Sad sam se bas nasmijala pisem poruku 🧔 vezano za 🤰...kaze on meni iz cista mira daj istrazi kaj bi ja morao napravit od pretraga pa da vidimo jel do mene 🤣🤣🤣rekoh jos je rano ovo je tek 2 ciklus pokusavanja mozda nije u nikom problem
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Bok curke, da javim da sam radila danas clearblue sa tjednima test i negativan je. Ljuta sam jer mi je prvi put clearblue pokazao pozitivno i jučer kinez, ne znam što bi mislila o tim testovima osim da me zezaju 🤷🏼♀️
Sad sam se bas nasmijala pisem poruku 🧔 vezano za 🤰…kaze on meni iz cista mira daj istrazi kaj bi ja morao napravit od pretraga pa da vidimo jel do mene 🤣🤣🤣rekoh jos je rano ovo je tek 2 ciklus pokusavanja mozda nije u nikom problem
A jesi blesava de uvali mu spermiogram dok ima volje 🤣🤣
Iako evo moj m on je sav uzbuden kad mora dat uzorak hahah sad kad smo trebali na inseminaciju on si je zamislio film da ce biti sam u sobici i gledat gole tete ko u filmovima 🤣🤣 i to mu je totalno fora haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Bella ma baš to, pitaš se da li je to pravi prijatelj... Znaš šta, nije vrijedna spomena ni mojih živaca, u osjetljivom sam djelu ciklusa 🤪 Onda sam nešto pobrkala sa trakicama, ali isčekujemo pik zajedno s tobom 🤗
Marty ma pretprim i ja kad moram, ali evo jučer mi se baš svega nakupilo pa sam malo pukla 🤪 Od simptoma jedno veliko nula, imam neki osjećaj da i ovaj put ništa, ali viditi ćemo, piškim u subotu😊 Mislim da koliko god nam naše polovice neke pute idu na živce, opet ne bi mogle bez njih, i puno puta bi pale i ostale dole da nije njih tu da nas podignu. Živjele naše mimozice 😂
Lindsay i meni je o na 17dc,ali rekla bi da dok god je lutealna bar 11 dana da je to ok 🤔
Tloza pošto Lindsay će peći kolače s nutellom za naše okupljanje, ja ću donesti par boca muškata, znaš kako paše uz deserte 👌
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sad sam se bas nasmijala pisem poruku 🧔 vezano za 🤰…kaze on meni iz cista mira daj istrazi kaj bi ja morao napravit od pretraga pa da vidimo jel do mene 🤣🤣🤣rekoh jos je rano ovo je tek 2 ciklus pokusavanja mozda nije u nikom problem
A jesi blesava de uvali mu spermiogram dok ima volje 🤣🤣
Iako evo moj m on je sav uzbuden kad mora dat uzorak hahah sad kad smo trebali na inseminaciju on si je zamislio film da ce biti sam u sobici i gledat gole tete ko u filmovima 🤣🤣 i to mu je totalno fora haha
🤣🤣🤣Ma barem da pola godine pokusavamo...ovo je stvarno nista🤣🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Evo ja sam dogovorila s doktoricom upitnicu za spermiogram, ja inace idem sve privatno, a njega cu poslat preko uputnice
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Monstera pozdravljam ideju
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Evo ja sam dogovorila s doktoricom upitnicu za spermiogram, ja inace idem sve privatno, a njega cu poslat preko uputnice
Naravno, sebi najbolja usluga a njemu daj šta daš.
Kao da si mene pitala ma mwa
Jel se za spermiogram mora nesto posebno ici ili bi to svaka bolnica trebala moc odraditi? Doduse ne bi me cudilo da u Kninu ne rade to 🤦🏼♀️
Cure ja sam uzasla malo van i nasla prve sparoge 🎉🎉 odusevljena sam, taman ce biti za rucak danas 😁🤤👌🏻
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Maja procitala sam jucer tvoju pricu🤗🤗 ne znam za knin al nekako cisto sumnjam da to imate 😅 mi smo isli spermio odradir privatno jer smo predaleko da donese uzorak od doma pa mi se ovo cinilo prakticnije zbog mm. Za ponavljanje cemo vidit, ja sam vise za to da odradi na istom mistu zbog usporedbe, a i ne znam kako to u st u bolnici izgleda 🤷♀️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji