Maja <3skategirl ah ti muški, ajde barem im se možemo nasmijati uvijekcurkaeto vidiiiiiš :) kad si radila zadnju papu? meni na nalazu piše da trebam ponoviti za 6mj, ali s obzirom da mi je gin rekao za zaštićene odnose prvo 6mj pa 2mj kad sam napravila tužnu facu, mislila sam da ćemo možda ponoviti papu za 2mj :emoticoncurekojasliježeramenima:
lindsay jel čekamo da netko popiški plusić za party ili slavimo majmunovo? što se mene tiče možemo i majmunovo :emoticoncurekojadižeruku:
.
sad prvi put tipkam preko laptopa i ubija me što nemam sve emoticone kao na mobu, osjećam se nedorečeno
Hahahahhaa luda si
Slavimo majmunovo, kao da nam više treba :)
Slavimo sto smo lavice, sretnice, buduce trudnice, ljepotice, pametnice, zgodnice :)
Jutro iz SI, kava i dorucak u krevetu, pa i nije neka srica, radije bi vani na suncu 🤣🤣🙈 i to mi se jedu "cudne" kombinacije, argeta i mortadela sa maslinama 😅🙈 a za poslin imam cokolade 😅
Marty 🤣🤣 i moj je takav, na 36.9 pada u nesvist, pokriva se dekicom, trese se od hladonoce🙄 i onda meni kaze kako ja tebe tetosim kad si bolesna, pa covjece bolesna sam evenutalno 1x godisnje a tebe svaki cas nesto boli😅😅🙄🙄
Sta se mm ticr, on je bez pogovora pio atb kad sam ja imala gardnerellu, napravit ce sta god triba za mene, stalno kuka kako me nije jos oplodio 🤣🤣 i to mu je vise radi mene jer zna koliko ja to zelim pa ja njega spustam na zemlju 🤣🤣 on je davno predlozio da napravi spermio a ja sam bila sigurna da mu to ne triba 🤣🤣🙈
Curka 😘😘 zao mi je za snjeska a i ovo drugo, kako mislis ne ide, bit ce 🤞🤞
Garava i ja vidim sjenice 🤞🤞🤞
Helou ponovi betu za dva dana, ja bi rekla da je ok al nisam skolovala
Tommy znas sve 😘😘🥰
Tloza odlicna ideja 🥂🥂 i jos nikad nisam bila u Osijeku a bas mi je zelja posjetit ga 🥰 (jesam dobro zapamtila da je lindsay gori negdi 🤔)
Posto sam dobila mengu nrgdi između 18h i 23h (ne znam tocno kad jer sam tad stavila tampon, isla sam na karmine) ja sam se jucer pravila da je 14dc i pokrila dvaput🤣🤣 nema veze sta je ovulacija bila dva dana prije 🤣🤣🤣 eto sritan praznik svima koji slave 😎
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ginny kaže "ja bi rekla da je u redu ali NISAM ŠKOLOVALA" znači oplakah hahahahahaha
eto zašto vas volim, i kad je situacija krajnje ozbiljna tako me nasmijete da ne mogu kontrolirati smijeh
nema vezeeee što nije o, 14dc mora bit ispoštovan ;)
tko ne hopsa na 14dc nema se pravo žaliti na negativan test bez obzira na o
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Maja <3skategirl ah ti muški, ajde barem im se možemo nasmijati uvijekcurkaeto vidiiiiiš :) kad si radila zadnju papu? meni na nalazu piše da trebam ponoviti za 6mj, ali s obzirom da mi je gin rekao za zaštićene odnose prvo 6mj pa 2mj kad sam napravila tužnu facu, mislila sam da ćemo možda ponoviti papu za 2mj :emoticoncurekojasliježeramenima:
lindsay jel čekamo da netko popiški plusić za party ili slavimo majmunovo? što se mene tiče možemo i majmunovo :emoticoncurekojadižeruku:
.
sad prvi put tipkam preko laptopa i ubija me što nemam sve emoticone kao na mobu, osjećam se nedorečeno
Moram ponoviti papu za 6 mj a to je u 4 mj ali ja cu sad kad mi ova m dodje tj prodje...al ovaj put cu ici kod privatnika jer me cekanje ubija...a i nisam zadovoljna sa svojim gin
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Maja &lt;3skategirl ah ti muški, ajde barem im se možemo nasmijati uvijekcurkaeto vidiiiiiš :) kad si radila zadnju papu? meni na nalazu piše da trebam ponoviti za 6mj, ali s obzirom da mi je gin rekao za zaštićene odnose prvo 6mj pa 2mj kad sam napravila tužnu facu, mislila sam da ćemo možda ponoviti papu za 2mj :emoticoncurekojasliježeramenima:
.
