Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    21. Veljača 2021. 13:39

Leah

Ja sam femisan bila u kapsulama, malo jr skuplji, ali ja te kapi nemogu nikako.. Doduse mislim da mi se od njega produljio ciklus, a mozda i nije od njega.. Svakako odlucila sam prestati i samo pijem prenatale, nemrem jedno i drugo to mi je too much tableta..
    Sto se tice pretraga ja sam ovakvog misljenja, prohodnost jajovoda mislim da ne trebam raditi jer sam vec bila jednom trudna (doduse neslavno) pa smatram samim time da su jajovodi prohodni..
    A odlucila sam sada kroz koji dan javiti se svom socijalnom doktoru da mi da uputnicu za hormone i obaviti hormone 2dc.. Se to mora bas ici u bolnicu vaditi ili mozes u laboratoriju gdje vadis krv?
    Brisevi i papa su mi uredni to je vec obavljeno…
    Eto ne znam sta bi jos mogla traziti da obavim, za pocetak te hormone cisto da vidim je li sve okej

Te hormone mislim da po bolnicama mozes vaditi,u laboratoriju normalno. Meni isto papa i brisevi ok i nisam dugo vadila hormone pa bi mozda i to trazila plus stitnjaca i plus te dodatne pretrage tipa za trombofiliju i sl sto se zna nakon vise spontanih traziti. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sarita_00
    21. Veljača 2021. 14:10

Ipak nisam imala mira, pa sam pišnula test. Snjegović. Sad sam nekako ipak mirnija zbog lijekova i svega. Makar nisam uopće sigurna kad bi trebala dobiti. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Ivo& Ivana💙♥️
    21. Veljača 2021. 14:26

Bella🌟

Leah

Ja sam femisan bila u kapsulama, malo jr skuplji, ali ja te kapi nemogu nikako.. Doduse mislim da mi se od njega produljio ciklus, a mozda i nije od njega.. Svakako odlucila sam prestati i samo pijem prenatale, nemrem jedno i drugo to mi je too much tableta..
    Sto se tice pretraga ja sam ovakvog misljenja, prohodnost jajovoda mislim da ne trebam raditi jer sam vec bila jednom trudna (doduse neslavno) pa smatram samim time da su jajovodi prohodni..
    A odlucila sam sada kroz koji dan javiti se svom socijalnom doktoru da mi da uputnicu za hormone i obaviti hormone 2dc.. Se to mora bas ici u bolnicu vaditi ili mozes u laboratoriju gdje vadis krv?
    Brisevi i papa su mi uredni to je vec obavljeno…
    Eto ne znam sta bi jos mogla traziti da obavim, za pocetak te hormone cisto da vidim je li sve okej

Te hormone mislim da po bolnicama mozes vaditi,u laboratoriju normalno. Meni isto papa i brisevi ok i nisam dugo vadila hormone pa bi mozda i to trazila plus stitnjaca i plus te dodatne pretrage tipa za trombofiliju i sl sto se zna nakon vise spontanih traziti.

Upadam kao padobrabac, ali cesto skoknem na ovu temu jer sam bila i dio nje, sad sam eto hvala Bogu u ljetnicama. Htjela sam ti reci da sam ja nakon spontanog napravila pretrage spolnih hormona (2-5 dc ciklusa) i progesteron, papa test, briseve cerviksa, hormone štitnjače TSH i Ft3, Ft4. Posto sam prebolila trombozu sinusa glave gin. mi je rekla da cu morati uzimati Fragmin-niskomolekularni fragmin u injekcijama od prvog dana trudnoće. U prošloj trudnoći gin. je to zanemario i zavrsilo je spontanim. Kod nas ti ne rade pretrage za trombofiliju nakon jednog spontanog jer je skupo zato bas posebno trazi od gin. da želiš i tu pretragu. Eto ja se bodem vec 23 tjedna i hvala Bogu trudnoca je uredna

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

21. Veljača 2021. 14:49

Eee Clio! Pa divno te vidjeti! Kratko smo istovremeno bile na ovom topicu, brzo si mi otisla u trudnice nakon sto sam ja pronasla forum. Drago mi je da si dobro i da trudnoca ide skolski ❤️

21. Veljača 2021. 14:51

Zao mi je zbog olafa, Sarita ❤️❤️❤️ Mozda ipak jos ima nade.

Bella🌟
    21. Veljača 2021. 15:02

Clio35

Bella🌟

Upadam kao padobrabac, ali cesto skoknem na ovu temu jer sam bila i dio nje, sad sam eto hvala Bogu u ljetnicama. Htjela sam ti reci da sam ja nakon spontanog napravila pretrage spolnih hormona (2-5 dc ciklusa) i progesteron, papa test, briseve cerviksa, hormone štitnjače TSH i Ft3, Ft4. Posto sam prebolila trombozu sinusa glave gin. mi je rekla da cu morati uzimati Fragmin-niskomolekularni fragmin u injekcijama od prvog dana trudnoće. U prošloj trudnoći gin. je to zanemario i zavrsilo je spontanim. Kod nas ti ne rade pretrage za trombofiliju nakon jednog spontanog jer je skupo zato bas posebno trazi od gin. da želiš i tu pretragu. Eto ja se bodem vec 23 tjedna i hvala Bogu trudnoca je uredna

Hvala Clio na dogovoru ❤ znam da ne rade i bojim se da mi nece ni htjet dati uputnicu jer nemam bas indikacija za to,ali opet ne moram ni imati a nezelim cekati da se opet nesto dogodi. I nehumano mi je to da treba peoci nekoliko spontanih da bi to dozvolili, ali kuzim da je na kraju sve do novaca i takvih stvari.  Sretno i ponekad popratjm i vasu grupu,drago mi je da ide sve ok i cestitke na dečkiću🤗💙
    Sarita zao mi je,grlim💕

curka93
    21. Veljača 2021. 16:39

Leah

Jutro trudilice moje ❤
    Lindsayja se tebi divim zeno, koliko si hrabra i jaka, svaka ti cast! Duboko vjerujem da ce ti se uskoro sve zelje ostvariti.
    Anabela, watsonovo vrijedi i za vas, svaka cast zene moje i jako mi je drago da nam se javljate sa novostima, a uskoro i sa pozitivnim testom!🤞🤞🤞
    Curkacestitam na O, taman vikend da to fino pokrijete. Samo me buni sto trebas dobiti M za 7 dana, zar ti tako kratko traje lutealna?
    Bella, Martyda vam sto prije i bezbolnije prodje vjestica pa u dobitno hopsanje.❤❤❤
    Masonisam znala da se boris sa bestijama, drzim ti fige da to sto prije rijesis i da ti na pregledu u cetvrtak bude sve uredno, radis i briseve ili samo papu?
    Ancio bit ce ovaj nocni hopsic dobitan, pazi sta ti kazem ❤
    Zujalice drzim fige da M ne dodje pa da nam se za par dana javis sa plusicem. Btw. Uvijek kad vidim tvoj nick krenem pjevat Pi pi pijanica kad ti kazem nisam… Hahah ne znam zasto😂
    Sorry ako sam nekog izostavila na mobu sam… Nema preko vikenda laptopa..
    Kod mene malo porasla tempica i bas mi je drago jer je danima bila.ista i vec sam mislila da je do toplomjera, od O imam stalno neke ultraslabe grcice kroz dan sto inace nemam, drugih simptoma nemam, nekad me cicke zazare, ali to je uvijek tako u ovo doba ciklusa. Ljubim vas sve idem sad kuhat rucak jer deeebelo kasnim, opet se dugo spavalo🙄

Ma meni ti je sve zbrckano al sam tako sretna kaj znam da je ovulacija 🤗🤗🤗

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Tonia♥️
    21. Veljača 2021. 16:50

Ja sam pila Jadrankin jod prije par godina, nekoliko mjeseci, baš u to doba kad se začela i 100-ta Jodirana beba, al na žalost kod mene nije bilo rezultata. Femisan mi nije toliko grozan, popijem punu čašu vode s tih 30 kapi i ajde, taj neki biljni okus, ali mi nije toliko strašno... Znala sam vrkutu pit koja mi je puuuuno gora :/ Meni je Femisan pomogao kod sluzi, obilnija je bila u doba O

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

curka93
    21. Veljača 2021. 16:52

https://ibb.co/SvczsCP moja trakica od danas kaj kazete...sad je svjetlija

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Bella🌟
    21. Veljača 2021. 17:34

curka93

https://ibb.co/SvczsCP moja trakica od danas kaj kazete…sad je svjetlija

Kakava je jucer bila ? Ako je bila tamnija,danas svijetlija onda je pik bio i O je iza ugla😁😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.