Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    21. Veljača 2021. 10:16

Ancio draga bas sam o tebi razmisljala jutros 🙈 kako si nam ti? Jel ce ovo bit uspjesan mjesec? 🥰🥰🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    21. Veljača 2021. 10:23

Ancio lijepo mi isto imamo veceras prijatelje na veceri i jedva cekam malo se podruzit :) 
    Hahahaha pa mozda i je , kad ces piskit?
    Ma daj ja sama sebe zivciram vec moj ludi mozak naci prije 2 dana sam bilaaa sigurna da ovaj mjesec nisam T od jednog seksa 🙈 a jucer u glavu 30099 scenarija kao i onaj da je implantacija 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Leah
    21. Veljača 2021. 10:25

Jutro trudilice moje ❤
    Lindsay ja se tebi divim zeno, koliko si hrabra i jaka, svaka ti cast! Duboko vjerujem da ce ti se uskoro sve zelje ostvariti.
    Anabela, watson ovo vrijedi i za vas, svaka cast zene moje i jako mi je drago da nam se javljate sa novostima, a uskoro i sa pozitivnim testom!🤞🤞🤞
    Curka cestitam na O, taman vikend da to fino pokrijete. Samo me buni sto trebas dobiti M za 7 dana, zar ti tako kratko traje lutealna?
    Bella, Marty da vam sto prije i bezbolnije prodje vjestica pa u dobitno hopsanje.❤❤❤
    Maso nisam znala da se boris sa bestijama, drzim ti fige da to sto prije rijesis i da ti na pregledu u cetvrtak bude sve uredno, radis i briseve ili samo papu? 
    Ancio bit ce ovaj nocni hopsic dobitan, pazi sta ti kazem ❤
    Zujalice drzim fige da M ne dodje pa da nam se za par dana javis sa plusicem. Btw. Uvijek kad vidim tvoj nick krenem pjevat Pi pi pijanica kad ti kazem nisam... Hahah ne znam zasto😂
    Sorry ako sam nekog izostavila na mobu sam... Nema preko vikenda laptopa..
    Kod mene malo porasla tempica i bas mi je drago jer je danima bila.ista i vec sam mislila da je do toplomjera,  od O imam stalno neke ultraslabe grcice kroz dan sto inace nemam, drugih simptoma nemam, nekad me cicke zazare, ali to  je uvijek tako u ovo doba ciklusa. Ljubim vas sve idem sad kuhat rucak jer deeebelo kasnim, opet se dugo spavalo🙄

21. Veljača 2021. 10:29

Anciooo kako volim kad si tako vesela ❤️tvoja je osobnost zaista otvorena knjiga - točno se vidi kad si happy, i točno se vidi kad si malo tužnić. Drago mi je da si zadnjih dana tako vesela da me svaki put nasmiješ :))) Ma, zašto bi se morala dići ako ti se ne da - nedjelja je ❤️
    .
    Maša najvažnije da si ti dobro, ja sam se zabrinula da si tužna ili preopterećena svime što se događa. Ako si se selila, možda novi stančić donese puno puno hopsanja, puno puno sreće, puno puno ljubavi i jedan veliki debeli ➕❤️ Hmmm, ako je svrbež prošao i 5DC si imala roskasto krvarenje, da nije implatacija? Jedno hopsanje je dovoljno, nije beba kuća da se gradi mjesecima 😅 (to ja sebi uvijek govorim kad ne pokrijemo ciklus dobro) Svakako se nadam da nije ništa ozbiljno, pa bila si nedavno kod ginekologa... ja se više bojim za svoje prijateljice koje idu ginićima jednom u dvije godine, pa uvijek strepe šta će reći. 
    .
    Bella hvala ti na lijepim riječima i podršci ❤️što bude, bit će ❤️jučer smo (godinu dana nakon kupovine stana) konačno doveli u red dječju sobu koja je do sad služila kao skladište. pa možda moj anđelak sad shvati da su mama i tata skroz spremni za njega/nju i da će nam doći. 😇
    .
    I imam jedno pitanje - jeste li i vi "uvjerene" kojeg će spola biti vaša buduća beba kad ostanete trudne? ja cijeli život živim u uvjerenju da ću biti mama dečka, iako bih baš voljela curu 😅😅do te mjere sam uvjerena da razmišljam i istražujem kako odgajati dječaka kad sam cijeli život okružena malim djevojčicama - 3 sestre, 3 nećakinje, sve žene 😃

21. Veljača 2021. 10:32

Leah 😂😂😂😂😂 umirem od smijeha!!! Zu-zu-zujalica kad ti kažem nisammmmmm 😅
    Sjeća li se tko stare uvodne pjesmice pčelice Maje? "Ja mislim da se mala pčela zvala Majaaaa, mala, drska, bistra pčela Maja, mala pčela što kroz let, sva u čudu gleda svijet." 🐝❤️

Sarita_00
    21. Veljača 2021. 10:33

Marty nek je konačno došla. I drago mi je da si ok ❤️
    Zuzujalica samo vi uživajte ❤️ Kad je glava ok, onda je sve nekako lakše. 
    Sanjarko malo pomiješani osjećaji što nam ideš, ali jesenske bebice su ipak ljepša tema ❤️ Neka pregled bude dobar i da sve dalje prođe u redu ❤️
    Bella žao mi zbog M, drži se ❤️
    Curka nek je O došla i nek ste odmah iskoristili 🤭🤭 Držim 🤞 da bude to to 😁
    Anci ja sam sigurna da su noćni dobitni i da će ovaj ciklus biti dobitan 🤞🤞
    Noćas nisam baš nešto spavala jer me noga bolila, pa je onda mala došla kod nas i tukla me 💆 U 7 sam se preselila u dnevni 🤣🤣 U 9 su došli i probudili me. 
    Od simptoma me jedino jučer neki grčevi zezali. Ali kratko. Jedino što sam stalno umorna i nemam snage za ništa. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    21. Veljača 2021. 10:38

Zuzujalica ja sam stalno govorila da bi voljela prvo imati dečka jer dečki nekako bolje prođu 🤣 Imam mlađeg brata i uvijek su bili blaži prema njemu. Ali kad sam ostala trudna mi je bilo sasvim svejedno. Muž je govorio da bi on sina (naravno), a kuma mu je rekla da će završiti sa samim kćerima. Kad sam ostala trudna je rekao da je siguran da je cura. I sad često kaže da mu je ipak draže da je cura. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bella🌟
    21. Veljača 2021. 10:39

Leah neka tempica samo nastavi rasti😁😚🤞🤞
    Zuzujalica identicna situacija sa baby sobom, vec vise od godinu dana smo uselili i soba je isto sluzila za skladiste i bilaje sva pretrpana,i prosli mjesec, kako je sijecanj i one fore nova godina nova ja🤭, odlucila sam ju pocistiti i sad je napokon spremna i čista za bebača😁 a sto se tice spola, ne znam zasto ali nekako se ponašam kao da će biti dečko. Iako mi je osobno svejedno samo da je, no s druge strane ne bih htjela curicu jer ne bi zeljela da se mora boriti s ovim dijagnozama koje imam pošto su nasljedne,a sve žene unutsr moje uže familije imaju ginekoloških problema i bas bi mi bilo teško glefati svoju djevojčicu da se s tim pati. Mozda zato podsvjesno prizeljkujem dečkića.
    Trudilice sa jednim spontanim iza sebe, jeste li od doktorice dobile mogućnost da se naprave dodatne pretrage ? Tipa na trombofiliju i sl? Znam da nije praksa da nakon jednog ide takva obrada ali sve si razmisljam da bi mozda pitala da me posalju.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

21. Veljača 2021. 10:40

Juuuuj, Anciooo, nemoj me krivo shvatiti - volimo te i kad si sretna i kad si tužna. Želimo ti što više pozitivnih osjećaja i dana, ali uvijek smo tu za tebe (kao i za sve cure!) kad je dan loš, težak i tužan. Naravno, uvijek takvih dana ima. Tu smo da dignemo jedna drugu kad smo u gotovo istim situacijama.. ❤️
    .
    Ja sam isto počela brisati toksične ljude iz svog života. Ili, druženje s njima svesti na minimum ako baš moram. Neki dan mi je mužev prijatelj baš digao tlak 👿cura mu je slučajno ostala trudna, kad je saznala - on je čekao da ode na prvi pregled pa da krenu planirati svadbu. Doslovno je svima pričao ta dva tjedna koliko joj je prošlo od plusa do pregleda. I nedavno je rodila, išli smo vidjeti bebu, i on nama krene pametovati "joj, ne znate kako je predivno biti tata, šta vi čekate". Ma marš!

21. Veljača 2021. 10:43

Sarita, Bella, da, postoji taj neki "filing" što bi moglo biti ❤️
    I što se sobe tiče Bella, ako si je pospremila u siječnju, sigurno anđelak misli "ma ja ću se mami pokazati na testu takmo negdje sredinom 3. mjeseca, taman mi opet očisti sobu" ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.