Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    03. Ožujak 2021. 10:38

t.loza

Maja <3skategirl ah ti muški, ajde barem im se možemo nasmijati uvijekcurkaeto vidiiiiiš :) kad si radila zadnju papu? meni na nalazu piše da trebam ponoviti za 6mj, ali s obzirom da mi je gin rekao za zaštićene odnose prvo 6mj pa 2mj kad sam napravila tužnu facu, mislila sam da ćemo možda ponoviti papu za 2mj :emoticoncurekojasliježeramenima:
    lindsay jel čekamo da netko popiški plusić za party ili slavimo majmunovo? što se mene tiče možemo i majmunovo :emoticoncurekojadižeruku:
    .
    sad prvi put tipkam preko laptopa i ubija me što nemam sve emoticone kao na mobu, osjećam se nedorečeno

Hahahahhaa luda si
    Slavimo majmunovo, kao da nam više treba :)
    Slavimo sto smo lavice, sretnice, buduce trudnice, ljepotice, pametnice, zgodnice :)

Ginny
    03. Ožujak 2021. 10:38

Jutro iz SI, kava i dorucak u krevetu, pa i nije neka srica, radije bi vani na suncu 🤣🤣🙈 i to mi se jedu "cudne" kombinacije, argeta i mortadela sa maslinama 😅🙈 a za poslin imam cokolade 😅
    Marty 🤣🤣 i moj je takav, na 36.9 pada u nesvist, pokriva se dekicom, trese se od hladonoce🙄 i onda meni kaze kako ja tebe tetosim kad si bolesna, pa covjece bolesna sam evenutalno 1x godisnje a tebe svaki cas nesto boli😅😅🙄🙄
    Sta se mm ticr, on je bez pogovora pio atb kad sam ja imala gardnerellu, napravit ce sta god triba za mene, stalno kuka kako me nije jos oplodio 🤣🤣 i to mu je vise radi mene jer zna koliko ja to zelim pa ja njega spustam na zemlju 🤣🤣 on je davno predlozio da napravi spermio a ja sam bila sigurna da mu to ne triba 🤣🤣🙈
    Curka 😘😘 zao mi je za snjeska a i ovo drugo, kako mislis ne ide, bit ce 🤞🤞 
    Garava i ja vidim sjenice 🤞🤞🤞
    Helou ponovi betu za dva dana, ja bi rekla da je ok al nisam skolovala
    Tommy znas sve 😘😘🥰
    Tloza odlicna ideja 🥂🥂 i jos nikad nisam bila u Osijeku a bas mi je zelja posjetit ga 🥰 (jesam dobro zapamtila da je lindsay gori negdi 🤔) 
    Posto sam dobila mengu nrgdi između 18h i 23h (ne znam tocno kad jer sam tad stavila tampon, isla sam na karmine) ja sam se jucer pravila da je 14dc i pokrila dvaput🤣🤣 nema veze sta je ovulacija bila dva dana prije 🤣🤣🤣 eto sritan praznik svima koji slave 😎

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 10:48

Ginny kaže "ja bi rekla da je u redu ali NISAM ŠKOLOVALA" znači oplakah hahahahahaha
    eto zašto vas volim, i kad je situacija krajnje ozbiljna tako me nasmijete da ne mogu kontrolirati smijeh 
    nema vezeeee što nije o, 14dc mora bit ispoštovan ;) 
    tko ne hopsa na 14dc nema se pravo žaliti na negativan test bez obzira na o 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

curka93
    03. Ožujak 2021. 10:57

t.loza

Maja <3skategirl ah ti muški, ajde barem im se možemo nasmijati uvijekcurkaeto vidiiiiiš :) kad si radila zadnju papu? meni na nalazu piše da trebam ponoviti za 6mj, ali s obzirom da mi je gin rekao za zaštićene odnose prvo 6mj pa 2mj kad sam napravila tužnu facu, mislila sam da ćemo možda ponoviti papu za 2mj :emoticoncurekojasliježeramenima:
    lindsay jel čekamo da netko popiški plusić za party ili slavimo majmunovo? što se mene tiče možemo i majmunovo :emoticoncurekojadižeruku:
    .
    sad prvi put tipkam preko laptopa i ubija me što nemam sve emoticone kao na mobu, osjećam se nedorečeno

Moram ponoviti papu za 6 mj a to je u 4 mj ali ja cu sad kad mi ova m dodje tj prodje...al ovaj put cu ici kod privatnika jer me cekanje ubija...a i nisam zadovoljna sa svojim gin

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 11:03

curka93

t.loza

.

Moram ponoviti papu za 6 mj a to je u 4 mj ali ja cu sad kad mi ova m dodje tj prodje…al ovaj put cu ici kod privatnika jer me cekanje ubija…a i nisam zadovoljna sa svojim gin

uhhh pa ja sam svoju papu čekala 2mj :rolleyes:
    vidim da dosta cura vamo ide kod privatnika, pa ja sad ovako razmišljam i mislim da u mom gradu nema privatnih ginekologa :curakojasliježeramenima:

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Lindsay
    03. Ožujak 2021. 11:05

Prijavljujem ovulacijske bolove, navecer sliknem trakicu. Moram ispratitit zadnju O pred postupak, nije u redu samo ignorirat ju. Mislim se, ja uvijek skoro imam ovulaciju na 17dc, nije li to malo kasno? Lutealna je 12 ili 13 dana kako kada?

curka93
    03. Ožujak 2021. 11:07

t.loza

curka93

t.loza

.

Moram ponoviti papu za 6 mj a to je u 4 mj ali ja cu sad kad mi ova m dodje tj prodje…al ovaj put cu ici kod privatnika jer me cekanje ubija…a i nisam zadovoljna sa svojim gin

vidim da dosta cura vamo ide kod privatnika, pa ja sad ovako razmišljam i mislim da u mom gradu nema privatnih ginekologa :curakojasliježeramenima:

Da tak sam i ja...a kad odem kod privatnika gotovo mi je za Max 5 danas platim pregled i papu 500kn...takodjer moj tak razori da mi poslije ide krv i boli me dok privatnik ipak to odradi njeznije

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

curka93
    03. Ožujak 2021. 11:08

curka93

t.loza

curka93

t.loza

.

Da tak sam i ja…a kad odem kod privatnika gotovo mi je za Max 5 danas platim pregled i papu 500kn…takodjer moj tak razori da mi poslije ide krv i boli me dok privatnik ipak to odradi njeznije

A da ne pricam o tome da me socijalni prvi i zadnji put pregledao bez rukavica 🤮🤮🤮🤮

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

Tommyfame
    03. Ožujak 2021. 11:10

t.loza

Curka SESTRO SLATKA!!! Isplači se koliko moraš, a onda u nove pobjede. Jaka si ti i nisi ni svjesna kako ćeš brzo ugledati svoj plusić, a onda ćemo plakati od sreće i veselit se skupa s tobom 🥰 lindsay će nam ispeći neke kolače da krsti novu kuhinju, ja ću donijeti cugu (tebi i drugim trudnicama sokiće), ancio će ponijeti svoj čaj, tommy, zuzujalica i Martyće nas zabavljat svojim šalama i anegdotama o teatralnim muževima, a druge cure nek ponesu zalihu trakica da imamo po čemu piškiti 😁😁 vidit ćeš, bit će to sve dobro ❤️❤️

Hahahahaha ajme ovo bi bilo vrh ❤❤ i ofc sve se skupimo u kuhinji od Lind 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Loza 💙😇
    03. Ožujak 2021. 11:11

curka okej, ovo što si sad ispričala je stvarno užasno :O u takvom slučaju bi i ja takva škrta išla platiti.
    lindsay željno iščekujemo trakicu! :*

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.