Moram ponoviti papu za 6 mj a to je u 4 mj ali ja cu sad kad mi ova m dodje tj prodje…al ovaj put cu ici kod privatnika jer me cekanje ubija…a i nisam zadovoljna sa svojim gin
uhhh pa ja sam svoju papu čekala 2mj :rolleyes:
vidim da dosta cura vamo ide kod privatnika, pa ja sad ovako razmišljam i mislim da u mom gradu nema privatnih ginekologa :curakojasliježeramenima:
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Prijavljujem ovulacijske bolove, navecer sliknem trakicu. Moram ispratitit zadnju O pred postupak, nije u redu samo ignorirat ju. Mislim se, ja uvijek skoro imam ovulaciju na 17dc, nije li to malo kasno? Lutealna je 12 ili 13 dana kako kada?
Maja &amp;lt;3skategirl ah ti muški, ajde barem im se možemo nasmijati uvijekcurkaeto vidiiiiiš :) kad si radila zadnju papu? meni na nalazu piše da trebam ponoviti za 6mj, ali s obzirom da mi je gin rekao za zaštićene odnose prvo 6mj pa 2mj kad sam napravila tužnu facu, mislila sam da ćemo možda ponoviti papu za 2mj :emoticoncurekojasliježeramenima:
.
Moram ponoviti papu za 6 mj a to je u 4 mj ali ja cu sad kad mi ova m dodje tj prodje…al ovaj put cu ici kod privatnika jer me cekanje ubija…a i nisam zadovoljna sa svojim gin
vidim da dosta cura vamo ide kod privatnika, pa ja sad ovako razmišljam i mislim da u mom gradu nema privatnih ginekologa :curakojasliježeramenima:
Da tak sam i ja...a kad odem kod privatnika gotovo mi je za Max 5 danas platim pregled i papu 500kn...takodjer moj tak razori da mi poslije ide krv i boli me dok privatnik ipak to odradi njeznije
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Maja &amp;amp;lt;3skategirl ah ti muški, ajde barem im se možemo nasmijati uvijekcurkaeto vidiiiiiš :) kad si radila zadnju papu? meni na nalazu piše da trebam ponoviti za 6mj, ali s obzirom da mi je gin rekao za zaštićene odnose prvo 6mj pa 2mj kad sam napravila tužnu facu, mislila sam da ćemo možda ponoviti papu za 2mj :emoticoncurekojasliježeramenima:
.
Da tak sam i ja…a kad odem kod privatnika gotovo mi je za Max 5 danas platim pregled i papu 500kn…takodjer moj tak razori da mi poslije ide krv i boli me dok privatnik ipak to odradi njeznije
A da ne pricam o tome da me socijalni prvi i zadnji put pregledao bez rukavica 🤮🤮🤮🤮
🧔 36
👩💼 30
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Curka SESTRO SLATKA!!! Isplači se koliko moraš, a onda u nove pobjede. Jaka si ti i nisi ni svjesna kako ćeš brzo ugledati svoj plusić, a onda ćemo plakati od sreće i veselit se skupa s tobom 🥰 lindsay će nam ispeći neke kolače da krsti novu kuhinju, ja ću donijeti cugu (tebi i drugim trudnicama sokiće), ancio će ponijeti svoj čaj, tommy, zuzujalica i Martyće nas zabavljat svojim šalama i anegdotama o teatralnim muževima, a druge cure nek ponesu zalihu trakica da imamo po čemu piškiti 😁😁 vidit ćeš, bit će to sve dobro ❤️❤️
Hahahahaha ajme ovo bi bilo vrh ❤❤ i ofc sve se skupimo u kuhinji od Lind
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
curka okej, ovo što si sad ispričala je stvarno užasno :O u takvom slučaju bi i ja takva škrta išla platiti.
lindsay željno iščekujemo trakicu! :*
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji