTRO SLATKA!!! Isplači se koliko moraš, a onda u nove pobjede. Jaka si ti i nisi ni svjesna kako ćeš brzo ugledati svoj plusić, a onda ćemo plakati od sreće i veselit se skupa s tobom 🥰 lindsay će nam ispeći neke kolače da krsti novu kuhinju, ja ću donijeti cugu (tebi i drugim trudnicama sokiće), ancio će ponijeti svoj čaj, tommy, zuzujalica i Martyće nas zabavljat svojim šalama i anegdotama o teatralnim muževima, a druge cure nek ponesu zalihu trakica da imamo po čemu piškiti 😁😁 vidit ćeš, bit će to sve dobro ❤️❤️

Ja pečem oooodlične kolače s nutellom tako da može to,a ako ne budemo još sve trudne mozemo se i napiti mi koje nismo  ajde brze taj party, meni paše iduca 2 tjedna  ja bi bolje pila nego jela

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 10:35

Maja <3
    skategirl ah ti muški, ajde barem im se možemo nasmijati uvijek 
    curka eto vidiiiiiš :) kad si radila zadnju papu? meni na nalazu piše da trebam ponoviti za 6mj, ali s obzirom da mi je gin rekao za zaštićene odnose prvo 6mj pa 2mj kad sam napravila tužnu facu, mislila sam da ćemo možda ponoviti papu za 2mj :emoticoncurekojasliježeramenima:
    lindsay jel čekamo da netko popiški plusić za party ili slavimo majmunovo? što se mene tiče možemo i majmunovo :emoticoncurekojadižeruku:
    .
    sad prvi put tipkam preko laptopa i ubija me što nemam sve emoticone kao na mobu, osjećam se nedorečeno 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.