Andela želim ti svu srecu ovog svijeta i ta vec prvi ciklus bude uspjesan ❤️❤️
Ma i ja sam odmah pomislila da je implantacija ali nije poslje bilo nista takvo ma stvarno se ne nadam previse 🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Zujalice, ja sam pisala o lijekovima na svoju ruku, no tesko da je to razlog losijeg nalaza jer smo ga prekratko uzimali da bih se on odrazio vec na spermije. Mozda grijesim, ali koliko je moje znanje ne bih trebalo. U svakom slucaju ne uzimamo ih vise jer svakako idemo u postupak :)
Draga, držim fige da sve bude kako treba. Sigurna sam da će sve biti dobro ❤️
Curkabas sam sretna zbog tebe i O! ❤️ Nadam se da ste lijepo iskoristili, sad krece slatko odbrojavanje 🙂
Buhtlicekakva je to jod i di se nabavlja? 😎 doprinosi stitnjaci i plodnosti? Ja nemam problem s TSH, sad nekako mislim da ako bih to koristila s urednom stitnjacom, da bih mogla zeznuti.. ne znam. Ali svakako sretno! 🥳
Ufff Lindsaypa bas mi je zao.. nasa su tijela zaista cudo i nadam se da ce se situacija popraviti. Jesi li ti spominjala da neke lijekove pijete na svoju ruku, je li to mozda uzrok? Sorry ako nisi ti to pisala, zadnjih dana sam na mobitelu pa mi je tesko pamtiti tko je sto rekao 🙂
Sanjarka. ❤️Bella moja bellissima! ❤️ Zao mi je zbog M, ali trago mi je da nisi klonula. Samo naprijed, drzim ti najvece fige na svijetu! ❤️
Watsonjos malo, jos malo i mrvica ce biti tu ❤️❤️
Draga Masobas te rijetko cujemo u zadnje vrijeme, imas mali detox od foruma? U svakom slucaju, nadam se da ces sto prije rijesiti sve zdravstvene prepreke koje imas i da ce bebica doci brzo ❤️
.
Kod mene nista novo. Nakon jucerasnjeg vrtloga emocija i cudnog negativnog testa, malo sam se pribrala i sabrala. Necu piskiti danas. Necu kupiti test da bih piskila sutra. Moram si malo ocistiti misli od svega… nisam tuzna, zapravo sam super i dragi me tako nasmijava i veseli zadnjih dana. Bas osjecam kako sam sretna i kako mi je lijepo s njim ❤️
https://lavandamia.hr/jadrankina-otopina-50-ml-proizvod-1956/?gclid=Cj0KCQiApsiBBhCKARIsAN8o_4itgrw4EeC9Il6iqdiPrk379lVd3TdoGSKMV0-FIb75oQr9sy_LutYaArLzEALw_wcB
Evo ovdje imas sve o tome. Mislim da nebi zeznila nista posto ljudi koji imaju uredan rad stitnjace koriste to i nije im se nista zeznilo. Imas online za kupiti i imas popis ljekarni po gradovima koji drze to. Ne znam odakle si no mozes uguglati pa provjeriti prodaje li se u tvom gradu. Isto tako mozes se javiti gospodi Jadranki koja proizvodi to i ona ce ti sve objasniti.Cijena je 185 kn, ja sam kupila u trgovini Bio&bio u Osijeku.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Hvala puno. Buhtlice ❤️ baš sam razmišljala promijeniti ili uvesti neki novi biljni lijek. U Femisan A uopće više nisam sigurna, moguće da mi je on poremetio ciklus u 12. i 1. mjesecu. Ne znam..
Koristi li tko ulje noćurka do ovulacije?
Hvala puno. Buhtlice❤️ baš sam razmišljala promijeniti ili uvesti neki novi biljni lijek. U Femisan A uopće više nisam sigurna, moguće da mi je on poremetio ciklus u 12. i 1. mjesecu. Ne znam..
Koristi li tko ulje noćurka do ovulacije?
