Evo cure ja opet pisala sad trebam dobit sutra... nemam pojma stalno su svijetle sijenice kao ovo je nakon 10 min slikano ali se odma tako pojavilo
https://ibb.co/9WKZWgW
https://ibb.co/QY3Zpw0
LazyO pa ženo šta te sve snašlo, drago mi je da si dobro❤❤
Liliman ne znam što bi rekla. Kao i Skategirl ,ne prolaze kod mene to da se slucajno dogodilo. Osobno,ako ne žele dijete,trebali su prije na to misliti i uzet neku kontracepciju,danas bar ima svega u ponudi. A s druge strane, ti mozes njoj rec kao se ti osjecaj po tom pitanju i podijeliti svoje iskustvo,a ostalo je na njoj. Svatko kroji svoj život i nosi posljedice svojih izbora, kakve god one bile. Kao sto je Tommy rekla, to sto rade u cetiri zida je njihova stvar. Ako mozes odmakni se od ljudi koni ti crpe pozitivu,i to je ono sto mozes napraviti za sebe. Nažalost,svijet nije pravedan i događaju se svakakve stvari svakakvim ljudima.
Idem ja pišnut jednu trakicu da vidimo na čemu sam😁😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Lilimam nije mi to nikako uredu, ali na kraju krajeva ona je ta koja ce se jednog jutra probuditi i shvatiti sto je ucinila i morat ce s tim zivjeti, ako ima imalo svijesti 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Anci da stavis malo kupusa na grudi? 😅
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Hmm trakica mi bijela ko snijeg🤔 inace se bar nesto vidi. Ne znam. Mozda ce O kasnije ovaj mjesec.
Anci ma vidjela sam vec da si stavila oblog i nadam se da pomaze 🤞🏻 ali taj kupus me uvijek nasmije da sam ga morala spomenuti 😅
Lindsay 🤞🏻🤞🏻💜
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
https://ibb.co/rkV2R7b
Prijavljujem zadnji pik prije trudnoce 😋
Uhuuu😁😘😘😘
Iskreno, ja mislim da na ovoj temi nema mjesta za price o abortusu... Lilimam razumijem da zelis s nekime o tome razgovarati, ali me izjava “da dode tu i procita 10 stranica kako se zene muce” malo i vrijeda. Mislim da svatko treba voditi svoj zivot i brinuti o njemu.
.
Mi smo ovdje stvarno krasna zajednica s jednim zajednickim ciljem, i ne vidim zasto bismo trosili komentare, stranice i rijeci na ovom forumu o necijem abortusu. Naravno da nam ta tema nikome ovdje nije ugodna jer se sve trudimo dobiti dijete. Nemojmo trovati forum... abortus je postojao i postojat ce, tko ce ga htjeti napraviti, napravit ce.
Anci onda možeš imati slobodne ruke, a tuš neka šalta sam 😂
Lindsay očekujemo kasnije i sliku pika 😁
Bella brzo će trakice početi raditi svoje 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji