hvala ženske ❤️❤️❤️, ma ti moji problemčići su zapravo za smijeh, valjda me neki hormonalni disbalans uhvatio jučer 😂
Bit će to sve dobro nakon nekog gin tonica danas, propisujem i vama tu terapiju!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Obrisali mi se pojedini boldani nickovi u prijasnjem postu ajmo dalje 😂
Lindsay pokušavam razumjeti i strah i nervozu pred postupak i sve, i nadam se da ti kolege neće ni saznati, ali i da saznaju nek vama uspije iz prve pa si mirna. Onda dođemo na kolač s dječjim šampanjcem, nema cuge za trudnice 😁🥳
Marty ne mogu te ni pohvatati, potporo naša 😂. Nek vam 14DC bude uspješan, kao i ginny 🥳.
Zg123 ma taj clearblue je neosjetljiv..ponovi ti za 2 dana.
Maja. ma pravo proljeće, divotica i dobar tek!
Bella, wonderer i ostale curke hvatat ću vas po redu danas/sutra 😂
Curka polako, ma možda još ni ne dođe M, a i da dođe imate sljedeći ciklus opremljeni trakicama i oruđima znanja, bit će to 😁
Monstera ne obaziri se, svatko ima lošijih dana kad ne sluša, nije obziran i tak dalje. A ako su ljudi kontinuirano takvi treba ih isključiti iz života radi sebe i svog zdravlja.
Inna joj nadam se da će vam upaliti ovaj opušteni (ili "opušteni") ciklus. Baš su ti muški mimozice. Mi tu 100 pretraga, kopaju nam po vaginama, stružu, ultrazučimo se i krvarimo, a njima je "stres". Odma bi ih odalamila 😂
Ma znam 🤗🤗bit Ce to sve okej...ali da jos nije gotovo sve dok m ne stigne 🤣🤣🤣🤣 samo pozitiva 💕
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Marinci meni je moj ginic reko da nek hopsamo svaka 2 dana + dan O i dan nakon isto hopsamo. Kao svaki dan nije preporuka jer ucestalim hopsanjem poboljsava se kvaliteta sperme ali se i smanjuje kolicina. I obavezno nakon da ostanem lezat s nogama u zraku 15-20min i da stavim jastuk pod guzu.
LazyO bas te svasta snaslo odjednom ❤️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Ginny, tratincica hvala cure 😁 vec sam se pomalo priredila da cu vise manje sve morat ici negdje dalje rjesavati 🙄🙄
Ako sam dobro pohvatala spermio se treba rijesiti prije mojih hormona? Onda sam ja dragog mogla uputit ranije da to obavi dok se nije predomislio 😅
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Nama je gin isto preporucio da prvo on obavi svoje jer je to samo jedna pretraga 🤷♀️
Ja jos uvik cekam da me zovnu jesam pozitivna 🙄🙄😅😅
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Lijena ovulacijo bome te je svasta snaslo, ti kao da si mi rodjena sestra po mukama
Jedino sto ja ne placem za muzem kada odlazi na teren, neka ga malo, ja tih par dana (citaj mjeseci) uzivam
Zelim ti da se brzo sabereš, da se sjetis tko si ti naša lijena ovulacija i da te nista ne moze pokolebati, ni vatrogasci ni auto kojeg si slupala. Mozda ne moze biti gore od toga pa sada MORA ici na bolje . Grlim te.
Znaci curke uzasno se osjecam a mislim da cete me sve razumijet moja kuma osoba koju znam godinama je ostala trudna ali nije zeljela(ps.ima muza, stalan posao, dobra primanja, veliku kucu-sredjen zivot..) i ona zeli ic na pobacaj jer kako kaze nije jos vrijeme mora da putuje itd itd. Mislim si kvragu sve pa nisi svjesna kolko njih nemoze ostat trudno zeno draga cuvaj taj mali zivot u sebi , ali ne bog dragi je nebi odgovorio.. neeznam vise kako se postavit prema njoj mene to pogadja previse.. da li ste bile u slicnoj situaciji😏😏
Znaci curke uzasno se osjecam a mislim da cete me sve razumijet moja kuma osoba koju znam godinama je ostala trudna ali nije zeljela(ps.ima muza, stalan posao, dobra primanja, veliku kucu-sredjen zivot..) i ona zeli ic na pobacaj jer kako kaze nije jos vrijeme mora da putuje itd itd. Mislim si kvragu sve pa nisi svjesna kolko njih nemoze ostat trudno zeno draga cuvaj taj mali zivot u sebi , ali ne bog dragi je nebi odgovorio.. neeznam vise kako se postavit prema njoj mene to pogadja previse.. da li ste bile u slicnoj situaciji😏😏
ne znam sto bi ti rekla, ja sam strano jako protiv pobacaja, osobno ne znam nekoga tko je to napravio, odnosno jedna kolegica na faksu je pobacila, pokusale smo s njome razgovarati ali dzaba ona je tada smatrala da je njena mladost i karijera bitnija od svega, sada isto tako ima sve ali nema najbitnije
a kakav je to muz od doticne kume, zar i on ne zeli dijete ili nema svoje ja, koliko sebican uopce moras biti i to uciniti
Ne ni on nezeli jos ka za par godina kad budu planirali onda ali ovako ne jos.. neznam preljuta sam na nju tj neznam ni sta bi joj rekla ja se osjecam uzasno sto ona ce to radit bas odvratan osjecaj povrca mi se cjeli dan od same pomisli..
Cure, jel vjerujete vi u onu - od poze cete lakse zatrudniti?
Jeste li zečicakoja hopsa ili dražen zečićkoji sam lezi?
zuzuzuuu heeeej a tiii? ti nisi napisala kako ti ne vjerujem u ništa više. sve isprobano i kuki.
pred 2 mj smo saamo doggy prašili kao ta je najbolja za začeće pa eto not. a ovako nema pravila alii uglavnom se volim prepustit mužu, on me baca okreće kak mu paše pa paše i meni
LazyyyyO nemoj ti meni da me ne možeš poloviti hehehe, čekaj tek ću danas prvu trakicu pišnuti, do sad sam tu samo gluposti tipkala. drago mi je da si ti danas bolje, svašta te bome zadesilo. puseee šaljem, opusti se uz gin tonic. može i meni jedan
lindsay po meni ti je o sto posto ok, ja imam cikluse 28 dana (+/- 2 dana) a o od 14-16 dc.
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Lindsay haha tak je, lijena ovulacija ne posustaje!
Ginny kak su tak spori, pa da ispališ na živce. Nazovi ih kroz sat vremena i reci da si ti jako pozitivna osoba, al da trebaš i test.
Anci ne mogu zamislit, mene nikad tak cice ne bole/peku. Najdalje što ide je da narastu dovoljno da popune moju wannabe B košaricu.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Sortiraj odgovore
Najstariji