Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    21. Veljača 2021. 20:41

Bella🌟

curka93

Bella🌟

curka93

Bella🌟

curka93

Bella🌟

curka93

https://ibb.co/SvczsCP moja trakica od danas kaj kazete…sad je svjetlija

Kakava je jucer bila ? Ako je bila tamnija,danas svijetlija onda je pik bio i O je iza ugla😁😚

Jucer je bila tamnija..onda jos danas hopsanje i sutra i valjda je to to🤣

To bi trebalo biti to onda da🤭🤞🤞🤞❤

https://ibb.co/wrXwt8J ovo je od jucer

Jos sutra napravi da potvrdis da blijedi. Sretno curka, neka ti donese plus😁

Hvalaaa🤗🤗a jel mislite da mogu sutra hopsanje nabaciti navecer ili je to kasno…danasnji dan smo odradili🤣🤣🤣

Ma mislim da bi trebalo biti ok jer ste danas pokrili pa ce ti spermici vec cekati O ,a sutra jos potvrdite kad god 😁

Jer fakat nisam jutarnji tip i znam da nebum mogla ujutro nis🤣🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

▪Marty
    21. Veljača 2021. 20:50

Sanjarka razumljivo, samo ti poprati nas koliko ces stici i uzivaj u predivnim emocijama i trudnoci! 💜
    Lyra ❤❤ ma daaj mene je tesko bilo skuzit jesam procurila, nisam, pa sve stalo pa opet curila pa nista 😣😫 tak da bez brige. hvala ti na lijepim rijecima ❤ sretno sutra i obavezno javi nalaze iako sam sigurna da se beta fino povecala🍀 i onda trk na jesenske i cuvaj mi tamo mjesto😁
    Sarita zao mi je za olafa, ali mi je drago da si primirena i realno gledas na situaciju. bit ce bebica odmah cim bude koljeno top i kad se rijesis svih tih tableta😘❤
    zu zu zujalica kad ti kazem nisaam 😜 je tvoje ime Maja? 😁🐝 hvalaa ti, neopisivo mi je drago da si dobila takav dojam💕💕 ma ja ti od srca zelim jednu malu pcelicu jer si ju zelis (i mi vec godinama kad razgovaramo o bebi je to u zenskom rodu ali sad nam je stvarno.postalo svejedno samo da bude, i djecaci su predivni, bas sam po gradu pocela promatrati djecicu i svi su premedeni) a onda ti zelim i malog slatkog bumbarcica jer si vec dobro informirana kako s muskom djecom 👌😍😘 a muzic ce ti biti najbolji tata🔝opis me podsjetio na mog, jako je bitna takva podrska i pozitiva. samo se vi volite i stizu maleni zuzu zu zzzz😍
    Leah  nek tempica samo raste, navijaaam 🍀🤞💕
    Clio ti si pravi primjer da se za mrvicu sve moze podnijeti i ne odustati. presretna sam sto sve ide kako treba i zelim ti svu srecu i dalje🍀
    belinda drzim figee 🤞🤞 sad odbrojavamo 😊😘
    Andela zao mi je da nije uspjelo prirodno ali mi je drago da idete tako brzo u postupak i da si pozitivna i stalozena. drzim ti najvece fige da uspije odmah ovaj ciklus i da jos ove godine budes mama ❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    21. Veljača 2021. 20:56

Bella 🌟🌟 kako si? kak bolovi? 💜 
    hvala ti za info za ff, pogledat cu😊 
    kaj se tice pretraga, pitaj gin, reci sto te muci i da bi svakako htjela provjeriti neke stvari i nadam se da ce ti dati uputnice, naravno kad odlucis dal zapravo zelis. mada ne mozes nista izgubiti😘 samo se uvjeriti da je sve ok🍀
    preeeslatko mi je sto si spremila sobu za bebaca😍 uskoro ces ti na vrh liste pisati svoje ime i pored ➕ 💜 a bebac ce imati najbolju mamu na svijetu! bit ce to prava beba sreckovic. i bit ce to uskoro Bellice, imam jako dobar osjecaj za tebe! 🍀💜🍀💜

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

watson009
    21. Veljača 2021. 21:05

Clioooooo ajme mene sto te lijepo cuti ❤ drago mi je da si dobro i da bebica raste i napreduje...grlim te lavice! 
    Andelaaaa pa sestro dakle krecete ovaj mj.sa inseminacijom??? To u Betu ides ? Drzim ti palceve jer znam da je duga borba iza vas...jedva cekam tvoj plusic❤
    Ancioo i Bella stare moje forumasice, navijam za vas jako jako  da vec ovaj ciklus donese plusice🙏 
    Bella , dobila sam ciste od kontracepcije i stopiran mi je IVF, cekam mengu pa idem na UZV da vidimo dalje kakav je plan...dakle pila sam ih da mi odrze jajnike mirne i čiste i samo su mi sr*nja napravile...
    Moram se jos malo strpiti koliko god je to pretesko 😭

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

▪Marty
    21. Veljača 2021. 21:08

heeej a gdje su t.loza i lazyO? curkeeee? 💋💋

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    21. Veljača 2021. 21:19

▪Marty

kaj se tice pretraga, pitaj gin, reci sto te muci i da bi svakako htjela provjeriti neke stvari i nadam se da ce ti dati uputnice, naravno kad odlucis dal zapravo zelis. mada ne mozes nista izgubiti😘 samo se uvjeriti da je sve ok🍀
    preeeslatko mi je sto si spremila sobu za bebaca😍 uskoro ces ti na vrh liste pisati svoje ime i pored ➕ 💜 a bebac ce imati najbolju mamu na svijetu! bit ce to prava beba sreckovic. i bit ce to uskoro Bellice, imam jako dobar osjecaj za tebe! 🍀💜🍀💜

Pa Marty moja kako da ne pustim suzu radosnicu na tako lijepe rijeci💖💗💕hvala ti❤ bas uvijek lijepo obratis paznju na druge i komentiras ,i to puno govori o tebi kao osobi,jednoj prekrasnoj ženi i budućoj mami❤❤
    Prestali mi jako bolovi ali krvarenje mi je🤯 zvat cu sutra odmah ujutro doktoricu da me posalje na kompletnu krvnu sliku jer se jako lose osjecam, malo mi je tesko disati i sva sam malaksala, a kako sam imala nedavno anemiju nije lose ponoviti kks.
    Kako je kod tebe? Bolovi? Jel normalno curi? I kako si mi ti ?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Bella🌟
    21. Veljača 2021. 21:21

Watson joj pa zar se dobrim ljudima uvijek nesto mora zakomplicirati? Zao mi je sto jos morate cekati. Zelim ti svo strpljenje, hrabra si tii snazna i prosli ste daleki put i budete i ovo uspjeli.  Mslimo na tebe i drzi nam se❤
    Da ,Tommy gdje si? Kako si?jel sve ok?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

buhtlica23
    21. Veljača 2021. 21:25

Watson bas mi je zao  drzim fige da se to sto prije rijesi🤞🙏

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

21. Veljača 2021. 21:59

Watson bas mi je zao zbog ciste 😣 Nadam se da ce se to brzo rijesiti ❤🤞🍀🙏
    Bella znam kako je 😣 drzi se, proci ce❤koliko dana ti traje jako krvarenje?
    Ja isto imam problema sa zeljezom, uvijek nisko... trenutno pijem kendural c

▪Marty
    21. Veljača 2021. 22:13

Bella🌟

▪Marty

Pa Marty moja kako da ne pustim suzu radosnicu na tako lijepe rijeci💖💗💕hvala ti❤ bas uvijek lijepo obratis paznju na druge i komentiras ,i to puno govori o tebi kao osobi,jednoj prekrasnoj ženi i budućoj mami❤❤
    Prestali mi jako bolovi ali krvarenje mi je🤯 zvat cu sutra odmah ujutro doktoricu da me posalje na kompletnu krvnu sliku jer se jako lose osjecam, malo mi je tesko disati i sva sam malaksala, a kako sam imala nedavno anemiju nije lose ponoviti kks.
    Kako je kod tebe? Bolovi? Jel normalno curi? I kako si mi ti ?

eej ajde ako je radosnica ok ali drugacije ne zelimoo😉
    ajooj hvala ti puno 💖 na prekrasnim rijecima, isto sve mislim za tebe. znas to! 
    ovdje mi je super sto mogu biti podrska zenama koje me potpuno razumiju i koje ja razumijem i istu takvu predivnu podrsku i ja ovdje imam. od svih vas😍 puno to znaci... puno puta sam se u zivotu razocarala jer sam uvijek bila tu kad me netko trebao i slusala i tjesila i pomagala sve cak i kad uopce nisam za to imala vremena, puno puta druge stavljala ispred sebe a kad je meni trebalo nije mi se vratilo skoro nikako... samo muz i obitelj su bas uvijek tu kad zagusti, a sad sam prema ostalima tako kako oni prema meni. jednostavno nee daa mi se vise. cisti dokaz je i sama ova situacija s radom na bebi, svima je to nekako tako nezanimljiva tema da boli.. i ne kuze jer il nisu u tome il su dobili bebu iz prve i ne zele kuziti. zato vas sve ovdje obozavam jer mogu o svemu pisati do iznemoglosti i znam da cu uvijek dobiti rijec/podrsku/srceko u komentaru koje bas bas znaci 💜 tu nekako tako malo treba da odmah bude lakse..
    ti odmah ujutro zovi dr za vadenje krvi, moras biti top jer bebica uskoro dolazi. odmori se, bit ce sve dobro..ova menga te bas izmori i psihicki i fizicki. mene boli cijeli dan, krvarenje je srednje al sutra i prekosutra ce meni curit ludo.. u glavi sam bas ok 🙋😁 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.