Femisan A sam koristila i odvratnog okusa mi je. Isto ako nisam primjetila da mi je pomogao. Ne znam ni da li ce mi ovo pomoci, ono sto moram reci pocela sam ga koristiti i u doslovno 2 dana sam bila 2 x na wc-u. I vise nisam napuhana. A ja imam bas velike probleme sa crijevima i po 7 dana ne idem na wc.
Isto tako moram reci da kad stavim jod u vodu nema tako jako okus. Maltene ga ni ne osjetim. Ono sto me najvise potaklo da pocnem to koristii je to sto je ta Jadranka trudna u nez ni ja kojoj godini sigurno 40-toj i koristi jod i u trudnoci. Cvrsto vjerujem da ni jedna zena nebi isla na stetu svom djetetu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica femisan je toliko odvratan da sam dvaput povratila kad sam ga ujutro pila. Pa sam mislila da je to simptom trudnoce 😂😂😂😂😂😂
Buhtlica femisan je toliko odvratan da sam dvaput povratila kad sam ga ujutro pila. Pa sam mislila da je to simptom trudnoce 😂😂😂😂😂😂
Znam tocno o cemu pricas 😅🤣
Ovo skoro pa ni nema okus, ni miris a ni alkohola 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja sam femisan bila u kapsulama, malo jr skuplji, ali ja te kapi nemogu nikako.. Doduse mislim da mi se od njega produljio ciklus, a mozda i nije od njega.. Svakako odlucila sam prestati i samo pijem prenatale, nemrem jedno i drugo to mi je too much tableta..
Sto se tice pretraga ja sam ovakvog misljenja, prohodnost jajovoda mislim da ne trebam raditi jer sam vec bila jednom trudna (doduse neslavno) pa smatram samim time da su jajovodi prohodni..
A odlucila sam sada kroz koji dan javiti se svom socijalnom doktoru da mi da uputnicu za hormone i obaviti hormone 2dc.. Se to mora bas ici u bolnicu vaditi ili mozes u laboratoriju gdje vadis krv?
Brisevi i papa su mi uredni to je vec obavljeno...
Eto ne znam sta bi jos mogla traziti da obavim, za pocetak te hormone cisto da vidim je li sve okej
Ja sam femisan bila u kapsulama, malo jr skuplji, ali ja te kapi nemogu nikako.. Doduse mislim da mi se od njega produljio ciklus, a mozda i nije od njega.. Svakako odlucila sam prestati i samo pijem prenatale, nemrem jedno i drugo to mi je too much tableta..
Sto se tice pretraga ja sam ovakvog misljenja, prohodnost jajovoda mislim da ne trebam raditi jer sam vec bila jednom trudna (doduse neslavno) pa smatram samim time da su jajovodi prohodni..
A odlucila sam sada kroz koji dan javiti se svom socijalnom doktoru da mi da uputnicu za hormone i obaviti hormone 2dc.. Se to mora bas ici u bolnicu vaditi ili mozes u laboratoriju gdje vadis krv?
Brisevi i papa su mi uredni to je vec obavljeno…
Eto ne znam sta bi jos mogla traziti da obavim, za pocetak te hormone cisto da vidim je li sve okej
Ako imas mogucnost idi privatno to odradi, ja sam bila neki dan, drugi dan dobila nalaze. Ovo po bolnicama je uzas.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bella, ja sam zbog “zelje” za nekom obradom, odgovorima zasto se dogodilo… promijenila ginekologa.
I onda kad mi je i ovaj rekao da u mom slucaju nema potrebe za cackanjem jer je sve ok, to se dogadja kako je i Sanjarka napisala. Ali ja jos nisam mirna s tim, ne znam kaj cu kad ostanem opet trudna🤷♀️. Tako da ako nesto saznas javi!
Budem, svakako javim. Mozda cak i nazovem sutra ginekologicu i direktno pitam da mi da neku uputnicu pa javim sto ce reci, ako se odlucim nazvati.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji